• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

احتیاج به راهنمایی دارم!!

cdwm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام.

من چند وقتی دارم ASP.NET یاد میگیرم( حدود یک ماه).

حالا یه سوال برام پیش اومده، اونم اینه که، مثلا اگه بخوایم یه برنامه ای بنویسیم که هر کاربری بعد از ثبت نام براش صفحه ای تو سایت بصورت اتوماتیک درست بشه با URL مجزا و مثلا حتی تغییر دادن بعضی از تگهای تگ HTML مثل <title> و متاتگ ها هم دست اون کاربر باشه، بیس کار چطوریه؟ جزییات دقیق رو نمیخوام چون میدونم کسی هم حوصله نداره توضیح بده!! اما اگه بصورت بیسیک ( مثل بفرمایید که برای همچین کاری باید به کدوم قابلیت asp.net متوسل شد!!) ماجرا رو برام شرح بدید بسیار بسیار متشکر میشم.

کاری که میخوام بکنم تقریبا مثل همین PT هست. وقتی من تاپیک درست میکنم یه صفحه به صورت اتوماتیک بوجود میاد که پست من توش قرار میگیره و <title> هم میشه "عنوان" که وارد میکنم.

و یه مطلب دیگه هم هست اینه که صفحاتی مثل:

1- site.com/default.aspx

با

2- site.com/default.aspx?mypage=9

چه فرقی میکنه؟ مثلا ممکنه دومی رو به site.com/default/mypage/ تغییر داد؟

خلاصه خیلی لطف میکنید اگه مارو یه هل بدید!!! فقط بیس قضیه. یک دنیا ممنون.

cdwm

Registered User
لایک‌ها
0
به یه نتایجی رسیدم اما هنوز منتظر یاری سبزتان هستم!!

بعد از یه مقدار مطالعه استنباط بنده این هست:

برای اینکه بصورت پویا صفحاتی تولید بشن الزاما نیازی به تولید حقیقی صفحات جدید نیست!!

برای این کار یه صفحه درست میکنم و چند تا data source و data bound بهش اضافه میکنم و برای data bound ها پارامتر اضافه میکنیم به این صورت که مثلا میخوایم اطلاعات کاربری با ID مخصوصش که مثلا XX هست در صفحه ای ثابت اما با داده های پویا نمایش داده بشه، به این شکل میشه:

site.com/default.aspx?userid=XX

درسته؟

اما مسئله دیگه ای هنوز مطرحه، اونم ویرایش بعضی از تگهای HTML هست، مثل <title> و متاتگ ها و ... .

سپاسگذارم.

راستی یه جا خوندم که صفحات اینطوری از نظر SEO دچار مشکل میشن و موتورهای جستجو با این طور صفحات مشکل دارن، راسته؟ اگه آره باید چیکار کرد پس!!!!!!؟؟

Last edited:

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
شما باید از یک مستر پیج استفاده کنید برای اینکه بتونید تگهایی مثل title رو ویرایش کنید

امروز سرم شلوغه اگه پیدا کردید که هیچ اگه نه فردا صبح برات یه نمونه میزارم...

cdwm

Registered User
لایک‌ها
0
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. مستر پیج رو میدونم،

من میخوام یه صفحه با چارت مشخص داشته باشم، اما اطلاعات متفاوتی باید نمایش داده بشه، و اگر مقدور باشه میخوام url ها این شکلی: site.com/page.aspx?id=xx ""نباشن""

اگه به این شکل: site.com/page/xx/ باشن بهتره، میدونم برای اینکار باید iis دستکاری بشه. ممنون میشم راهنمایی کنید

راستی تگهای html اگه توضیح بدید چطوری بصورت پویا میتونه تغییر کنه هم دیگه آقایی رو به سر ما تموم کردی!!

منتظرم...
ممنون

hamidk

Registered User
لایک‌ها
144
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. مستر پیج رو میدونم،

من میخوام یه صفحه با چارت مشخص داشته باشم، اما اطلاعات متفاوتی باید نمایش داده بشه، و اگر مقدور باشه میخوام url ها این شکلی: site.com/page.aspx?id=xx ""نباشن""

اگه به این شکل: site.com/page/xx/ باشن بهتره، میدونم برای اینکار باید iis دستکاری بشه. ممنون میشم راهنمایی کنید

راستی تگهای html اگه توضیح بدید چطوری بصورت پویا میتونه تغییر کنه هم دیگه آقایی رو به سر ما تموم کردی!!

منتظرم...
ممنون

مستر پیج را که بلدی فقط تو صفحه مورد نظر دبل کلیک کن و تو page load خط زیر را اضافه کن اونوقت تگ title را مقدار دهی کن مثال:

کد:
protected void Page_Load(object sender, EventArgs e)
{
 Page.Title = string.Format("cdwm Page1 :: Salam :: ");
}

برای مورد آدرس ها هم باید از urlrewriting استفاده کنید
اینجا یه پروژه خوب برای این کار هست
http://www.urlrewriting.net/149/en/home.html

cdwm

Registered User
لایک‌ها
0
راه حل بهتری به غیر از Page load نیست؟ صفحاتی که من میخوام بصورت پویا تولید بشن ممکنه حتی یک سال همونطور بمونه و یه مقداری غیر استاندار به نظر میرسه اگه بخوام از page load استفاده کنم.

درضمن این سایت رو هم رفتم و اونا رو دانلود کردم، اما باابا نمیان. من با vs2010 کار میکنم.

اگه یکم بیشتر توضیح بدید در مورد url ممنون میشم.

متشکرم.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
سلام

ببینید وقتی که شما قصد دارید که مثلا site.com/page.aspx?id=xx اینطوری باشه شما باید کوئری استرینگ بزنید

یه مثال گذاشتم برات با استفاده از linq هست. به همراه بانک sql هست.

سوال بود بپرسید .

فایل های ضمیمه

• example.zip
    1.3 MB · نمایش ها: 2

cdwm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

ببینید وقتی که شما قصد دارید که مثلا site.com/page.aspx?id=xx اینطوری باشه شما باید کوئری استرینگ بزنید

یه مثال گذاشتم برات با استفاده از linq هست. به همراه بانک sql هست.

سوال بود بپرسید .

سلام و بسیار سپاسگذار.

آیا میشه بقیه تگ های html هم با این روش تغییر داد؟

و یه نکته ی دیگه اینکه، راه دیگه ای بغیر از کوئری استرینگ هست برای اینکار؟ و مثلا میشه آدرس سایت اینطوری: site.com/page/xx/ بشه؟ یعنی مثل دایرکتوری بشه url.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
سلام و بسیار سپاسگذار.

خواهش میکنم.

آیا میشه بقیه تگ های html هم با این روش تغییر داد؟

شما باید یه دونه مستر پیج درست کنید و هر جاش رو که میدونید باید برای یوزر یا ... تغییر بدید یه دونهContentPlaceHolder بزارید دقیقا مثل همین که انجام دادم.

و یه نکته ی دیگه اینکه، راه دیگه ای بغیر از کوئری استرینگ هست برای اینکار؟

راه دیگه ای من نمیدونم ! شاید باشه!! ولی این کار معقولانه ترین کار هست!

مثلا میشه آدرس سایت اینطوری: site.com/page/xx/ بشه؟ یعنی مثل دایرکتوری بشه url.

برای این کار باید از urlrewriting استفاده کرد!

خیلی هم مهم نیست! شما اگه نگاه گنید سایت SoftGozar.com هم از همین روش استفاده کرده!

cdwm

Registered User
لایک‌ها
0
خواهش میکنم.

شما باید یه دونه مستر پیج درست کنید و هر جاش رو که میدونید باید برای یوزر یا ... تغییر بدید یه دونهContentPlaceHolder بزارید دقیقا مثل همین که انجام دادم.

راه دیگه ای من نمیدونم ! شاید باشه!! ولی این کار معقولانه ترین کار هست!

برای این کار باید از urlrewriting استفاده کرد!

خیلی هم مهم نیست! شما اگه نگاه گنید سایت SoftGozar.com هم از همین روش استفاده کرده!

آقا خیلی دمت گرم

ایشالا جبران کنیم.

cdwm

Registered User
لایک‌ها
0
سلام

شرمنده مزاحم همیشگی!!

این تگ <asp:Literal> قضیش چیه؟؟

ممنون. پاینده باشید.

Hamid_J

Registered User
لایک‌ها
716
سلام

شرمنده مزاحم همیشگی!!

این تگ <asp:Literal> قضیش چیه؟؟

ممنون. پاینده باشید.

یک کنترل مثه لیبل هست که titile ها رو میشه باهاش مقدار دهی کرد (البته جاهای دیگه هم میشه ازش استفاده کرد)

بالا