• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخذ نمایندگی رسمی فروش اکانت های rapidshare

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
سلام !

با توجه به افزایش طرفداران اکانتهای rapidshare ، تصمیم گرفتم که یک نمایندگی از این سایت بگیرم .
مکاتبه ها انجام شده و آدرس شرکت و مشخصات کامل داده شده است !
آدرس هم از نیوزلند می باشد و تلفن های تماس هم شماره نیوزلند و ایران داده شده است ! چون پرداخت ها از نیوزلند صورت می گیرد .

تا 80% انجام شده و قراردادها و تعرفه ها ( که فروش بر مبنای درصدی ) می باشد برای من فرستادند که ما باید تعدادی از این اکانتها را پیش فروش کنیم !

من به آنها گفتم روش های پرداخت بغیر از روش های شما در سایت خواهیم گذاشت که افراد بیشتری که کارت اعتباری یا پی پال ندارند بتونند خرید کنند ( نظیر پرداخت با ایگلود ) که آنها استقبال کردند !

بهرحال برای شروع همکاری نیاز به 1500 یورو سرمایه گذاری است . کسانی که می خواهند در این کار شریک بشوند با من تماس بگیرند !

ضمنا ! سایت rapidshare قول داده که ما را بعنوان نماینده رسمی به کاربرانش اعلام کنه !

اگر نظر یا پیشنهادی هم دارید در این تاپیک اعلام کنید . فکر می کنید چقدر اکانتهای آنها استقبال خواهد داشت ؟

شرمنده که نمی دانستم این تاپیک را می تونم اینجا بزنم یانه !!؟؟؟ یا جاش در بازارچه بود ؟

m_amin

Registered User
لایک‌ها
268
به نقل از adnan :
سلام !

با توجه به افزایش طرفداران اکانتهای rapidshare ، تصمیم گرفتم که یک نمایندگی از این سایت بگیرم .
مکاتبه ها انجام شده و آدرس شرکت و مشخصات کامل داده شده است !
آدرس هم از نیوزلند می باشد و تلفن های تماس هم شماره نیوزلند و ایران داده شده است ! چون پرداخت ها از نیوزلند صورت می گیرد .

تا 80% انجام شده و قراردادها و تعرفه ها ( که فروش بر مبنای درصدی ) می باشد برای من فرستادند که ما باید تعدادی از این اکانتها را پیش فروش کنیم !

من به آنها گفتم روش های پرداخت بغیر از روش های شما در سایت خواهیم گذاشت که افراد بیشتری که کارت اعتباری یا پی پال ندارند بتونند خرید کنند ( نظیر پرداخت با ایگلود ) که آنها استقبال کردند !

بهرحال برای شروع همکاری نیاز به 1500 یورو سرمایه گذاری است . کسانی که می خواهند در این کار شریک بشوند با من تماس بگیرند !

ضمنا ! سایت rapidshare قول داده که ما را بعنوان نماینده رسمی به کاربرانش اعلام کنه !

اگر نظر یا پیشنهادی هم دارید در این تاپیک اعلام کنید . فکر می کنید چقدر اکانتهای آنها استقبال خواهد داشت ؟

شرمنده که نمی دانستم این تاپیک را می تونم اینجا بزنم یانه !!؟؟؟ یا جاش در بازارچه بود ؟
سرمایش واسه چی خرج میشه؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
سرمایه برای پیش خرید اکانتها !

یعنی شما چندین اکانت به ارزش اکانتها پیش خرید می کنید ! هرچقدر سپرده بیشتری بگذارید از تخفیف بیشتری برخوردار می شوید !
اکانتها پیش ساخته میشه و تحویل داده میشه . و به تاریخ اعتبار انها به محض لاگین کردن شروع میشه !
پولی از این بابت از دست نمی دهید !

GiGida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
adnan man hazeram faghat bia ye ja private harf bezanim chon PM ham nemishe barat ferestad

ads

Registered User
لایک‌ها
6
به نقل از adnan :
سلام !
خب بعد چقدر سودشه؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
ایمیل من adnan.zarif at gmail.com

moonomid

کاربر فعال علم و دانش
کاربر فعال
لایک‌ها
4
حالا كي راه مي افته كه ما بتونيم اكانت بگيريم؟
بعدش هم اكانت يك ماهه را چند ميديد به پول ايران؟

adnan

Registered User
لایک‌ها
10
به نقل از moonomid :
حالا كي راه مي افته كه ما بتونيم اكانت بگيريم؟
بعدش هم اكانت يك ماهه را چند ميديد به پول ايران؟
درحال حاضر من به شکل جزئی فروشی مستقیم از سایت خودش برای دیگران خرید می کنم . هزینه هم ماهیانه 15000 تومان دریافت می کنم .

بالا