در حالی که نمونه های کوچک چاپ شده سه بعدی زیادی در وب وجود دارد، ولی تعداد کمی از آنها کیفیتی دارند که مدنظر شما باشند. اما نمونه های مائوریتسیو، همان طور که در تصاویر مشخص است، باکیفیت هستند. برای افرادی که هرگز اسم او را نشنیده اند، مائوریستیو کاسیا هنرمندی ساکن مصر با علاقه به تبلیغ، تشویق و مدلسازی سه بعدی است که از کیفیت چاپ های سه بعدی در اینترنت راضی نیست.
او برای افزایش کیفیت طرح های خود و تعداد طرح های موجود سخت تلاش می کند. او می گوید که اکنون آنها واقعا برای مونتاژ آسان طراحی شده اند. با این وجود در حال حاضر به شدت در حال کار بر روی طراحی چالشی ترین و سخت ترین وسیله نقلیه موتوری نیز هست: هارلی دیویدسون.
او می گوید: "اکنون در حال کار برای چاپ نهایی و مونتاژ بهترین مدل طراحی شده خود هستم؛ هارلی دیویدسون سفارشی". اگرچه همه مدل های قبلی، مانند فراری و کبرا، مبتنی بر تصاویر بودند تا اطمینان حاصل شود که کپی های دقیقی هستند، اما این هارلی جالب، به طور کامل توسط خود مائوریتسیو طراحی شده است.
او توضیح می دهد، انگیزه این طراحی آخر ساده بود. می خواست این هارلی محبوب را بسازد. او حتی با وب سایت هارلی دیویدسون تماس گرفت و پرسید آیا به مدل های قابل چاپ سه بعدی علاقه دارند. مدل خودم را به بخش ایده آنها ارائه کردم و پرسیدم آیا به امکان ارائه مدل های قابل چاپ سه بعدی سفارشی و رسمی هارلی دیویدسون که می تواند به عنوان هدیه به مشتریان هارلی دیویدسون استفاده شود یا به هواداران چاپ سه بعدی فروخته شود علاقه دارند. اما متاسفانه جوابی دریافت نکردم. همان طور که انتظار می رود، قطعات مجزای بسیاری وجود دارد. بنابراین چرا خودتان این کار را نکنید؟ و همان طور که انتظار می رود، فرایند طراحی برای این مدل آسان نبود. من با اسکلت و موتور شروع کردم که شبیه به مدل اصلی هستند، سپس همه چیز را از اول طراحی کردم، چون می خواستم مدل را دقیقا مثل همان پسر چاقی که مد نظرم بود بدون عبور از گاراژ OCC بسازم. بنابراین این یعنی فرمان تکی، برش دم، فرمان معکوس ، یک مخزن جدید و غیره. من همه جزئیاتی را که می توانستم اضافه کردم. و این موضوع در نتیجه نهایی و تعداد قطعات چاپ شده سه بعدی کاملا مشخص است: 75 قطعه در کل (تقسیم شده در 20 فایل STL متفاوت). این بدان معنی است که این مدل یک مدل برای تازه کارها نیست، اما مائوریتسیو، راهنمای آموزشی بسیار دقیقی نوشته است که شما را در مونتاژ مدل نهایی کمک می کند.
مدل چاپ شده سه بعدی که در بالا می بینید، با چاپگر FDM مدل بتای غیرعادی با نام کنتس تراپر ولتا چاپ شده است که برخی از دوستان مائوریتسیوم در فلورانس ایتالیا مشغول کار بر روی آن هستند. همه بخش های آن با PLA، با 226 درجه با لایه 0.2 ساده ساخته شد. مرحله چاپ 48 ساعت طول کشید، اما این زمان با درنظر گرفتن قطعات و جزئیات زیاد در کار قابل درک است. فقط محورهای چرخ به صورت سه بعدی چاپ نشدند، بلکه از قطعات جا لباسی ساخته شدند تا تعادل و ثبات همه چیز تضمین شود. اما این مرحله نیز در راهنما به صورت کامل بیان شده است، بنابراین یک پروژه قابل مدیریت است.
اگر به این موتور هارلی جالب علاقه دارید چرا پرینت سه بعدی آن را شروع نمی کنید؟
لینک مقاله