هنوز كسي نفهميده اين فرانت پيج چرا تگ ها رو خراب ميكنه!؟به نقل از ITX :اگر حرفه ای باشی...دریم رو انتخاب میکنی...فرونت تگ ها رو خراب میکنه...ولی دریم اینطوری نسیت!
خوب دیگه اینکه گشتن نداره...BlogJetبه نقل از mAmluX :عزیزان عرض کردم
"ادیتور آف لاین برای مووبل تایپ"
آخه الان دیگه این اصغر آقا ماست بند هم میدونه که FrontPage (SharePoint) و DreamWeaver
ادیتورهای HTML هستند! منظورم یه برنامه بود که مخصوص خود آم تی باشه! با فیلد های اون !
یادمه قبلاً یه برنامه دیده بودم که وقتی نصب میکردی مشخصات سیستم رو میگرفت یوزر و پست رو هم میگرفت
بعدش به راحتی نوشته هات رو توش مینوشتی یه لحظه آن لاین میشدی و از طریق همون برنامه پست ارسال میشد رو سرور اون برنامه های علاوه بر آم تی از سیستم ها وبلاگ نویسی دیگه مثل بلاگر و ... نیز پشتیبانی میکرد!
من یه همچین چیزی میخوام ...
اخه بدبختي اينجاست كه دريم هم با فارسي مشكل دارهبه نقل از azemati :هنوز كسي نفهميده اين فرانت پيج چرا تگ ها رو خراب ميكنه!؟
اوففففففف...خب حالا چرا میزنی...ادیتور که اینطوری باشه و کار آمد باشه و فارسی رو هم ساپرت کنه من ندیدم!!!یعنی خیلی گشتم...!!!عزیزان عرض کردم
"ادیتور آف لاین برای مووبل تایپ"
آخه الان دیگه این اصغر آقا ماست بند هم میدونه که FrontPage (SharePoint) و DreamWeaver
ادیتورهای HTML هستند! منظورم یه برنامه بود که مخصوص خود آم تی باشه! با فیلد های اون !
یادمه قبلاً یه برنامه دیده بودم که وقتی نصب میکردی مشخصات سیستم رو میگرفت یوزر و پست رو هم میگرفت
بعدش به راحتی نوشته هات رو توش مینوشتی یه لحظه آن لاین میشدی و از طریق همون برنامه پست ارسال میشد رو سرور اون برنامه های علاوه بر آم تی از سیستم ها وبلاگ نویسی دیگه مثل بلاگر و ... نیز پشتیبانی میکرد!
چرا..ببین تگهای امتی اینطورین...<$MTEntry$> مثلا... بعد وقتی میای توی فرونت ، این تگ ها رو خود به خود معادل سازی میکنه...اگر تونسته باشم معنی رو درست برسونم!...یعنی تبدیلش میکنه به <$MTEntry$>هنوز كسي نفهميده اين فرانت پيج چرا تگ ها رو خراب ميكنه!؟
با این گفته کاملا مخالفم...چرا که اگر با نت پد توی ویندوز Xp یه فایل های php رو ادیت کنی یه سری کاراکتر به اول سطر اضافه میکنه که توی یه سری از برنامه ها شدیدا قاط میزنه و عمران بتونی بفهمی که مشکل از اینه...در صورتی که فرونت اینطوری نیست...اخه بدبختي اينجاست كه دريم هم با فارسي مشكل داره
نوت پد از همشون بهتره
شرمنده میلاد جان...راستش ادیتوری که کاملا مختص تکست باشه نه...مشکل اینه که خیلی از این ادیتورا فارسی رو ساپرت نمیکنن! ولی من شخصا اگر فقط بخوام تکست ادیت کنم با همون فرونت انجام میدم...راهای ساده تر پیدا نکردم!پس چرا جواب منو ندادی؟
به نقل از |Ahmad| :مشکل تگها در فرانت پیج رو هنوز کسی راه حلی براش پیدا نکرده که اینجور تگها رو بهم نزنه؟
شاه کلیدبه نقل از shahkey :مگه فرونت پیج چشه؟
من از فرنت پیج استفاده می کنم هیچ مشکلی هم باهاش ندارم.
باید طریق استفاده از اونو بلد باشین!
ببین تگهای امتی اینطورین...<$MTEntry$> مثلا... بعد وقتی میای توی فرونت ، این تگ ها رو خود به خود معادل سازی میکنه...اگر تونسته باشم معنی رو درست برسونم!...یعنی تبدیلش میکنه به <$MTEntry$>