• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادغام واقعی دو فایل اجرایی

shad0wless

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان.
سوالی که داشتم من میام با کد copy /b file1.exe + file2.exe c.exe result.exe دو فایل اجرایی رو با هم ادغام میکنم اما مشکل اینه که فایلها ادغام میشوند اما فقط فایل اول اجرا میشه و با به انتها رسیدن برنامه اول کنترل به سیستم عامل بازمیگردد و برنامه دوم اجرا نمیشود.آیا راهی هست کنترل به سیستم عامل بازنگردد و برنامه دوم هم اجرا گردد؟(سرچ کردم اما هیچکدوم کاربردی نبودن).
ممنونم

alikhalesi

Registered User
لایک‌ها
70
سلام دوستان.
سوالی که داشتم من میام با کد copy /b file1.exe + file2.exe c.exe result.exe دو فایل اجرایی رو با هم ادغام میکنم اما مشکل اینه که فایلها ادغام میشوند اما فقط فایل اول اجرا میشه و با به انتها رسیدن برنامه اول کنترل به سیستم عامل بازمیگردد و برنامه دوم اجرا نمیشود.آیا راهی هست کنترل به سیستم عامل بازنگردد و برنامه دوم هم اجرا گردد؟(سرچ کردم اما هیچکدوم کاربردی نبودن).
ممنونم
سلام
نتیجه این کار این میشه که سیستم عامل میار تابع main فایل اول رو اجرا میکنه و بعد این تابع Return میشه و تابع main فایل دوم اجرا نمیشه. راهش اینه که شما یه برنامه جدید بنویسی و توی اون بیای فایل اول رو اجرا کنی و منتظر اتمام بشی بعد بیای دومی رو اجرا کنی. با استفاده از API :
CreateProcess , WaitForSingleObject

بالا