• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخبار مرتبط با پرینتر های سه بعدی

cryarm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام.
در این تاپیک اخبار و مقالات مرتبط با پرینتر های سه بعدی رو قرار میدم.

cryarm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ساخت یک ربات تبدیل شدنی سه بعدی فوق العاده با پرینتر سه بعدی

نیازی به تکرار این موضوع که تکنولوژی پرینت سه بعدی برای طراحی و ساخت اسباب بازی و روباتها٫ فوق العاده عالی است نمی باشد. به همین دلیل اینترنت پر از این طرح های قابل دانلود است. اگرچه ، میزان بسیار زیادی از آنها اشیا پلاستیکی ساده ای هستند که قدرت حرکت ندارند ، قدرتی که باعث شده تمام روباتهای Transformers ،GI joes و شخصیتهای اکشن برای بازی بسیار سرگرم کننده باشند. مسئله این است که بسیاری از کودکان خیلی زود از اسباب بازی های طرح سه بعدی خسته می شوند.

JapaneseArtist1.jpg

JapaneseArtist2.jpg

اما استثناهایی هم وجود دارد. به T060101 STINGRAY نگاه کنید. با یه طراحی فوق العاده جذاب و کاملا متحرک ، ممکن است که از فهمیدن این موضوع که این اسباب بازی یه طرح کاملا سه بعدی است تعجب کنید. این روبات پیچیده قابل تغییر توسط تومو یاماجی ، هنرمند ژاپنی طراحی شده است که سالها به عنوان مهندس عمران زندگی گذشته خود را گذرانده است. در حالیکه شغل فعلی او در چیروپراکتیک ، هنر معاصر، علاقه و شور واقعی او در زندگی است. در نتیجه ، او در چند سال گذشته با مشارکت و حضور در تعدادی نمایشگاه هنر در سراسر ژاپن ، اسباب بازی های مدرن و هنرهای دیگری که نشان دهنده نسل امروز می باشد را به نمایش گذاشت.همانطور که او توضیح می دهد ، یک پروژه ساخت اسباب بازی ساخته شده به وسیله پرینت سه بعدی کاملا با استایل حال حاضر او همخوانی دارد. خود روبات STINGRAY الهام گرفته شده از روباتهای تغییر یافتنی مثل TRANSFORMERS است ، که زندگی تمام کودکان دهه هشتاد و نود را نشان می دهد.

JapaneseArtist3.jpg

JapaneseArtist4.jpg

JapaneseArtist5.jpg

تومو یاماجی توضیح می دهد ' زمانی که من یک کودک بودم ، واقعا از بازی با اسباب بازی های تغییریافتنی مثل TRANSFORMERS لذت میبردم و رویای ساختن اسباب بازی اورجینال خودم رو داشتم.اما طراحی ظریف و مدرن آن الهام گرفته شده از طبیعت ( گیاه ، ماهی ، پرنده زندگی ) فرهنگ سنتی ژاپن و حضور بی شک افسانه علمی تخیلی می باشد.'

JapaneseArtist6.jpg

JapaneseArtist7.jpg

تومو یاماجی می گوید" این یه کار هنری نیست بلکه یک اسباب بازی برای بزرگسالانه ، کسانی که این روباتها رو مناسب برای بزرگسالان می خواهند. " در نتیجه ، اخیرا این طراحی پیچیده در یک بسته طرح سه بعدی که می تواند در خانه به هم متصل شود به بازار عرضه شد. در حالیکه با قیمت 230 دلار چندان ارزان نمی باشد ، با این حال یک بسته فوق العاده و با کیفیت می باشد که کاملا مناسب برای علاقه مندان به اسباب بازی های بزرگسال است.

JapaneseArtist8.jpg

همانطور که طراح توضیح می دهد ، او T060101 STINGRAY را به طور کامل با نرم افزار همیشه محبوب Rhinoceros CAD طراحی کرده است و شامل 67 تکه فوق العاده است.با اتصال به وسیله پیچ ( جای پیچ ها قبلا روی تکه ها قرار داده شده است ) ، این تکه ها در کنار هم قرار می گیرند و یک روبات تغییر یافته چشمگیر را شکل می دهند . تومو یاماجی این اطمینان را به ما می دهد که تمام وسایل با طراحی سه بعدی و با بالاترین کیفیت از جنس پلیمر توسط پرینترهای سه بعدی SLS ساخته شده اند.

با اینکه این روبات در حال حاضر تنها نوع از این مدل می باشد ، تومو یاماجی در حال کار بر روی روباتی دیگر با ویژگی های T060101 STINGRAY می باشد. با این حال در همین زمان ، تومو یاماجی در فکر ساخت یک اسباب بازی هنرمندانه تری در همین سبک برای ارائه در نمایشگاه بین المللی هنر زیبای معاصر می باشد. با در نظر گرفتن کیفیت چشمگیر این طرح ، ما تنها می توانیم انتظار یک موزه شایسته را داشته باشیم که نشان دهنده همه اسباب بازی های طراحی سه بعدی باشد.

منبع

cryarm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حالی که نمونه های کوچک چاپ شده سه بعدی زیادی در وب وجود دارد، ولی تعداد کمی از آنها کیفیتی دارند که مدنظر شما باشند. اما نمونه های مائوریتسیو، همان طور که در تصاویر مشخص است، باکیفیت هستند. برای افرادی که هرگز اسم او را نشنیده اند، مائوریستیو کاسیا هنرمندی ساکن مصر با علاقه به تبلیغ، تشویق و مدلسازی سه بعدی است که از کیفیت چاپ های سه بعدی در اینترنت راضی نیست.
Harly2.jpg

Harly3.jpg

او برای افزایش کیفیت طرح های خود و تعداد طرح های موجود سخت تلاش می کند. او می گوید که اکنون آنها واقعا برای مونتاژ آسان طراحی شده اند. با این وجود در حال حاضر به شدت در حال کار بر روی طراحی چالشی ترین و سخت ترین وسیله نقلیه موتوری نیز هست: هارلی دیویدسون.

Harly3.jpg

Harly4.jpg

او می گوید: "اکنون در حال کار برای چاپ نهایی و مونتاژ بهترین مدل طراحی شده خود هستم؛ هارلی دیویدسون سفارشی". اگرچه همه مدل های قبلی، مانند فراری و کبرا، مبتنی بر تصاویر بودند تا اطمینان حاصل شود که کپی های دقیقی هستند، اما این هارلی جالب، به طور کامل توسط خود مائوریتسیو طراحی شده است.
او توضیح می دهد، انگیزه این طراحی آخر ساده بود. می خواست این هارلی محبوب را بسازد. او حتی با وب سایت هارلی دیویدسون تماس گرفت و پرسید آیا به مدل های قابل چاپ سه بعدی علاقه دارند. مدل خودم را به بخش ایده آنها ارائه کردم و پرسیدم آیا به امکان ارائه مدل های قابل چاپ سه بعدی سفارشی و رسمی هارلی دیویدسون که می تواند به عنوان هدیه به مشتریان هارلی دیویدسون استفاده شود یا به هواداران چاپ سه بعدی فروخته شود علاقه دارند. اما متاسفانه جوابی دریافت نکردم. همان طور که انتظار می رود، قطعات مجزای بسیاری وجود دارد. بنابراین چرا خودتان این کار را نکنید؟ و همان طور که انتظار می رود، فرایند طراحی برای این مدل آسان نبود. من با اسکلت و موتور شروع کردم که شبیه به مدل اصلی هستند، سپس همه چیز را از اول طراحی کردم، چون می خواستم مدل را دقیقا مثل همان پسر چاقی که مد نظرم بود بدون عبور از گاراژ OCC بسازم. بنابراین این یعنی فرمان تکی، برش دم،‌ فرمان معکوس ، یک مخزن جدید و غیره. من همه جزئیاتی را که می توانستم اضافه کردم. و این موضوع در نتیجه نهایی و تعداد قطعات چاپ شده سه بعدی کاملا مشخص است: 75 قطعه در کل (تقسیم شده در 20 فایل STL متفاوت). این بدان معنی است که این مدل یک مدل برای تازه کارها نیست، اما مائوریتسیو،‌ راهنمای آموزشی بسیار دقیقی نوشته است که شما را در مونتاژ مدل نهایی کمک می کند.
مدل چاپ شده سه بعدی که در بالا می بینید، با چاپگر FDM مدل بتای غیرعادی با نام کنتس تراپر ولتا چاپ شده است که برخی از دوستان مائوریتسیوم در فلورانس ایتالیا مشغول کار بر روی آن هستند. همه بخش های آن با PLA، با 226 درجه با لایه 0.2 ساده ساخته شد. مرحله چاپ 48 ساعت طول کشید، اما این زمان با درنظر گرفتن قطعات و جزئیات زیاد در کار قابل درک است. فقط محورهای چرخ به صورت سه بعدی چاپ نشدند، بلکه از قطعات جا لباسی ساخته شدند تا تعادل و ثبات همه چیز تضمین شود. اما این مرحله نیز در راهنما به صورت کامل بیان شده است، بنابراین یک پروژه قابل مدیریت است.

اگر به این موتور هارلی جالب علاقه دارید چرا پرینت سه بعدی آن را شروع نمی کنید؟

لینک مقاله

cryarm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
معرفی هولوس پلتفرم تعاملی هولوگرافیک،مخصوص علاقمندان پرینتر سه بعدی
پلتفرم هولوگرافیک تعاملی هولوس، با گزینه‌های طراحی چاپ سه بعدی بصورتی موفقیت آمیز در عرض چند ساعت تامین بودجه شد.

Holus1.jpeg

مدت‌ها است که می‌دانیم سیستم‌های واقعیت مجازی تجاری، گزینه‌های طراحی قابل چاپ سه‌بعدی خارق‌العاده‌ای نظیر Oculus Rift را که هولولنز آتی است به ارمغان خواهند آورد. به هر حال، یک قطعه‌ی کاملا جدید از این سخت‌افزار که تقریبا از ناکجا آباد ظاهر شده می‌توانست به ابزار عالی‌ای برای طراحان مبدل شود: این قطعه هولوس نام دارد. مخلص کلام این که هولوس پلتفرم هولوگرافیکی‌ای است که محتوای دیجیتالی را از هر گونه منبعی به هولوگرامی سه بعدی تبدیل می‌کند. این امر هولوس را به ابزاری عالی برای بازی کردن، آموزش و برقراری ارتباط تبدیل کرده و بطور جدی گزینه‌های طراحی دیجیتالتان را بسط می‌دهد.

Holus2.jpg

ازآنجایی که هولوس بطور قابل توجهی محبوب شده است مردم هنگام مرور Kickstarter بصورت اتفاقی با آن مواجه خواهند شد: تنها در عرض چند روز، هدف طرح ریزی شده‌ی 50 هزار دلاری کمپین تامین مالی جمعی هولوس در سه نوبت بدست آمد. جای تعجب نیست که به نظر می‌رسد این ابزار تقریبا برای همه کس گزینه‌های هولوگرافیک دارد. هولوس توسط H+ کانادایی در ونکوور، طراحی شده است. شرکتی نوپا که 18 ماه گذشته را به توسعه‌ی پروتوتایپ ابزار هولوگرافی تجاریش صرف کرده است.

Holus3.jpg

هدف اصلی این شرکت، همانطور که راجع Kickstarter شرح داده‌اند، غلبه بر انزاویی است که گوشی‌های هوشمند و تکنولوژی‌های مبتنی بر تبلت ایجاد می‌کنند؛ فراموش نکنیم که همه جا حتی در مهمانی‌ها و بعنوان توریست تمام طول روز را با گوشی‌های همراهمان سر می کنیم. این شرکت می‌نویسد:«می‌خواستیم هولوس را به شیوه‌ای طراحی کنیم که بتواند به طراحی‌ای ایمن، مقرون‌بصرفه، سبک‌وزن، انرژی بهره‌ور، پاک و کوچک دست‌یابد بطوری که کاربر بتواند دیگر افراد پیرامون هولوس را دیده و با آن‌ها ارتباط برقرار کند. دو چالش کلیدی را نیز که با آن در تکنولوژی‌های نمایش جاری مواجهه هستیم شناسایی کردیم. این چالش‌ها عبارتند از: انزوا و ایستایی حرکت بشر.»

راهکار این چالش‌ها؟ پلتفرم هلوگرافیکی هرمی شکل است که استفاده آن از همانند تبلت ساده و شهودی است و در عین حال تعامل از چهار زاویه‌ی متفاوت را میسر می‌سازد. بصورت خلاصه، این پلتفرم می‌تواند سیستم تفریحی خانوادگی، ابزاری آموزشی برای آموزش‌های تعاملی، ابزار کسب و کار برای ارائه‌ها و ... باشد. این شرکت می‌نویسد« برخلاف بسیاری سیستم‌های پوشیدنی و تفریحی‌ای که تمایل به منزوی کردن افراد دارند، هولوس قصد دارد تجربه‌ی «دورهمی اجتماعی» را ایجاد کند که افراد را بی این که ناتوان از زندگی کردن لحظه‌های واقعی زندگیشان سازد دور هم جمع کند.» دیگر گزینه‌ها عبارتند از تله‌کنفرانس هولوگرافیک و حتی استفاده از سنسورهای مغزی جهت کنترل اشیای هولوگرافیک.

لینک مقاله

cryarm

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
پرینت سه بعدی یک بوگاتی ویرون فوق العاده

HBot 3D’ یک مدل سه بعدی فوق العاده از ماشین بوگاتی ویرون با مقیاس یک به هشت پرینت می کند.

Bugati1.jpg

زمانی که در دبیرستان بودم را به خاطر دارم ، علاقه زیادی به ماشین های لوکس داشتم. هنوز گواهینامه رانندگی ام را نگرفته بودم ، و مطمئنا حساب بانکی ای هم نداشتم که یکی از این ماشین ها را بخرم ، اما چیزی در این ماشین های لوکس وجود داشت که اشتیاق من را زیاد می کرد. من دقیقا صاحب بیش از دو جین مدل های درجه بندی شده ماشین های لوکس بودم ، از انواع لامبورگینی گرفته تا فراری و حتی تعدادی بوگاتی. این ماشین ها در قفسه های اتاق من قرار داشتند و من هر شب قبل از خواب به آنها خیره می شدم ، و رویای روزی رو در سر داشتم که شاید صاحب یه ماشین واقعی از نوع آنها بشوم. متاسفانه آن روز هنوز نرسیده ، اما باعث نمی شود که دست از رویا بکشم.

Bugati2.jpg

متن کامل مقاله

missbahare

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
اطلاعات تو کشور ما متاسفانه درباره پرینتر سه بعدی اون قدری که باید باشه نیست و اگر به کسی بگی پرینتر سه بعدی اصلا نمیدونه چی هست در حالی که ما باید خیلی تو این زمینه پیشرفت کنیم و مطمئنا برای صنعت کشورمون هم خوب هست.

بالا