• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقا برای اجرای پلی استیشن 2

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود
این پرسش را پیش از این در جای دیگری مطرح کردم که پاسخ ها اینچنین بوده. دیدگاه دوستان چیست؟

با درود

من برای اجرای بازی های پلی استیشن 2 روی رایانه نیاز به یک پردازنده ی دو هسته ای دارم در حالی که هم اکنون پردازنده ی amd 3000 دارم.
می خواستم بدونم که این مادربرد تا چه اندازه سی پی یو amd را پشتیبانی می کنه. در واقع دو هسته ای و تا چه اندازه رو می تونه؟

مادربرد من مشخصاتش چنین هست:

گیگابایت

8s648fx-RZ(_c)

sis 648 FX chipset

این هم عکسی از برگ نسخت دفترچه مادربرد:

2l8g08h.jpg

البته بر پایه ی داده های این نرم افزار مادر برد یک نام و مدل دیگری داره!!!
:
2exqas0.jpg

دوست عزیز معمولآ این مادربرد با cpu دو هسته ای سازگاری دارد اما شما باید رم های رایانه را به بالاترین مقدار خود برسانید زیرا به این علت که سرعت خواندن اطلاعات در کنسول های پلی استیشن2 دو برابر رایانه است در ضمن این کارت گرافیک شما برای اینگونه بازی ها بسیار ضعیف است چون ممکن است استفاده از اینگونه بازی ها موجب سوزاندن مادربرد و کارت گرافیک گردد
در ضمن معمولآ افرادی که در گیم نت ها از رایانه برای اجرای بازی های پلی استیشن 2 استفاده می کنند رایانه های آنها معمولآ دارای مادربرد های گرانقیمتی می باشد که دارای دو cpu می باشند یعنی به جای یک پردازنده از دو پردازنده در یک دستگاه استفاده می کنند یعنی قدرت خواندن اطلاعات در پلی استیشن 2 و رایانه را با یکدیگر برابر می شود اما قیمت اینگونه
مادربرد ها بسیار گران می باشد البته مادربرد خود شما تا 5000 را می تواند ساپورت یا پشتیبانی کند

با سپاس

با این وجود چند راه پیش رو است:

1- خرید یک مادربرد گران بها که توانایی پشتیبانی از دو پردازنده ی مرکزی را داشته باشد. و بهره گیری همزان از پردازنده ی کنونی(3000)+یک پردازنده ی تازه برای نمونه 4500 دو هسته ای در کنار هم + افزودن رم رایانه به بالای 1 گیگ 2x

2- بهره گیری از یک پردازنده ی 5000 amd بر روی همین مادربرد + افزودن رم رایانه به بالای 1 گیگ 2x

3- تعویض مادربرد با یک مادربرد تازه تر برای نمونه M.B: Asus M2A-VM که دارای کارت گرافیک آنبرد ATI X1250
هست + افزایش پردازنده تا نزدیک به 4500 یا حتی 5000 + افزودن رم رایانه به بالای 1 گیگ 2x

برای بازی های پلی استیشن 2 کدام را پیشنهاد می کنید؟

همچنین رایانه ای هم اکنون با این ویژگی ها وجود دارد. به نظر شما برای اجرای بزی ها مشکلی خواهیم داشت؟

M.B: Asus M2A-VM
RAM. DDR2 1gig
VGA : ATI X1250(آنبرد)
CPU: AMD 4200 x2

hdtv_master

Registered User
لایک‌ها
2
شرمنده جسارته نسبت به کسی که جواب داده

هیچ کدوم از این مادر بورد ها دو هسته ای ساپورت نمی کنند
برای AMD ها دو هسته از سوکت 939 و به بعد
و برای اینل ها از LGA 775 به بعد اومده..
نمی دونم این وسال رو برای این عکسای شما جواب دادن یا نه؟؟؟

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
شرمنده جسارته نسبت به کسی که جواب داده

هیچ کدوم از این مادر بورد ها دو هسته ای ساپورت نمی کنند
برای AMD ها دو هسته از سوکت 939 و به بعد
و برای اینل ها از LGA 775 به بعد اومده..
نمی دونم این وسال رو برای این عکسای شما جواب دادن یا نه؟؟؟

نظر شما چیست؟

این مادربرد پردازنده ی چند رو حداکثر پشتیبانی می کنه؟

نظر شما درباره ی ارتقا رایانه به آن چیزهایی که آمده چیست؟

d_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزیز به نظر من زیاد خودتو درگیر اینجور چیزا نکن چون با حدود 100 تومان میتونی یه دسته دوم ps2 رو بخری که به 100 تا از اینجور کارا میرزه......هر چقدرم کامپیوتر رو ارتقا بدی بعد از 6 ماه سیستمت فسیلی بیش نیست ولی یه ps تا 3-4 سال ساپورتت میکنه مخصوصآ ps3 ...................:دی

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با سپاس

ولی این مادربرد تا چه پردازنده ای رو پشتیبانی می کنه؟

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
درودی دوباره

دو پرسش
این مادربرد تا چه پردازنده ای رو پشتیبانی می کنه؟

پردازنده های دو هسته ای روی این مادربرد سوار نمی شود؟

آیا من می توانم یک کارت گرافیک بالا رو روی این مادربرد سوار کنم/.

Mod.Chip

Registered User
لایک‌ها
2
چه کاریه خوب یه PS2 بخر با همون پول .

بالا