• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقای سیستم ساده به سیستم قوی برای بازی

ghm122

Registered User
لایک‌ها
28
با سلام و احترام
دوستان من چند ماه پیش سیستم جمع و جوری تهیه کردم که بتونم باهاش کارهای اداری و مهندسی رو انجام بدم . اما حالا تو منزل نیاز دارن از اون برایبازیهم استفاده کنن و مجبورم ارتقا بدم.

سیستم:

i3-4130 * رم 4hyperx 1600 * مادربردasus h81 mc - 1150
*بدون کارت گرافیک(با همین وضعیتfar cry3رو روی سطح متوسط وgta ivرو سطح پایین ، ولی خیلی روان اجرا میکنه!!) پاور 380 گرین * مانیتور 20 اینچ 1600*900(فعلا !شاید بعدا خدا خواستfull hdگرفتم)

(خوب در ابتدا قصد بر این بود کنسول تهیه بشه ولی با قیمت خودش وبازیهاش اصلا قابل فکر هم نیست!)حالا در نظر دارم سیستمی تهیه کنم که به راحتی بتونه تا 4 سال آینده بدون هیچ تغییری روی بهترین سطح بازیها رو اجرا کنه.

1- سی پی یو:
خوب اول از همه آیا این سی پی یو با توجه به شرایط بالا و فصد خرید گرافیک خیلی قوی نیاز به ارتقا داره یا نه ؟(فقط برای بازی منظورمه وگرنه همین الان واقعا برای کارهای دیگه سرعتش عالیه)اگر بنا به ارتقا باشه مد نظرم4670یا4690هست همینا خوبه دیگه؟ اهل اورکلاک هم نیستم پس دیگهkنمی خواهد بگیرم دیگه درسته؟

2- گرافیک:
کارت گرافیک مد نظرمr9 280xکارکرده و البته خیلی تمیز هست(ASUS R9 280X DCII TOP 3GB GDDR5) همین خوبه ؟؟ فرق برندهای مختلف با هم و همچنین اون حروف آخر چیه(dcii top) ؟
توی بنچ مارکها نگاه کردم این کارت نزدیک بهgtx770هست و قیمت کارکردش هم حدود 950 هست. من خیلی حرفه ای نیستم اما این کارت مثل اینکه خیلی قویهcrysis3رویvery highو 1080 به 60fpsرسیده!!!
اما مثلا یکی دوستان گفته بودنamdثبات اینتل رو نداره ؟! و منتل که من اطلاعی ازش ندارم.

*کلاشماچه کارتی رو به بنده پیشنهاد میکنید؟(قدرت فوق العاده و بالا – ثبات وپایداری بالا – خنکی و عمر زیاد(سخت جان باشه!) ( قیمت بین 900 تا 1100)

*در ضمن مادربردمasus h81 mcهست. با کارت هایamd r9 280xمشکلینداره دیگه درسته ؟
*از کجا میشه فهمید کارت اور شده یا نه یا برای ماینینگ استفاده شده؟

3- رم هم می خواهم یه 4 مشابه همین که دارم اضافه کنم خوبه دیگه نه؟(حدود 130) - سراغ باس بالا مثل 2400 نمی خواهد برم ؟

4- پاور هم تو سایت گرین زدم محاسبه کنه شد 455 وات که 600 وات روئ پیشنهاد کرد .به نظرتون با اینگرافیک قوی جوابگوهست ؟

5 - آخرین سوال : منخنکیسیستم خیلی برام مهمه .گرافیک که احتمالا اون سه تا فن عظیم براش کافی باشه درسته ؟سی پی یوچی برای اونکولربگیرم یا نه و چه مدلی ؟ضروریه؟؟ (نهایت تا 150 میتوانم براش هزینه کنم)
دوستان ممنون میشم اگه جواب همه سوالات حقیر رو کامل و با شماره اش همین جا بفرمایید خیلی برام مهمه و همین چند روز انشالله قصد خرید دارم.
شرمندههمه دوستان که خیلی طولانی شد. با تشکر فراوان

Last edited:

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
منم تو فکر ارتقا هستم مشخصات سیستم هم حدودی مال شما هست
برای گیم حداقل 8 گیگ رم نیاز دارین پس 4 گیگ دیگه به سیستم اضافه کنید
برای cpu این پردازنده جوابگوی کار شما هست که از نظر مالی مشکلی ندارین یک core i5 بگیرید در غیر اینصورت همین کافیه
برای گرافیک منم تو 280x و 770 مونده بودم که 770 نظرم رو بیشتر جذب کرد از نظر قیمتی یک قیمت هستن ولی کارکردشون 770 حدود 100 تومن گرونتره
برای پاور هم حتما یک 600 وات بگیرید
برای cpu های معمولی که اور نمیشن همون فن خودشون کفایت میکنه چونکه دماشون زیاد نیست

ghm122

Registered User
لایک‌ها
28
ممنون از پاسختون.
والا 770 کارکرده اش کم گیر میاد وگرنه منم بیشتر نظرم رو 770 هست و البته من تصورم این بود اگر هم گیر بیاد بیشتر از این 100 تومان اختلاف داشته باشن الان 280x بین 900 تا 1050 قیمت میدن در حالی که 770 فکر کنم گرونتر و با اختلاف زیاد باشه.

*مورد مهم : یکی از دوستان متخصص توی انجمن دیگه ای تاکید داشتن برای استفاده کامل از قدرت این کارت گرافیک ، مادربرد خودم (h81) رو با سری h97 تعویض کنم . به نظرتون لازمه و ارزش داره ؟

راهی هست برای تشخیص اینکه کارت توسط ماینر استفاده شده یا اور شده باشه؟
رو این دو خیلی حساسم مخصوصا ماین ، فشاری که ماین تو یک روز و پشت سر هم به کارت وارد میکنه خیلی بیشتر از فشاری هست که طی 6-7 سال کارکرد این کارت تو منزل روش باشه!!!

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
در حال حاضر قیمت آک 770 زیر 1400 هست کار کردشم زیر 1100 هست چونکه بیشتر از این برای کارکردش ارزش خرید برای هیچکس نداره
بازم میل خودتون هست هرکدوم رو دوست داشتین بگیرید
نهایت اختلاف بین این مادربرد ها 1 تا 2 فریم هست که ارزش نداره بخواید هزینه بکنید اون هزینه رو میتونید برای cpu یا گرافیک بکنید که نتیجه بهتری میگیرید
اگر کارت بدون مشکل کار بکنه به هیچ عنوان نمیشه فهمید برای ماین استفاده شده یا نه

بالا