• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقا دوربين به يك مگا پيكسل !!!

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
هر كي دوست داره دور بين گوشيشو (Nokia 3650/3660, Nokia 6600/6620/6260 and SonyEricsson P800/900/910) به يك مگا پيكسل :blink: :blink: :blink: تبديل كنه يه سر به لينك زير بزنه حالشو ببره :)
SX1 بازا در قسمت دانلود فايل مربوط به Nokia 3650/3660 رو دانلود كنن.البته وقتي وارد برنامه بشين تصوير به هم ريختس ولي وقتي عكس رو بگيرين همه چي درست ميشه.اميدوارم تا چند وقت ديگه برنامه مربوط به SX1 رو هم بگذارن.
اگر كسي كرك اين نرم افزارو پيدا كرد اينجا بذاره تا همه استفاده كنن.
موفق باشيد. :)
لینک

bahrain

Pocket PC کاربر فعال موبایل و
کاربر فعال
لایک‌ها
15
من اين برنامه رو دارم ، خيلى زياد در وضوح عكس تأثيرى نداره . متأسفانه اينجا نمى شه فايل انداخت وكَرنه حتما اين كار رو مى كردم .

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bahrain :
من اين برنامه رو دارم ، خيلى زياد در وضوح عكس تأثيرى نداره . متأسفانه اينجا نمى شه فايل انداخت وكَرنه حتما اين كار رو مى كردم .

نرم افزار و كرك كردي يا نه؟
ضمنا موقع كرفتن عكس تا حد ممكن بايد موبايل رو براي دو سه ثانيه ثابت نگه داري تا بهترين نتيجه رو بگيري.
بعد از گرفتن عكس هم بايد يه مرحله پروسس رو عكس انجام بشه اينكارو كردي؟
اين نرم افزارو رو چه گوشي نصب كردي؟

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
همه اين كارها رو كردم عكس بهتر شد اما بوضوح دوربين 7610-6630 نمى رسه (بانوكيا 6600) . در ضمن يك برنامه دارم كه عكس رو دو مگا پيكسل ميكنه اما فقط اندازه رو بزركَـ مى كنه 1200×1600 ولى عكس اصلا واضح نيست در ضمن فرمت عكسها رو مى شه عوض كرد (jpeg- bmp - png) .اكَه مى شد اينجا فايل انداخت برنامه هر دو برنامه رو اينجا مى كَذاشتم .

omidgiahi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bahrain :
همه اين كارها رو كردم عكس بهتر شد اما بوضوح دوربين 7610-6630 نمى رسه (بانوكيا 6600) . در ضمن يك برنامه دارم كه عكس رو دو مگا پيكسل ميكنه اما فقط اندازه رو بزركَـ مى كنه 1200×1600 ولى عكس اصلا واضح نيست در ضمن فرمت عكسها رو مى شه عوض كرد (jpeg- bmp - png) .اكَه مى شد اينجا فايل انداخت برنامه هر دو برنامه رو اينجا مى كَذاشتم .

براي من برنامه ها را بفرست تا بگذارم توسايتم و لينكش را بگذارم اينجا...

[email protected]
يا
[email protected]

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bahrain :

اگر مطالبي كه تو سايته رو بخونيد سازندگان برنامه ادعا كردن كه براي توليد عكس با سايز بالاتر عمل زوم انجام نميشه ودر حقيقت به جاي گرفتن يك عكس چندين عكس در يك زمان گرفته وبا پروسس روي اونها عكس نهايي بوجود مياد.
نكته دوم اينه كه ورژني كه براي دانلود رايگان گذاشته شده ورژن 1 هستش در صورتي كه ورژن 2 اين نرم افزار هم توليد شده كه به قول نويسندگان برنامه هم كيفيت عكسها بهتر شده و هم سرعت انجام كار باتر رفته ولي فقط افرادي كه نسخه 1 رو خريداري كرده باشن ميتونن نسخه 2 رو داشته باشن.
بهر حال اگر كسي نسخه 2 اين نرم افزارو پيدا كرد اينجا بگذاره تا بقيه هم فيض ببرن.

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
نسخه اى كه بالا كَذاشتم نسخه 2 بود خودم هم نسخه يك رو آزمايش كردم هم نسخه دو . ولى كيفيت عكس يكى است اما امكانات نسخه دو بيشتر از نسخه يك است .

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bahrain :
نسخه اى كه بالا كَذاشتم نسخه 2 بود خودم هم نسخه يك رو آزمايش كردم هم نسخه دو . ولى كيفيت عكس يكى است اما امكانات نسخه دو بيشتر از نسخه يك است .

منظور من نسخه 2 نرم افزار PhotoAcute هستش هموني كه لينك سايتش رو بالا گذاشتم نه چيزاي ديگه.

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر كسي اين نرم افزار رو امتحان كرد رو گوشيش با ذكر مدل گوشي نتيجه كارو اينجا بياره.اگه ورژن 2 رو هم پيدا كردين كه چه بهتر. :) :) :)

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزيز اين عكس رو با PhotoAcute گرفتي؟بانسخه رايگان اين نرم افزارو داري يا اينكه خريديش.
براي اين ميپرسم كه نسخه رايگان يه آرم PhotoAcute رو عكس ميندازه ولي رو عكس شما اين آرم نيست!!!

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bahrain :
من نسخه كاملش رو مجانى كَير اوردم از يك فروم عربى .
از اينجا داونلود كنيد :
نسخه يك
نسخه دو

خداييش نمرت بيسته :) دستت طلا :) سنگين حال دادي :) :)
بازم اگه نرم افزار خوبي پيدا كردي برو بچ و بي نصيب نگذار.
راستي شما عرب زبان (احتمالا بحريني) هستين؟

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
به نقل از pinnacle :
خداييش نمرت بيسته :) دستت طلا :) سنگين حال دادي :) :)
بازم اگه نرم افزار خوبي پيدا كردي برو بچ و بي نصيب نگذار.
راستي شما عرب زبان (احتمالا بحريني) هستين؟

من ايرانى هستم ولى ساكن بحرين هستم .
من يه عالمه نرم افزار براى موبايل دارم فقط مشكل اين سايت اينه كه attache files نداره .
اينم جند نرم افزار وبازى خوب :
1- با اين برنامه مى توانيد بازيهاى آتارى وميكرو را روى موبايل اجرا كنيد (همراه با بازى سوبر ماريو)
2- برنامه اذانكَو
3- برنامه قرآن كريم
4- برنامه screen saver
5- برنامه آفيس
6- بازى فوتبال
7- فيفا 2005
8- برنامه تايب
9- برنامه جغرافى(كره زمين)
10- برنامه زوم
11- برنامه فوتوشاب
12- كنترل تلوزيون
13- برنامه نقاشى
14- ديكشنرى فارسى
15- برنامه فلش

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آقا گلي به گوشه جمالت.منكه از همصحبتي باشما خيلي خوشحالم :) :D :) .بخصوص كه اينجا داره يواش يواش داره شبيه اتاقهاي چت دو نفره ميشه :happy:
من هم نرم افزار تودست و بالم هست ولي مشكل شما رو دارم.تو قسمتهاي مختلف از فروم در باره نرم افزار تاپيكهاي مختلفي وجود داره و شما ميتوني اين نرم افزارها رو اونجا بگذاري تا همه استفاده كنن.اصلا يه كاري كن يه تاپيك جديد درست كن و مثلا اسمشو نرم افزار براي سري 60 سيمبين بگذار و نرم افزارهايي كه داري اونجا قرار بده تا همه بتونن از زحمات شما استفاده كنن.
نرم افزارهاي PhotoAcute رو كه گذاشته بودين تست كردم.نسخه اولي كه گذاشته بودين ورژن 1.0 نرم افزار PhotoAcute بود كه روي گوشي من نصب شد.نسخه دوم كه گذاشته بودين واقعا ورژن 2.0 بود ولي روي گوشي من ( SX1 ) نصب نشد.اگه برات مقدوره ورژن 2 كه قابل نصب روي nokia 3650 باشه رو از همون سايتهاي عربي پيدا كن واينجا بگذار آقايي ميكني.چون ورژني كه براي 6600 نوشته شده روي SX1 اجرا نميشه .بازمممنون :)

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
من برنامه PhotoAcute نسخه دوم قابل اجرا بر روى SX1 در يك فروم عربي در خواست كردم ومنتظر جواب هستم.

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bahrain :
من برنامه PhotoAcute نسخه دوم قابل اجرا بر روى SX1 در يك فروم عربي در خواست كردم ومنتظر جواب هستم.
دستت درد نكنه.من به سازندگان PhotoAcute ميل زدم و از خودشون پرسيدم جواب دادن كه هنوز نتونستن براي SX1
برنامه رو بنويسند و مشغولند.اما با پيگيري كه من كردم نسخه مربوط به nokia 3650 به SX1 ميخوره البته نه كاملا.من نسخه تريالي رو كه از سايت خود PhotoAcute دانلود كردم رو نصب كردم و جواب گرفتم.
حالا اگه شما نسخه 2 براي nokia 3650 رو پيدا كنيد مشكل حل ميشه.
از توجه شما واقعا ممنونم :) :) :)

bahrain

کاربر فعال
لایک‌ها
15
مكَه نسخه اى كه كَذاشتم براى 6600 روى 3650 كار نمى كنه ؟

pinnacle

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از bahrain :
مكَه نسخه اى كه كَذاشتم براى 6600 روى 3650 كار نمى كنه ؟

فكرنميكنم البته من روي3650 تست نكردم ولي روي SX1 جواب نداد.اگر روي 3650 قابل استفاده بود روي SX1 هم اجرا ميشد.اصلا تو سايت PhotoAcute يه نرم افزار جدا براي 3650و3660 گذاشتن وحسابشو از 6600 جدا كردن.

بالا