• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادورد adword برای ایران و چند سوال دیگر

Phoenix666

Registered User
لایک‌ها
1
با سلام به همه اساتید,
من یه سرچ توی همین فروم زدم دیدم بعضی از دوستان گفتند که adword برای ایران بسته شده من امروز یه اکانت درست کردم ولی هنوز اکتیو نیست (یعنی هنوز اون ستاپ رو هم که 5 دلاره ندادم) حالا من یه چند سوال دارم :

1 - برای شروع باید اطلاعات کردیت رو بدم بعد چی میشه ؟ یه توضیح جامع اگر کسی بده روند فعال سازی رو خیلی خیلی ممنونش میشم. الان وضعیت اکانت من بالاش زده "Please submit your payment information"

2- من می خوام یه سری keyword های فارسی بزارم می خواستم ببینم فایده داره برای فارسی که مثلا کسی سرچ کرد "عکس" سایت ما هم بیاد اون گوشه فارسی هم توضیح زیرش باشه !

3- در کل نظر شما (دوستانی که تبلیغ کردند) در خصوص این راه تبلیغ چیه به صرفه هست یا ... ؟

منتظر پاسخ های شما هستم :)

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
به صرفه که هست 100%
بله میشه کیبورد های فارسی هم قرار داد..
پیشنهاد آخر با یک فرد متخصص در این باره تماس بگیرید...
نوع کیبورد و کلمات کلیدی خیلی مهم هست و همین جور برای هر کلیک چقدر هزینه می خواهید پرداخت کنید...

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
دوستان اگه با تبلیغات گوگل ادوردز adwords مشکل دارند PM بدن یا ایمیل بزنن
it [at] bertina.ir

iman2222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. واسه این تبلیغات کلیکی گوگل وبسایت www.afrak.com رو کسی باش کار کرده؟ مطمئنه؟
یکم نگرانیم. کم پولی نیست بلاخره

a_bertina

Registered User
لایک‌ها
14
سلام. واسه این تبلیغات کلیکی گوگل وبسایت ww.afrak.com رو کسی باش کار کرده؟ مطمئنه؟
یکم نگرانیم. کم پولی نیست بلاخره
حداقل ویژگی یک شرکت مجری تبلیغ در گوگل برای قابلیت اعتماد دارا بودن گواهی Google Partner می باشد
برای این منظور باید از آنها بخواهید لینک مستقیم گواهی Google Partner به نام خود و نه به نام دیگری در سایت گوگل را به شما ارائه دهند
این حداقل ویژگی می باشد و بسیار معتبرتر و بهتر می باشد که شرکت مربوطه دارای گواهی Google Premier Partner باشد ان هم با لینک مستقیم گواهی درسایت گوگل و به نام خودش
شرکت های Google Premier Partner دارای قابلیت اعتماد و کیفیت بسیار بالاتر نسبت به Google Partner ها می باشند و تعداد آنها در جهان بسیار محدودتر می باشد
همچنین از عوامل مهم دیگر علاوه بر حداقل های بالا برند و اعتبار و سابقه آن مجموعه می باشد.

بالا