ادویه مخصوص ترشی
دانه فلفل سیاه
سیاه دانه
فلفل هندی
نمک
میخک
چوب دارچین
ترخون خشک
پودر کرفس
پودر نعناع
دانه های فلفل سیاه رو تا حدودی که تنها به چند تکه تبدیل بشن می کوبیم . میخک ها رو هم همینطور . ترخون خشک ، سیاه دانه و فلفل هندی رو می کوبیم تا پودر بشن .
نمک و پودر سیر(به مقدار خیلی کم) رو به مواد بالا اضافه می کنیم .
میتونید چوب دارچین رو هم آسیاب کنید ، اما برای طعم بهتر ترشی به همین صورت استفاده بشه . مقدار پودر نعناع و پودر کرفس خیلی کم باشه ، خصوصا اگه این دو سبزی رو به صورت تازه در ترشی استفاده می کنید .
ادویه آماده ست !
+ یه نکته برای خوشمزه تر شدن ترشی اینه که از آب تمبر هندی استفاده کنید .