• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتباط دو كامپيوتر بدون اينترنت

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
من يه نرم افزار مي خام كه بدون اينترنت بشه با دو كامپيوتر چت كرد يا فايل ارسال كرد اگه كسي سراغ داره لطف كنه معرفي كنه
با تشكر

CIW

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
فکر می کنم نرم افزار netmeeting بتونه این کارو برات انجام بده البته خودت winx xp همچین برنامه ای رو داره اسمش بیادم نمییاد اگر اشتباه نکنم remote desktop connection است

pooya_ww

Registered User
لایک‌ها
0
Hyperterminal و BitWare از برنامه های معروف برای بر قراری این نوع ارتباط هستند..
که البته Hyperterminalاز برنامه های داخلی ویندوز هستش و در زیر مجموعه ی Communicatins قرار دارد.
با این که ظاهر خیلی ساده ای داره ولی علاوه بر این می تونه با پورت ها نیز ارتباط بر قرار کنه...:)

blackbird

Registered User
لایک‌ها
9
داخل RUN بزنید winchat این سریعترین راهشه ...

CIW

Registered User
لایک‌ها
0
Hyperterminal و BitWare از برنامه های معروف برای بر قراری این نوع ارتباط هستند..
که البته Hyperterminalاز برنامه های داخلی ویندوز هستش و در زیر مجموعه ی Communicatins قرار دارد.
با این که ظاهر خیلی ساده ای داره ولی علاوه بر این می تونه با پورت ها نیز ارتباط بر قرار کنه...:)[/QU

اره همین برنامه است من اشتباه کردم مرسی دوست عزیز

neman addin

Registered User
لایک‌ها
40
سلام
ممنون از توجه تون
ولي من يه برنامه كامل تر از hyperterminal مي خواستم كه سرعتش هم خوب باشه براي انتقال فايل

mehdi_25

Registered User
لایک‌ها
0
سرعت hyperterminal خوبه
کلاً سرعت این نرم افزار ها به سرعت خط تلفن مربوط میشه

بالا