• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخطار گوگل برای من

estefani

Registered User
لایک‌ها
49
سلام
امروز گوگل یک ایمیل واسم فرستاده که متنش رو زیر می گذارم
Dear owner or webmaster of /

While crawling your site, we have noticed an increase in the number of transient soft 404 errors around 2012-05-20 16:00 UTC (London, Dublin, Edinburgh). Your site may have experienced outages. These issues may have been resolved. Here are some sample pages that resulted in soft 404 errors:
زیرش چند تا لینک از سایتم گذاشته که هیچ کدوم مشکلی ندارند
البته دقیقا در همین تاریخ سایتم برای چند ساعتی down بوده که این احتمال وجود داره که از این هم باشه که دقیقا از همین تاریخ تقریبا یک چهارم از بازدیدم کم شده
من not found زیاد داشتم که از طریق نصب افزونه 404 redirect داره کم می شه کم کم اما این 404 soft نمی دونم چیه قضیش
لطفا دوستانی که اطلاع دارند راهنمایی کنند. ممنون می شم

estefani

Registered User
لایک‌ها
49
کسی راجع به این موضوع اطلاعاتی نداره ؟

estefani

Registered User
لایک‌ها
49
چه مدت شده که افزونه ریدارکت وردپرس رو نصب کرده اید؟
از وقتی که نصب کردید کاهش هم داشته یا نه/؟
بله
اولا ماشالله 22 هزار تا ارور بود که به لطف این افزونه الان تقریبا به 13 هزار تا رسیده و هر روز داره کمتر می شه

hosseinsees

Registered User
لایک‌ها
798
https://support.google.com/webmasters/bin/answer.py?hl=en&answer=181708

ببین دوست عزیز طبق چیزی که من متوجه شدم ، soft 404 درواقع به صفحاتی گفته میشه که به صورا واقعی وجود ندارن ، یعنی وقتی شما 404 میخوره سایتت و بعد میای اون رو ریدایرکت میکنی ، اون صفحه در واقع وجود نداره و شما دارید یه صفحه دیگه رو به جای اون نشون میدی ، که میشه soft 404

البته طبق چیزی که خودم متوجه شدم ، اگه انگلیسیت خوب باشه لینک بالازو بخون ، خود گوگل توضیح داده .

ادیت : لینک زیر هم میتونه مفید باشه :

فرق "Soft 404" و "Not found" - مشکلات دیگر - انجمن های پشتیبانی وردپرس پارسی

asadiweb

Registered User
لایک‌ها
135
قانون کار گوگل همیشه اینطوری هست که هر از گاهی صفحاتی رو که ایندکس کرده آپ میکنه خوب به سایت شما سر زده و صفحه رو پیدا نکرده و خطا داده

شما میگی سایت دان بوده یا ... ولی الان در دسترس هست

یه گزینه تو همون جا داره میتونی بهش بگی فیکس کردیش و دیگه مشکلی نداره

بگرد پیداش میکنی

بالا