• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخطار از گوگل

ritash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
سلام دوستان
تو گوگل وب مستر این پیامو بهم داده.کسی میدونه برا چیه؟
Dear owner or webmaster of http://www.corna.ir/

While crawling your site, we have noticed an increase in the number of transient soft 404 errors around 2014-01-02 22:00 UTC (London, Dublin, Edinburgh). Your site may have experienced outages. These issues may have been resolved. Here are some sample pages that resulted in soft 404 errors:

ritash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
دوستان کسی نمیدونه؟

bortez

Registered User
لایک‌ها
480
احتمالا به دلیل افزونه هکی هست که تو cms نصب کردین...باید حذف کنین و رو اون لینک solve کلیک کنی تا چند روز دیگه درستش کنند برات

ritash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
ببینید این سایت رو خودم طراحی نکردم.هیچیم ازش سر در نمیارم.این افزونه ای که میگید چیکار میکنه؟

behroozkami

Registered User
لایک‌ها
91
تا اونجا که من فهمیدم گوگل نمیتونه از چند شهر به سایت شما دسترسی داشته باشه فکر میکنم از هاست شماست البته این نظر بنده هست

bortez

Registered User
لایک‌ها
480
ببینید این سایت رو خودم طراحی نکردم.هیچیم ازش سر در نمیارم.این افزونه ای که میگید چیکار میکنه؟
عزیز من دقیقا نمیدونم از افزونه هست یا نه یا از چه افزونه ای هست که مشکل داره...

Web Master

Registered User
لایک‌ها
65
میگه وب سایت شما در یک ساعت خاصی در دسترس نبوده و یک چیزی در رابطه با صفحه ارور 404

aminem25197

Registered User
لایک‌ها
176
توی اون روز خاص چندین صفحه از سایت شما در دستر روبات های گوگل نبوده. معمولا در این شرایط اگر خودتون سایت رو کاری نکردید که دسترسی بهش قطع بشه مشکل از هاست و سرور شما بوده. با جاییکه ازش هاست گرفتید تماس بگیرید و بپرسید دلیل قطعی ها چیه.
البته جوابی که میدن اینه "مشکل از ما نبوده با طراح سایت تماس بگیرید!"

ritash

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
37
درسته .تو همون روز حدود سه ساعت سایت در دسترس نبود که بزرگواران فرمودن فقط ده دقیقه قطع شده

بالا