• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارائه راه حل برای نرسیدن اس ام اس از شماره خاص

hadi181s

Registered User
لایک‌ها
52
سلام
از دوستانی که با این مشکل مواجهند و براش راه حل دارند تقاضا دارم راهنمایی کنن
این ایران سل بیکار ضایع ( همین شماره 8282 ) زندگی نذاشته برام وقت و بی وقت اس ام اس مسابقه و .. .میفرسته
منم نخونده پاکشون میکنم
راهی نیست که بشه کاری کرد تا از این سیستم اس ام اس نرسه ؟؟؟

sina1415

Registered User
لایک‌ها
260
سلام
از دوستانی که با این مشکل مواجهند و براش راه حل دارند تقاضا دارم راهنمایی کنن
این ایران سل بیکار ضایع ( همین شماره 8282 ) زندگی نذاشته برام وقت و بی وقت اس ام اس مسابقه و .. .میفرسته
منم نخونده پاکشون میکنم
راهی نیست که بشه کاری کرد تا از این سیستم اس ام اس نرسه ؟؟؟

دهنم ما رو هم سرویس کرده ..

silverstar292

Registered User
لایک‌ها
1,898
برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی در ایرانسل میتوانید عدد ۲ را به شماره ۵۰۰۵ ارسال نمایید (هزینه ارسال پیامک به این شماره رایگان است) و یا میتوانید از طریق خط ایرانسل خود با شماره ۷۰۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی ابراز نمایید.
note.gif
همراه اول: همچنین برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی همراه اول می‌بایست با شماره تلفن ۰۹۹۹۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی ابراز نمایید.

hadi181s

Registered User
لایک‌ها
52
برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی در ایرانسل میتوانید عدد ۲ را به شماره ۵۰۰۵ ارسال نمایید (هزینه ارسال پیامک به این شماره رایگان است) و یا میتوانید از طریق خط ایرانسل خود با شماره ۷۰۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی ابراز نمایید.
note.gif
همراه اول: همچنین برای ثبت درخواست عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی همراه اول می‌بایست با شماره تلفن ۰۹۹۹۰ تماس گرفته و پس از برقراری ارتباط با اپراتور درخواست خود را مبنی بر عدم دریافت پیامک‌های تبلیغاتی ابراز نمایید.

واقعا ممنون زا راهنماییتون امیدوارم جواب بده

بالا