• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ادویه های ابداعی من

3dwin

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2012
نوشته‌ها
1,054
لایک‌ها
438
محل سکونت
اونور خاک
در این تاپیک دستور تهیه و مواد اولیه تعدادی ادویه که خودم ابداع کردم رو قرار میدم
animated-smileys-ugly-022.gif

اگه از دوستان کسی ترکیبی داره که میخواد با دیگران به اشتراک بذاره می تونه از این تاپیک استفاده کنه .
 
Last edited:

patteerr2

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
18 آگوست 2012
نوشته‌ها
481
لایک‌ها
84
بزن خواهر ...
 

3dwin

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2012
نوشته‌ها
1,054
لایک‌ها
438
محل سکونت
اونور خاک
ادویه مخصوص کالباس و سوسیس :
- جوز هندی
- دانه فلفل سیاه
- زردچوبه
- چوب دارچین
- فلفل قرمز خشک شده
- هل
- برگ آویشن
- میخک
- زنجبیل
- پودر سیر تازه ، یا سیر تازه

بهترین نتیجه در تهیه این ادویه زمانی حاصل میشه که مواد فوق کاملا تازه و با کیفیت بالا باشن .
دانه های فلفل سیاه رو در یک ظرف ریخته و روی اونها آب جوش بریزید و بذارید 2 ساعت خیس بخورن .
دانه های هل رو از پوسته شون جدا کنید و توی هاون بریزید و حسابی بکوبید . بعد از اینکه دانه های هل به طور کامل پودر شدن توی یک ظرف بریزید و کنار بذارید .
میخک ، فلفل قرمز ، برگ آویشن و چوب دارچین رو هم تا زمانی که حسابی صاف و یک دست شدن در هاون بکوبید .
فلفل های سیاه رو در آبکش بریزید . بعد دانه های فلفل سیاه رو یک بار ماشین/چرخ کنید . بهتره از شبکه با سوراخ های ریز برای اینکار استفاده کنید . لازم نیست خیلی فلفل ها خرد بشن .
از اونجایی که سیر یکی از اصلی ترین مواد در تهیه این ادویه ست توصیه می کنم از سیر تازه استفاده کنید . سیر رو هم 2 3 بار ماشین کنید و یا اینکه از رنده استفاده کنید تا کاملا صاف و یکدست بشه .
مقداری از زنجبیل تازه رو هم در هاون بکوبید .
بعد در ظرفی ، زنجبیل ،جوز هندی ، زردچوبه ، فلفل سیاه و بقیه مواد رو با هم قاطی کنید تا ادویه تون آماده بشه .
یک نکته مهم اینکه از مقدار کمی دارچین در تهیه این ادویه استفاده کنید .

البته بخاطر طعم و عطر عالی که این ادویه داره شاید خیلی ها دوست داشته باشن در تهیه شامی ، فلافل ، کتلت و ... هم ازش استفاده کنن . با این حال این ادویه کاربرد اصلیش در تهیه کالباس و سوسیسه .
 

dear friend

Registered User
تاریخ عضویت
17 آپریل 2012
نوشته‌ها
107
لایک‌ها
77
فقط جوز هندی کمتر استفاده کنید یه جا خوندم استفاده زیادش جنون و زوال عقل و حافظه در پی داره .
 

Exporter

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
تاریخ عضویت
13 آپریل 2006
نوشته‌ها
4,063
لایک‌ها
5,176
سن
36
محل سکونت
UAE
درود به شرفت
crazy.gif
 

3dwin

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2012
نوشته‌ها
1,054
لایک‌ها
438
محل سکونت
اونور خاک
فقط جوز هندی کمتر استفاده کنید یه جا خوندم استفاده زیادش جنون و زوال عقل و حافظه در پی داره .
کلا جوز هندی اگه به میزان زیاد استفاده بشه گند میزنه به غذا
خواهش
پ.ن : تفاوت طرز تهیه با فوت ُ یاد گرفتی بالاخره ؟
155fs287321.gif

نوکرم
DrHessam.gif
 

3dwin

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2012
نوشته‌ها
1,054
لایک‌ها
438
محل سکونت
اونور خاک
ادویه مخصوص ترشی

دانه فلفل سیاه
سیاه دانه
فلفل هندی
نمک
میخک
چوب دارچین
ترخون خشک
پودر کرفس
پودر نعناع


دانه های فلفل سیاه رو تا حدودی که تنها به چند تکه تبدیل بشن می کوبیم . میخک ها رو هم همینطور . ترخون خشک ، سیاه دانه و فلفل هندی رو می کوبیم تا پودر بشن .
نمک و پودر سیر(به مقدار خیلی کم) رو به مواد بالا اضافه می کنیم .
میتونید چوب دارچین رو هم آسیاب کنید ، اما برای طعم بهتر ترشی به همین صورت استفاده بشه . مقدار پودر نعناع و پودر کرفس خیلی کم باشه ، خصوصا اگه این دو سبزی رو به صورت تازه در ترشی استفاده می کنید .
ادویه آماده ست !
2296.gif



+ یه نکته برای خوشمزه تر شدن ترشی اینه که از آب تمبر هندی استفاده کنید .
 
Last edited:

3dwin

Registered User
تاریخ عضویت
4 جولای 2012
نوشته‌ها
1,054
لایک‌ها
438
محل سکونت
اونور خاک
ادویه مخصوص سیب زمینی سرخ کرده !


پودر پیاز و یا برگ پیاز خشک
جعفری خشک
نمک
پودر سیر
فلفل هندی

اگه از پودر پیاز استفاده می کنید که هیچ ، ولی پیازی که خودتون خشک کرده باشید و اقدام به آسیاب کردنش بکنید نتیجه طبیعتا بهتری داره .
کلا در تهیه ادویه جات ، زمانی بهترین طعم و عطر از ادویه بدست میاد که از مواد کاملا تازه که به دست ماشین آلات صنعتی آلوده نشدن تهیه شده باشه . مواد اولیه ای که خودتون خشک می کنید و خودتون هم آسیاب .
جعفری رو تا حدودی آسیاب می کنید که فقط مقداری ریز بشه .
فلفل هم به همین صورت .
نمک ، فلفل ، پودر پیاز و جعفری و فقط مقدار کمی پودر سیر رو با هم مخلوط کنید . ادویه آماده ست .
مشابه همون ترکیبی که در تهیه چیپس پیاز و جعفری استفاده میشه .
لازم به ذکر در صورتی که علاقه ای به اضافه کردن مستقیم این ادویه به سیب زمینی ها ندارید ، میتونید از اون در سس استفاده کنید .
 
بالا