• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

احتمال بکارگیری تکنولوژی های تلویزیونهای وگای سونی در موبایلهای سونی اریکسون

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
باورتون میشه؟ سونی اریکسون امروز یه اشاره جزیی و کوچولو کرده به احتمال بکار گیری تکنولوژی تلویزیونهای وگا توی گوشی های سونی اریکسون....:) :)

wega002gib1_2006_08_31%5B1%5D.jpg

میتونید تصور کنید اینده رو؟ همون طور که سری واکمن و سری سایبرشات داره سونی ممکنه یه سری هم برای دیدن تلویزیون داشته باشه با مارک وگا مثلا....عالیه...واقعا شعار سونی مثل هیچ کدام برازنده اشون هست

منابع:

۱- http://www.esato.com/news/article.php/id=1049

۲- http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=4539

gba

Registered User
لایک‌ها
25
SE Rule!!!
guitar.gif

نوکیا بپر بیا جلو بوق از خودت در وکن
aggressive.gif

می خوام به چند قسمت از این متن توجه کنید:
The company also hopes to expand its new Blogger tool to include video support. The tool, which is currently available on the Sony Ericsson's K800 allows users to snap a picture and upload it directly to a blogger account to share with friends and family on the web.A video option could work in a similar way as the Blogger tool with a third party like YouTube or Google Video allowing users to upload videos from their phone directly to the service.
اینم در تایید حرف استادمعظم SE:
crazy.gif

The comment is the first time the mobile phone company, which already uses Sony's Walkman and Cyber-Shot branding devices on its music and camera phones implied that it was looking to do the same for mobile television focused phones.
و بالاخره SE می خواد بره که بازار Samsung رو کساد کنه (چه می کنه این SE):
jason2.gif

In related news, Mr Sakaguchi also said the company was planning on launching a thin phone to compete with Samsung's X830 in the near future
ایول.
و حالا منتظر اسپم گرایی برادران Nokia Fans هستیم.
001.gif

gba

Registered User
لایک‌ها
25
چه قدر کامنت هاش باحاله:
No we don't want Wega phones, we want High Definition Bravia ones!
ماشالا پیتزا با نون اضافه نمی خوای؟
221.gif

This is no surprise, Sharp have launched a mobile TV phone with there Aquos technology AND name on it. Hopefully the tech from these companies will filter down to there other models too.
اینم میگه اولین موبایل اینجوری برای شارپه ولی wega engine کجا و aquos tech کجا
300.gif

i love TV's with WEGA engine.want me to like phones with WEGA?great effort.LONG LIVE SONY AND SONY ERICSSON.........a FAN from INDIA.
من فقط فکر می کردم ما ایرونی ها اینقدر کشته مرده برند های موبایل بودیم نگو سرایت کرده
tooth.gif

Well this is just bloody annoying...I lvoe SE AND SONY and will always buy them, but they have to allow people to catch up with thier products...I just bought a K800i and now they want me to buy a WEGA PHONE?!!?
واقعا درکش می کنم
help.gif

و آخریش که خیلی باحاله:
when are they making a psp phone...Cant wait.
من هم منتظرم. اگه اومد خبرش رو به من هم بدید.
294.gif

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
یه مدت پیش من توی یه سایت خوندم که هدف بعدی سونی اریکسون ساختن گوشی هایی با قابلیت بالای دریافت Tv هست. و تا آخر سال 2007 این بازار رو به دست میگیره.

gba

Registered User
لایک‌ها
25
یه مدت پیش من توی یه سایت خوندم که هدف بعدی سونی اریکسون ساختن گوشی هایی با قابلیت بالای دریافت Tv هست. و تا آخر سال 2007 این بازار رو به دست میگیره.

خوب اینم جریانش همینه دیگه::lol:
Sony Ericsson has hinted at using Sony's WEGA television branding for its mobile phones geared towards watching television.

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
دمش گرم سونی
حالا فردا تو TV خواهد گفت که نوکیا هم به این تکنولوژی دست پیدا کرده (((( همش تقلید میکنن )))) :lol: :lol: :lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به عمل کار برآزید نه به حرف!
حالا حالاها مونده سونی اریکسون برسه به سامسونگ

parspal

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
چرا كه نه وقتي از سايبر شات سوني استفاده ميكنه چرا از وگا استفاده نكنه !

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
بد جور دارن اتیش میگیرن ها....برو بچ ....

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
بد جور دارن اتیش میگیرن ها....برو بچ ....

حالا که نیومده وقتی اومد ... البته اتفاق خاصی نمیوفته چون قبل از او نوکیا گوشی پلاسما میزنه :lol:

راستی صفحش چتوره ؟ پروجکشنه !!!!!!!!!!!!! :D :D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
وگا تلویزیون خوبیه .. حالا اینکه تو موبایل چی از اب دربیاد باید صبر کرد و دید .. ما خودمون خونه وگا داریم و به نظرم خیلی تلویزیون خوبیه تو این چن سالی هم که داریمش خوب جواب داده .. بهرحال تا این حرف عملی نشه نمیشه راجبش نظری داد .

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
باورتون میشه؟ سونی اریکسون امروز یه اشاره جزیی و کوچولو کرده به احتمال بکار گیری تکنولوژی تلویزیونهای وگا توی گوشی های سونی اریکسون....:) :)

wega002gib1_2006_08_31%5B1%5D.jpg

میتونید تصور کنید اینده رو؟ همون طور که سری واکمن و سری سایبرشات داره سونی ممکنه یه سری هم برای دیدن تلویزیون داشته باشه با مارک وگا مثلا....عالیه...واقعا شعار سونی مثل هیچ کدام برازنده اشون هست

منابع:

۱- http://www.esato.com/news/article.php/id=1049

۲- http://www.pocket-lint.co.uk/news.php?newsId=4539

از سوني اريكسون بايد همين انتظاررو داشت.

راستي مازيار جان تو كه داشتي زحمت اين خبر رو ميكشيدي ، دو سه تا هم پماد ضدسوختگي معرفي ميكردي ديگه!!
براي بعضي ها الان خيلي لازمه

fuhnen

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
از سوني اريكسون بايد همين انتظاررو داشت.

راستي مازيار جان تو كه داشتي زحمت اين خبر رو ميكشيدي ، دو سه تا هم پماد ضدسوختگي معرفي ميكردي ديگه!!
براي بعضي ها الان خيلي لازمه

مپل اینکه به پماد علاقه داری ها ؟ اگه میخوای بگو چند تا بهت معرفی کنم برو استفاده کن .
آخه ... پسر خوب چیزی که سرو تهش معلوم نیست چه پمادی ؟
الان دوباره جو نمنه ! میگیردت بیست تا پست میزنی حداقل تو پست زدنت دقت کن .:cool:

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

البته LG V9000 هم تلویزیون رو نشون میده اما فقط در اروپا:)
83_2084.jpg
lg_v9000.jpg

ali20005

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مپل اینکه به پماد علاقه داری ها ؟ اگه میخوای بگو چند تا بهت معرفی کنم برو استفاده کن .
الان دوباره جو نمنه ! میگیردت بیست تا پست میزنی حداقل تو پست زدنت دقت کن .:cool:

چراغی که به خانه رواست به مسجد حرام است تو خودت به اون کرمها بیشتر احتیاج داری:D

hamed1297

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
البته LG V9000 هم تلویزیون رو نشون میده اما فقط در اروپ
درسته .در حال حاظر کم نیستن گوشی هایی که Tv reciver دارن.منظورم در دست گرفتن بازارش بود.

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13

حرف رو بنداز زمين، صاحب حرف خودش از زمين برميداره

خيلي جالبه كه اين پست رو به خودت نسبت دادي!
معلوم ميشه به اين پمادها خيلي احتياج داري:p

به پماد هم خيلي علاقه دارم آره!
دوست دارم ببينم كسايي كه دچار ... ميشن چطور ازش استفاده ميكنن

سرو ته مسئله هم خيلي خوب معلومه ،البتهبراي كسايي كه چشم ديدنشو رو داشته باشن

Mey$aM

Registered User
لایک‌ها
61
تا نیاد معلوم نمیشه--- حالا بذارید بیاد تا معلوم بشه یعنی چییییییییی؟
24.gif
من نمی دونم چرا بعضی از دوستان از این جمله های ناشیانه استفاده میکنن ؟!! بالاخره تا یه کمپانی توانایی انجام یه کار رو نداشته باشه ، ادعا نمیکنه . وقتی سال قبل خبر دادن SE قراره گوشی هایی تولید کنه که از لنز سایبر شات استفاده کرده ، خیلی ها از همین جملات استفاده میکردن .
اینکه این گوشی ها تولید میشن شکی توش نیست ، فقط باید منتظر اومدنش باشید . همینو بس

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
تا نیاد معلوم نمیشه--- حالا بذارید بیاد تا معلوم بشه یعنی چییییییییی؟
24.gif
من نمی دونم چرا بعضی از دوستان از این جمله های ناشیانه استفاده میکنن ؟!! بالاخره تا یه کمپانی توانایی انجام یه کار رو نداشته باشه ، ادعا نمیکنه . وقتی سال قبل خبر دادن SE قراره گوشی هایی تولید کنه که از لنز سایبر شات استفاده کرده ، خیلی ها از همین جملات استفاده میکردن .
اینکه این گوشی ها تولید میشن شکی توش نیست ، فقط باید منتظر اومدنش باشید . همینو بس

درسته یادمه سونی اریکسون گفت گوشی عکاسی سایبر شات میزنه! ولی حالا که این گوشی اومده یعنی K800 اگر خیلی تخفیف بدیم و نخواهیم بگیم که N73 و N93 برترند مسلمه که این سایبر شات سونی اریکسون هیچ برتری ای نداره! فقط همچنان و کما فی السابق دوستان سونی اریکسونی به فال قهوه علاقه دارند! همیشه هم میگن که سونی اریکسون میزنه روی دست نوکیا ولی هنوز فروش سونی اریکسون به سامسونگ هم نرسیده بلکه داره فقط با الجی رقابت میکنه!

pooya007

Registered User
لایک‌ها
13
درسته یادمه سونی اریکسون گفت گوشی عکاسی سایبر شات میزنه! ولی حالا که این گوشی اومده یعنی K800 اگر خیلی تخفیف بدیم و نخواهیم بگیم که N73 و N93 برترند مسلمه که این سایبر شات سونی اریکسون هیچ برتری ای نداره! فقط همچنان و کما فی السابق دوستان سونی اریکسونی به فال قهوه علاقه دارند! همیشه هم میگن که سونی اریکسون میزنه روی دست نوکیا ولی هنوز فروش سونی اریکسون به سامسونگ هم نرسیده بلکه داره فقط با الجی رقابت میکنه!

عجب!
پس N73 و N93 برترند؟

بابا تعصب هم حدي داره به خدا اين همه تو سايتها راجع به قدرت عكاسي گوشي ها بحث شده و اكثريت قريب به اتفاق كيفيت K800 رو برتر دونستن و حتي براي كسايي كه تعصب دارن، عكساي گرفته شده با اين گوشي ها ارايه شده تا خود خوانندگان قضاوت كنن

بازم خيلي جالبه كه يه عده دوست دارن سرشونو بكنن تو برف و واقعيات رو نبينن!!

بالا