• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اخطار گوگل لطفا راهنمایی کنید

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
دوستان امروز وارد گوگل وبمستر شدم که دیدم اخطار داده
ممنون میشم راهنمایی کنید
-
Capture.PNG Capture1.PNG Capture2.PNG

qoquq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام !
دوست خوب من احتمالا فایلی که قرار دادید توسط گوگل به شکل یک فایل مخرب ( ویروس ، باج افزار .... ) شناسایی شده شما فایلتون رو برسی کنید اول ثانیا اگر مشکل حل نشد سعی کنید پاک کنید اون قسمت رو وگرنه هر دفعه که یوزر وارد سایتتون میشه گوگل پیامی مبنی بر این که این سایت خطر ورود داره رو برمیگردونه به کاربر و عملا کلی از بازدید هاتون از دست میره !

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
سلام !
دوست خوب من احتمالا فایلی که قرار دادید توسط گوگل به شکل یک فایل مخرب ( ویروس ، باج افزار .... ) شناسایی شده شما فایلتون رو برسی کنید اول ثانیا اگر مشکل حل نشد سعی کنید پاک کنید اون قسمت رو وگرنه هر دفعه که یوزر وارد سایتتون میشه گوگل پیامی مبنی بر این که این سایت خطر ورود داره رو برمیگردونه به کاربر و عملا کلی از بازدید هاتون از دست میره !
فایل خاصی نیست
یه تبلیغات بنری هست که بنرش رو تو سایت خودم اپلود کردم و لینکش رو گذاشتم ( سایت خارجی)
و یه پاپ اپ سایت ایرانی که ماه ها هست دارم باهاش کار میکنم
-
بخاطر این دو مورد امکان داره باشه؟

qoquq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
ممکن هست سایت پاپ اپی که میگید به تازگی داره از کد مشکل دار استفاده میکنه و یا همون لینک ارجاع دهنده به سایت خارجی ( سایت خارجی دارای مشکل هست ) مشکل داره .
پیشنهاد من اینه یکی یکی هر کدوم رو 3 روز حذف کنید تا اپدیت بشه و نتیجه رو ببینید بلاخره مشخص هست کدومش مشکل داره !

rezax01

Registered User
لایک‌ها
453
ممکن هست سایت پاپ اپی که میگید به تازگی داره از کد مشکل دار استفاده میکنه و یا همون لینک ارجاع دهنده به سایت خارجی ( سایت خارجی دارای مشکل هست ) مشکل داره .
پیشنهاد من اینه یکی یکی هر کدوم رو 3 روز حذف کنید تا اپدیت بشه و نتیجه رو ببینید بلاخره مشخص هست کدومش مشکل داره !
الان هیچ جوری نمیشه فهمید که کدوم فایل یا لینک مشکل داره؟
مشخص نمیکنه گوگل؟
حذف 3 روز پاپ یعنی نزدیک 500 ضرر اگر بشه مشکل رو شناسایی کرد عالی میشه

qoquq

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
اگر امکانش رو دارید با پی وی من در تماس باشید
09364707733 ( تلگرام فعال )

بالا