• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتباط باورنکردنی 201 کیلومتری وایرلس فرکانس 802.11b 2.4GHz

Miad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در جولای 2005 و یک جمعه گرم تابستانی 4 تا آدم بیکار اما خلاق به دنبال کسب یک رکورد جهانی نصب وایرلس ،خانه را به مقصد بیابان های خارج شهر لاس وگاس ترک میکنند . تمامی ابزار آلات دست ساز که شامل یک آنتن سالید دیش در ابعاد 12 فوت و یک کارت PCMCI با خروجی 300 میلی وات و یک سری داربست و دکل بوده نیز با خود حمل میکنند . و پس از مسافت 200 کیلومتر در یکی از ارتفاعات مکان مناسبی برای برپا کردن تشکیلات خود می یابند .

solid-dish2.jpg

باید گفت بچه های تیمiFiber Redwire پس از نصب سالید دیش به این بزرگی 12 فوتی در یک ارتفاع مناسب و تنظیم آن رو به محل ریموت که آنتن 10 فوتی نصب گردیده است بالاخره موفق می شوند با نوتبوکی که روی آن لینوکس نصب شده و کارت وایرلس پی سی ام سی آی درون آن جای گرفته با محل مبدا با فاصله 125 مایل ( 201 کیلومتر) روي استاندارد 802.11b سرعت 11 مگابیت بر ثانیه به طور معجزه آسا ارتباط برقرار کنند و این رکورد جهانی را برای خود به ثبت برسانند .این در حالی است که سمت مبدا از خروجی 30 میلی وات و آنتن سالید دیش 10 فوتی استفاده می گردد و این خود یک رکورد محشر است.

soliddish-home.jpg

radiomobile2.gif

این حضرات جوان و مبتکر پس از این آزمایش فاصله خود را به 143 مایلی ارتقا میدهند اما به علت عدم دید مناسب و کامل که در تصویر مشاهده می گردد حتی با بکار گیری امپلی فایر نیز متصل نمی شوند و در همینجا با رکورد 125 مایل کار خود را به پایان می رسانند.خودشون مدعی هستند در آزمایش اولیه آنقدر کیفیت سیگنال مناسب بوده که چنانچه دید مناسب در اختیار داشته باشند تا 300 مایل می توانند لینک برقرار کنند !!!( صحبتی بوده که شده اما عمل نشده )

دلایل اتصال این لینک از دیدگاه خود را به چند بخش تقسیم میکنم :
...
........
........ برای مشاهده کامل این مقاله و عکس و فیلم های مرتبط با این پروژه به لینک زیر مراجعه فرمایید:
http://www.dadehnama.com/cms/index.php?option=com_content&task=view&id=105&Itemid=29

ifiber-team.jpg

team-pad-est-link1.jpg

Miad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
این نکته حائز اهمیت است که این دوستان خلاق جوان سال 2004 هم یک رکورد 51 مایلی با خروجی پایین 30 میلی وات و آنتن 10 فوتی به ثبت رسانیده بودند و البته خودشون در ساختن کامل متعلقات از جمله آنتن حتی کارهای جوشکاری و الکتریکی دست داشته اند و از عکسی که کنار آنتن گرفته اند هم مشهود است.

در لینک 125 مایلی این دوستان 3 ساعت زیر بار گذاشته اند و پینگ ها را حدود 12 میلی ثانیه فکر میکنم اعلام نموده اند و نکته جالب اینه که یکی از آدمهای فنی اونها با شکستگی پا و عصا پشت سیستم نشسته و کار تست لینک را داره انجام میده.

نگارنده و تهیه کننده :
سید محمد جواد شیخ ابو مسعودی
شبکه داده نما

The final result was a full 11 Mbps data transfer rate over a distance of 125 miles, a new world record for an unamplified wireless networking connection

ppn

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
6
ایول بابا من خیلی عالی بود از مقالت ممنون !

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
ایوووووول ... ایول ... آقا ... ایول

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
اون 51 مایلی که رکورد حساب نمیشه چون حدود 10 سال قبل تهران-قم با رادیوی cylink و توان 250 میلی وات یک لینک با پهنای باند فول داپلکس 2Mbps برقرار شده بود - آنتن استاندارد هم استفاده شده بود (تا جایی که یادم میاد 4فوتی بود)

Miad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اون 51 مایلی که رکورد حساب نمیشه چون حدود 10 سال قبل تهران-قم با رادیوی cylink و توان 250 میلی وات یک لینک با پهنای باند فول داپلکس 2Mbps برقرار شده بود - آنتن استاندارد هم استفاده شده بود (تا جایی که یادم میاد 4فوتی بود)

رکورد 51 مایل را فقط با 30 میلی وات پاور ظاهرا نتیجه گرفته اند و این خودش جای بحث داره و عجیبه !
چیزی که شما میگید را نشنیده بودم ولی جالب بود . لطفا اطلاعات بیشتر برام ایمیل کنید من در کیفیت موضوعی که مطرح کردید تردید دارم.

mazoolagh

Registered User
لایک‌ها
7
رکورد 51 مایل را فقط با 30 میلی وات پاور ظاهرا نتیجه گرفته اند و این خودش جای بحث داره و عجیبه !
چیزی که شما میگید را نشنیده بودم ولی جالب بود . لطفا اطلاعات بیشتر برام ایمیل کنید من در کیفیت موضوعی که مطرح کردید تردید دارم.

احتمالا" هنوز هم هست - از یکی از مراکز ناجا در مسیر تهران کرج (بین اتوبان و جاده قدیم - نزدیک تهران) تا یک مرکز دیگه ناجا نزدیک قم.

بالا