• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقا به ورژن 4

PSP

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
در مورد ورژن 4 چنتا سوال داشتم :

- اصلا کسی تابحال به این ورژن ارتقا داده ؟ چون من چند فروم فارسی بزرگی که سر میزنم هیچ کدوم ارتقا ندادن حالا چرا نمیدونم دلیل خاصی داره ؟

- آیا هک ها و پلاگین های که من الان رویه 3.8.4 دارم همگی بدون مشگل رو 4 کار میکنن ؟

- همین تمپلیت 3 رو نمیشه رو 4 استفاده کرد ؟ بنظر من برای 4 زیاد جالب نیست .

- و کلا بنظر دوستان وب مستر و فروم دارها ارزش ارتقا داره و آیا شما ارتقا میدین ؟

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
1. من هم نديدم هنوز
2.بايد از هك ها و پلاگينهاي مخصوص 4 استفاده كنيد، به مرور هك هاي معروف دارن براي نسخه 4 هم اماده ميشن. (به vB.org سر بزنيد)
3.نخير متاسفانه نميشه، متاسفانه من هم بيشتر مايلم از قالبهاي Table دار استفاده كنم، ولي براي نسخه چهار فقط همين قالب تقريبا Tableless هست من نميدونم چرا زياد با فونت فارسي فشنگ نميشه، دقيقا همين اتفاق در مورد phpBB هم افتاد با اومدن ورسيون 3 و قالب ديفالت Prosilver ، كاربراي فارسي زبون همچنان از قالب Subsilver2 كه به جا مونده از phpBB2 است، استفاده ميكنند، با اينكه Prosilver انصافا زيباست ولي با فونت فارسي قشنگ نميشه زياد، نميدونم چرا!!
4. من براي فروم خودمم هنوز اينكارو نميكنم به نظرم زوده، مخصوصا براي زبون ما.

PSP

Registered User
لایک‌ها
1
بنده هم به این نتیجه رسیدم که الان زوده حداقل تا زمانی که مدهای معروف برای 4 عرضه بشه .

Mohammad MG

Registered User
لایک‌ها
7
واقعا خسته نباشن با این قالب جدیدشون، همه کرنرهای گرد شده که -moz-border-radius هستند!!! بابا قالب Prosilver فروم phpBB کجا این قالب مزخرف کجا.

1240

Registered User
لایک‌ها
28
قالب زشتی زدند
باید خودتون فارسی کنیدش
چون به همت دوستان ناقض کپی رایت یک تعداد فارسی ساز قدیم بیرون دادن
این قدر کپی کاری کردید که دیگه انگیزه شون واسه فارسی کردن وی بی از دست دادند
در نتیجه خودتون باید زحمت بکشید

توجه کنید اگر رفتید به نسخه 4 وضعیت سرور هم در نظر داشته باشید
تو نسخه های قدیم یک سایت بزرگ روی یک وی پی اس یا هاست اشتراکی خیلی راحت جواب میداد
اما نسخه های جدید تر با بهینه کردن وی پی اس باز هم مشکل دارند و رم و سی پی یو زیاد مصرف دارند
نسخه 4 هم مسلما بیشتر مصرف خواهد کرد.

بالا