• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخطار اخطار اخطار

وضعیت
موضوع بسته شده است.

scamreporter

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اخطار اخطار اخطار

من این تاپيک رو زدم تا يک آدم کلاهبردار رو که اخيرا" تو سايتهای خريد و فروش آنلاين مثل istgah , efrosh...داره فعاليت می کنه
رو معرفی کنم . به اميد اینکه بقيه دوستان مثل من فريب این آدم کثيف رو نخورن.

اگه به این سايتها مراجعه کرده باشيد و اسم يک گوشی رو سرچ کرده باشيد تو همون صفحه اول از طرف يک شخص آگهی ای زده شده
که بدون شک توجه هر کسی رو به خودش جلب ميکنه . موبايل های تو بورس با قيمت های بسيار بسيار کم
.

خوب من هم مثل هر کس ديگه بعد از ديدن اون قيمت ها وسوسه شدم که گوشی ای که مدتها دنبال خريدش بدم رو حالا که این
موقعيت پيش اومده با قيمت خيلی کمتر از بازار بخرم (لعنت به این سادگی) و به قول معروف علا الدين رو دور زده باشيم
بله بالاخره بعد از چندين بار صحبت کردن با این آقا ایشون يه شماره حساب به ما دادن با این مشخصات
بانک صادرات حساب سپهر 0305737148009 به نام ساره موسوی بالا دهی
من هم با عجله و خوشحالی نزديک به 300000 تومان رو به این حساب ريختمو.....

خوب بقيه داستان رو می شه حدس زد جواب ندادن به تلفن sms و .....
آره به همين سادگی سيصد هزار تومنی که خيلی براش زحمت کشيده بودمز دستم رفت (لعنت به این حرص و طمع)

خوب قصه دردناکيه (البته شايد فقط واسه خودم) ولی بهتره برسيم به اصل مطلب که مشخصات این آقاست
لطف کنيد همين الان که داريد این تاپيک رو ميخونيد

در google این شماره موبايل رو سرچ کنيد 09111194918
این آقا قبلاً با این شماره فعاليت می کردند با اسامی سعيد مجتبی رامين...که محل رو هم در جاهای مختلف مثل مناطق آزاد يا
مازندران معرفی کردند البته جالبه که جديدا" با همين خط شخصی به نام مونا م فعاليت ميکنه
هالا من با کمی دقت (که ای کاش قبلاً هم داشتم ) متوجه شدم که ایشون شماره جديدی رو گرفته و با همون تبليغات فعلا" با اسم
جواد داره فعاليت ميکنه 09112726934 (برای اطمينان من تماس گرفتم و مطمن شدم که همون آقاست )ث

البته این شماره رو هم ميدونم که يه جوری به این باند مربوطه 09352299994
من يک بار که با این آقا تلفنی صحبت ميکردم شنيدم که يکی ایشون رو محمود صدا کرد(فکر ميکنم البته)ز

خوب با این تفاسير از همه دوستان خواهش ميکنم که گول این تبليغات کذب و قيمت ها رو به راحتی نخورن و نه هيچ وجه به هيچ وجه
با افرادی که نميبينيد معامله نکنيد (مخصوصاً برای قيمت های بالا ) با افرادی که شماره حساب ميدن و ميگن جنس رو پست ميکنيم
معامله نکنيد این جور افراد معمولا" جاشون رو طوری ميگن که شما نتونيد بريد اونجا و با منت ميگن که خوب براتون پست ميکنيم
البته برای کسانی که شرکت دارن و شماره ثابت در اختيارتون ميزارن قضيه فرق ميکنه

در هر صورت اميدوارم که پست مفيدی بوده باشه و من سعی ميکنم این پست رو در فروم هايی که بيننده زياد درن بزنم تا با این کار درسته که پولم رفته ولی يه کار مفيد کرده باشم

bestthings

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت دوست عزیز
واقعا متاسف شدم
دوستان احتمالا من این فرد رو میشناسم . شما و عزیزان هم میتونید برین این سایت اگهی های ایشون رو ببینین .احتمالا خودشه
در سایت www.istgah.com در قسمت استانهای مناطق ازاد .مازندران واردبیل با اسامی جعلی امین .امیر .جواد و مبینا

ما که خودمون موبایل فروشیم گوشی 6300 رو 135000 نمیخریم بعد ایشون که فروشندس تو اینترنت زده 6300 قیمتش 135000 تومان در صورتی که 200000 تومانه . نوکیا ان73 موزیکال زده 275000

احتمالا شما هم ساده گول این ارزونی رو خوردید .ایشون هم خطش ایرانسله و دایما در حال تغییر

Angelaa

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید
همه که توی سایت اینطوری نیستند
شاید خیلی از مردم بخوان نون حروم بخورن نمیشه به همه نسبت داد

frog

Registered User
لایک‌ها
36
همه نه ، ولی اگه 1 در میلیون هم باشه باید حواسمون باشه ، عزیز 300 هزار تومن پول کمی نیستش . لااقل واسه من .

شماره حساب که داری ازش برو وو شکایت کن . من دقیق نمی دونم ولی یکی از دوستان بود که از سایت پرداخت

به جایی ( دقیقآ نمی دونم شعبه اینترنی بود یا یه همچین چیزی ) شما شماره حسابش رو که دارید خیلی راحت میشیه طرف رو پیدا کرد .

امیدوارم موفق باشی .

engineer

Registered User
لایک‌ها
0
همه نه ، ولی اگه 1 در میلیون هم باشه باید حواسمون باشه ، عزیز 300 هزار تومن پول کمی نیستش . لااقل واسه من .

شماره حساب که داری ازش برو وو شکایت کن . من دقیق نمی دونم ولی یکی از دوستان بود که از سایت پرداخت

به جایی ( دقیقآ نمی دونم شعبه اینترنی بود یا یه همچین چیزی ) شما شماره حسابش رو که دارید خیلی راحت میشیه طرف رو پیدا کرد .

امیدوارم موفق باشی .

خوب تو این دور و زمونه که آدم به برادر خودشم نمیتونه اعتماد کنه !!! شما رو چه حسابی این مقدار پول رو به حسابشون واریز کردید ؟؟؟

persianstart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شما صاحب حساب رو پيدا کن شکايت کن داري دنبال چي مي گردي ؟!
شما فقط دنبال صاحب حساب باش همين داري دنبال کي مي گردي گيرم که طرف هم پيدا کردي دستت به جايي بند نيست
شکايت مي کني مثل همين که الان اومدي اينجا مطرح کردي کامل بعد هم مي گي پول را به حساب اين فرد ريختي و از دو طرف يعني صاحب حساب و فروشنده که کلاهبردار هست شاکي هستي صاحب حساب رو که پيدا کردي شکايت که کردي اون هم سر و کله اش پيدا مي شه
خسارت هايي که متحمل شدي هم از دادگاه طلب کن مثل از کار و زندگي باز شدن وقت و هزينه هايي که کردي همه را طلب کن خلاصه وقت بزار تا به حق ات برسي
چوب که برداري گربه دزده حساب کار دستش مي ياد
بعد هم مطمئن باش اين از خيلي ها کلاهبرداري کرده شاکي زياد داره

Lord_Mehrdad

Registered User
لایک‌ها
1
کاملا موافقم
من هم قبلا آگهیاشو دیده بودم
شما حتما شکایت کن

knowhow

مدیران قدیمی
لایک‌ها
22
حل و فصل این قضایا در حیطه اختیارات و وظایف این فروم و مدیران ارشد اینجا نیست. لطفا از ادامه این گفتگو خود داری کنید و ضمنا از ایجاد تاپیک های مشابه خود داری کنید.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا