• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارتقا هارد اینترنال لپ تاپ

ye_fereshteh

Registered User
لایک‌ها
144
سلام ;)بر همه دوستانی گلی که مشاوره دهنده خوبی هستن:general601:
عاقااااااااااا:). ما یه خرده در مدیریت هارد مشکل داریم:oops: و هر چی هم فضا داشته باشیم کم میاریم:general410:، علاقه ای شدید به بایگانی کردن و آرشیو کردن اطلاعات دارم:D. هارد لپ تاپ ما یه خرده فضاش محدوده:general405:، برای همین به ذهنم رسیده که هاردم رو ارتقا بدم:general707:! چندین راه حل وجود دارهo_O:
1. یه هارد اس اس دی (SSD) بگیرم برای سیستم عامل:general404:؛ یه هارد اچ دی دی (HDD)بگیرم برای ذخیره (بین 1 یا 2 ترا موندم):general705: و به کمک کدی (HDD CADY) جایگزین درایو نوری بکنم :general601:و هارد کنونی هم با باکس های مخصوص (Hard Box) :general611:؛ تبدیل کنم به هارد اکسترنال (Exterbal hard):general710:
2. یه هارد اچ دی دی بگیرم (1-2 ترا) (HDD) :general606:و به کمک کدی (HDD CADY) بذارمش تو لپ تاپم:general709:، هارد قبلی هم سر جاش بمونه (Internal Hard) :general704:
3. هارد اچ دی دی بگیرم (1-2 ترا) (HDD) :general406:، بذارم جای هارد قبلی (Internal Hard) :general210:، هارد قبلی رو بذارم تو کدی (HDD CADY) :general404: و بذارمش تو لپ تاپ (Internal Hard) :general304:
4. به سیستم دست نزنم و هارد اکسترنال بگیرم (Exterbal hard) :general106: (یکی دارم البته):general705:
5. پیشنهاد شما دوستانo_O:rolleyes:
خب فرق 2 و 3 چیه:general105:؟! نمیدونم:general707:! حسم میگه که هارد در اثر استفاده داغ میکنه:general505:، برای همین هارد جدیدی که میخرم چون فضاش بیشتره:general210:، نیاز به مراقبت بیشتری داره:general107:، برای همین اگه تو شکم لپ تاپ باشه:general206:، بهتر خنک میشه :general710:
در کل دوستان یه راهنمایی به ما بکنن:general604:، اصلا این سیستم کدی (HDD CADY) چیز خوبی هست:general702: یا من برم سراغ هارد دستکتاپ (Desktopd-External hard) :general410: و اکسترنال (External Hard-Portable) :oops:؟!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام ;)بر همه دوستانی گلی که مشاوره دهنده خوبی هستن:general601:
عاقااااااااااا:). ما یه خرده در مدیریت هارد مشکل داریم:oops: و هر چی هم فضا داشته باشیم کم میاریم:general410:، علاقه ای شدید به بایگانی کردن و آرشیو کردن اطلاعات دارم:D. هارد لپ تاپ ما یه خرده فضاش محدوده:general405:، برای همین به ذهنم رسیده که هاردم رو ارتقا بدم:general707:! چندین راه حل وجود دارهo_O:
1. یه هارد اس اس دی (SSD) بگیرم برای سیستم عامل:general404:؛ یه هارد اچ دی دی (HDD)بگیرم برای ذخیره (بین 1 یا 2 ترا موندم):general705: و به کمک کدی (HDD CADY) جایگزین درایو نوری بکنم :general601:و هارد کنونی هم با باکس های مخصوص (Hard Box) :general611:؛ تبدیل کنم به هارد اکسترنال (Exterbal hard):general710:
2. یه هارد اچ دی دی بگیرم (1-2 ترا) (HDD) :general606:و به کمک کدی (HDD CADY) بذارمش تو لپ تاپم:general709:، هارد قبلی هم سر جاش بمونه (Internal Hard) :general704:
3. هارد اچ دی دی بگیرم (1-2 ترا) (HDD) :general406:، بذارم جای هارد قبلی (Internal Hard) :general210:، هارد قبلی رو بذارم تو کدی (HDD CADY) :general404: و بذارمش تو لپ تاپ (Internal Hard) :general304:
4. به سیستم دست نزنم و هارد اکسترنال بگیرم (Exterbal hard) :general106: (یکی دارم البته):general705:
5. پیشنهاد شما دوستانo_O:rolleyes:
خب فرق 2 و 3 چیه:general105:؟! نمیدونم:general707:! حسم میگه که هارد در اثر استفاده داغ میکنه:general505:، برای همین هارد جدیدی که میخرم چون فضاش بیشتره:general210:، نیاز به مراقبت بیشتری داره:general107:، برای همین اگه تو شکم لپ تاپ باشه:general206:، بهتر خنک میشه :general710:
در کل دوستان یه راهنمایی به ما بکنن:general604:، اصلا این سیستم کدی (HDD CADY) چیز خوبی هست:general702: یا من برم سراغ هارد دستکتاپ (Desktopd-External hard) :general410: و اکسترنال (External Hard-Portable) :oops:؟!
سلام. اینکه اطلاعاتتون رو آرشیو می کنید که فکر بسیار خوبیه. البته بهتره که رو هارددیسک اکسترنال 2.5 اینچی آرشیو بشه.
آره فکر خوبیه. یک هارددیسک جامد SSD تهیه کنید (مثلا Samsung 250GB Evo850 که انتخاب بسیار خوبیه و جزء بهترینهای فعلی دنیاست) برای سیستم عامل و برنامه هاتون. هارددیسک لپ تاپیتون رو با یک باکس تبدیل Sata III to USB 3.0 2.5Inch از یه برند خوب به هارددیسک اکسترنال تبدیل کنید و اطلاعاتتون رو روش آرشیو کنید.
با توجه به اینکه سیستم عامل و برنامه ها از روی هارددیسک لود میشن و همیشه سیستم به دلیل کند بودن هارددیسک معطل می مونه , بدیهیه که اگر سیستم عامل و برنامه ها به SSD منتقل بشه سرعت چنان تغییر می کنه که باورتون نمیشه این همون لپ تاپ قبلیتونه. از این به بعدش هم برای آرشیو اطلاعاتتون هارددیسکهای اکسترنال 2.5 اسنچی از برندهای سونی , وسترن دیجیتال و توشیبا تهیه کنید.
بازم سوالی بود در خدمتم.

Last edited:

ye_fereshteh

Registered User
لایک‌ها
144
سلام. اینکه اطلاعاتتون رو آرشیو می کنید که فکر بسیار خوبیه. البته بهتره که رو هارددیسک اکسترنال 2.5 اسنچی آرشیو بشه.
آره فکر خوبیه. یک هارددیسک جامد SSD تهیه کنید (مثلا Samsung 250GB Evo850 که انتخاب بسیار خوبیه و جزء بهترینهای فعلی دنیاست) برای سیستم عامل و برنامه هاتون. هارددیسک لپ تاپیتون رو با یک باکس تبدیل Sata III to USB 3.0 2.5Inch از یه برند خوب به هارددیسک اکسترنال کنید و اطلاعاتتون رو روش آرشیو کنید.
با توجه به اینکه سیستم عامل و برنامه ها از روی هارددیسک لود میشن و همیشه سیستم به دلیل کند بودن هارددیسک معطل می مونه , بدیهیه که اگر سیستم عامل و برنامه ها به SSD منتقل بشه سرعت چنان تغییر می کنه که باورتون نمیشه این همون لپ تاپ قبلیتونه. از این به بعدش هم برای آرشیو اطلاعاتتون هارددیسکهای اکسترنال 2.5 اسنچی از برندهای سونی , وسترن دیجیتال و توشیبا تهیه کنید.
بازم سوالی بود در خدمتم.
داداش دمت گرم، چراغ اول رو خیلی زود روشن کردی، لایک داری به مولا
پس شما پیشنهادتون اینه که من یه هارد (SSD) بخرم برای سیستم عامل، یه هارد اکسترنال هم بگیرم برای آرشیو؟! از کدی هم استفاده نکنم، درسته؟!

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
داداش دمت گرم، چراغ اول رو خیلی زود روشن کردی، لایک داری به مولا
پس شما پیشنهادتون اینه که من یه هارد (SSD) بخرم برای سیستم عامل، یه هارد اکسترنال هم بگیرم برای آرشیو؟! از کدی هم استفاده نکنم، درسته؟!
خواهش می کنم.
بله منظورم همینه. اما شما وقتی SSD روی لپ تاپتون بندازید , طبیعتا یه هارددیسک اضاف میاد که حیفه بلا استفاده بمونه. اونو با تبدیل Candy یا هر تبدیل Sata III to USB 3.0 2.5inch به یه هارددیسک اکسترنال تبدیل کنید تا اونم بلااستفاده نمونه. وقتی ظرفیتش تموم شد از اون به بعد هارددیسک های اکسترنالی که خدمتتون عرض کردم برای آرشیو اطلاعاتتون تهیه و استفاده کنید که در حال حاضر حداکثر تا 2 ترابایتش توی بازاره. نحوه آرشیو هم به این شکل که در زمانهای بخصوص هارددیسک اکسترنال رو به لپ تاپ وصل و پس از تخلیه داده ها روی اون , جداش کنید تا مستهلک نشه و بزارید تا زمان تخلیه بعدی.

ye_fereshteh

Registered User
لایک‌ها
144
ممنون از پیشنهادت داداش، اما میدونید حقیقتش من هارد دم دستیم باید زیاد باشه، یعنی بیشتر دنبال اینم که هم سرعت و هم فضای هارد لپ تاپم رو بالا ببرم :general606:

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
شما اگه odd زیاد استفاده نداری یه دونه ار این مبدلها بذار که 2 تا هارد تو دستگاهت بذاری . اون مبدل هارد داخلش قرار میگیره و میتونی وارد محفظه odd کنی . یه دونه odd ext هم تهیه کن در صورت لزوم استفاده کن

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
ممنون از پیشنهادت داداش، اما میدونید حقیقتش من هارد دم دستیم باید زیاد باشه، یعنی بیشتر دنبال اینم که هم سرعت و هم فضای هارد لپ تاپم رو بالا ببرم :general606:
عزیز اینم امکان پذیره , اما هزینش زیاده. مشاهده بفرمائید:
http://rayansaba.com/newshop6/samsung-ssd-850-evo-1tb
بالاخره شما دو راه بیشتر ندارید.
1) خرید SSD با ظرفیت یک ترابایت با این هزینه ای که دیدید هم سرعت لپ تاپ رو حسابی بالا ببرید و هم ظرفیت قابل دسترسی همیشگیش رو افزایش میده.
2) به سرعت پایین اکتفا کنید و یک عدد هارددیسک 2.5Inch Internal تهیه کنید و همین هارددیسک عادی فعلی رو به اون ارتقاء بدید:
http://www.lapbuy.com/hard-disk-lap...ng-25-inch-internal-hard-2tb-هارد-لپ-تاپ.html

ye_fereshteh

Registered User
لایک‌ها
144
شما اگه odd زیاد استفاده نداری یه دونه ار این مبدلها بذار که 2 تا هارد تو دستگاهت بذاری . اون مبدل هارد داخلش قرار میگیره و میتونی وارد محفظه odd کنی . یه دونه odd ext هم تهیه کن در صورت لزوم استفاده کن
سلام داداش پس شما پیشنهاد 2-3 رو پیشنهاد میدید;)؟! شما خودتون با کدی کار کردید:general405:!؟ کسی رو میشناسید که استفاده کرده باشه:general710:؟! بین گزینه2 و 3 کدوم پیشنهاد رو میدید:general709:؟!

ye_fereshteh

Registered User
لایک‌ها
144
عزیز اینم امکان پذیره , اما هزینش زیاده. مشاهده بفرمائید:
http://rayansaba.com/newshop6/samsung-ssd-850-evo-1tb
بالاخره شما دو راه بیشتر ندارید.
1) خرید SSD با ظرفیت یک ترابایت با این هزینه ای که دیدید هم سرعت لپ تاپ رو حسابی بالا ببرید و هم ظرفیت قابل دسترسی همیشگیش رو افزایش میده.
2) به سرعت پایین اکتفا کنید و یک عدد هارددیسک 2.5Inch Internal تهیه کنید و همین هارددیسک عادی فعلی رو به اون ارتقاء بدید:
http://www.lapbuy.com/hard-disk-laptop-notebook/7885--samsung-25-inch-internal-hard-2tb-هارد-لپ-تاپ.html
خب نه دیگه، راههای دیگه ای هم هست! که البته هزینه اش خیلی هم کمتر نمیشه
مثلا یه هارد ssd بگیرم بذارم تو لپ تاپ جای هارد قبلی
یه کدی بگیرم:
http://hddcaddy.ir/product/asus-hdd-caddy-sata-12-7mm-pack-a/
توش یه هارد 2 ترا بایتی بذارم!
قیمتش اینطوری میشه : کدی(80 تومن)+ هارد دو ترا (280) + هارد اس اس دی 128 گیگی (300 تومن): جمعا 650 به طور حدودی
چون این قطعات تکه تکه هم هست، میشه تو چند مرحله خرید کرد! مثلا اول کدی و هارد رو بگیرم، 350 تومن! بذارم تو لپ تاپ؛ در اولین فرصت، یه اس اس دی هم بذارم به عنوان هارد راه انداز سیستم....

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
خب نه دیگه، راههای دیگه ای هم هست! که البته هزینه اش خیلی هم کمتر نمیشه
مثلا یه هارد ssd بگیرم بذارم تو لپ تاپ جای هارد قبلی
یه کدی بگیرم:
http://hddcaddy.ir/product/asus-hdd-caddy-sata-12-7mm-pack-a/
توش یه هارد 2 ترا بایتی بذارم!
قیمتش اینطوری میشه : کدی(80 تومن)+ هارد دو ترا (280) + هارد اس اس دی 128 گیگی (300 تومن): جمعا 650 به طور حدودی
چون این قطعات تکه تکه هم هست، میشه تو چند مرحله خرید کرد! مثلا اول کدی و هارد رو بگیرم، 350 تومن! بذارم تو لپ تاپ؛ در اولین فرصت، یه اس اس دی هم بذارم به عنوان هارد راه انداز سیستم....
ببین عزیز:
H.D.D Internal 2TB 2.5inh + Caddy = 360000 Tooman
چه کاریه آخه؟! به جاش اینو بخرید که بهتر , مظمئن تر و ارزونتره:
http://lioncomputer.ir/product/5729/WDBBKD0020BBK+-+My+Passport+Ultra+Premium+2TB
از نظر منطقی تنها هارددیسکی که همیشه براتون در دسترسه هارددیسک خود لپ تاپه. اما اگر جداگانه تهیه کنید این هارددیسک رو همیشه باید با خودتون این ور و اون ور ببرید. در خصوص SSD هم شما انتخابهای مختلفی دارید. هر چی بیشتر پول بدید بیشتر آش می خورید. زیر 300000 تومان پیشنهاد من اینه:
http://lioncomputer.ir/product/4912/Samsung+850+EVO+120GB+SATA3+SSD

ye_fereshteh

Registered User
لایک‌ها
144
داداش لینک هایی که فرستادید چیزی رو باز نمیکنه

ye_fereshteh

Registered User
لایک‌ها
144
ببین عزیز:
H.D.D Internal 2TB 2.5inh + Caddy = 360000 Tooman
چه کاریه آخه؟! به جاش اینو بخرید که بهتر , مظمئن تر و ارزونتره:
http://lioncomputer.ir/product/5729/WDBBKD0020BBK+-+My+Passport+Ultra+Premium+2TB
از نظر منطقی تنها هارددیسکی که همیشه براتون در دسترسه هارددیسک خود لپ تاپه. اما اگر جداگانه تهیه کنید این هارددیسک رو همیشه باید با خودتون این ور و اون ور ببرید. در خصوص SSD هم شما انتخابهای مختلفی دارید. هر چی بیشتر پول بدید بیشتر آش می خورید. زیر 300000 تومان پیشنهاد من اینه:
http://lioncomputer.ir/product/4912/Samsung+850+EVO+120GB+SATA3+SSD
محصولاتی رو که گفتید دیدم دوست عزیز، خب الان دقیقا مشکل و سوال من همینه! که اکسترنال بگیرم یا اینترنال! یه فرق بزرگ هم دارن، سرعت هارد اینترنال بیشتر نیست؟! هارد اینترنال ساتا3 با سرعت 6 گیگابیت بر ثانیه سرعت داره! اما یوس ابی 3 در بهترین حالت 5 گیگابیت هست که واقعا وابسته به عوامل مختلف هست، اما اینترنال این وابستگی رو کمتر داره چون مستقیما به مادر بورد لپ تاپ اتصال داره اونم با ساتا3

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
محصولاتی رو که گفتید دیدم دوست عزیز، خب الان دقیقا مشکل و سوال من همینه! که اکسترنال بگیرم یا اینترنال! یه فرق بزرگ هم دارن، سرعت هارد اینترنال بیشتر نیست؟! هارد اینترنال ساتا3 با سرعت 6 گیگابیت بر ثانیه سرعت داره! اما یوس ابی 3 در بهترین حالت 5 گیگابیت هست که واقعا وابسته به عوامل مختلف هست، اما اینترنال این وابستگی رو کمتر داره چون مستقیما به مادر بورد لپ تاپ اتصال داره اونم با ساتا3
عزیز در حقیقت این Interface هارددیسکها هستند که Sata III بوده و نهایت سرعت درگاهشون 6Gbps هستش. این ربطی به سرعت هارددیسک نداره. این صرفا درگاهشونه و هیچ وقت به این سرعت نمی تونن برسند. پس اصلا به مقایسه سرعت این دو فکر نکنید. ضمنا وقتی باکس ارژینال Western Digital روش باشه بهتره. پس یادتون باشه که به هیچ وجه هارددیسکهای اینترنال Sata III لپ تاپی و حتی دسکتاپی به این سرعت نمی رسند.

ye_fereshteh

Registered User
لایک‌ها
144
یعنی به نظر شما از لحاظ سرعت هم تفاوتی ندارند؟!

ye_fereshteh

Registered User
لایک‌ها
144

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
عزیز مطمئن باشید هیچوقت به 6Gb/s سرعتش نخواهد رسید. پس بازم به نظر من روی سرعت اصلا زوم نکنید که در حالت معادل تفاوت بسیار کمه. باکس ارژینال هارددیسک وسترن دیجیتال همرا با خود هارد داخلش در یک پکیج ارجحیت داره به اینکه باکس جدا و هارددیسک جدا تهیه بشه و از نظر اقتصادی هم ارزش نداره.

Last edited:

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
سلام داداش پس شما پیشنهاد 2-3 رو پیشنهاد میدید;)؟! شما خودتون با کدی کار کردید:general405:!؟ کسی رو میشناسید که استفاده کرده باشه:general710:؟! بین گزینه2 و 3 کدوم پیشنهاد رو میدید:general709:؟!
اره . همکارمون همین کا ررو انجام داده . اگه دستگاهش اینجا باشه واست عکشو میگیرم میفرستم .

ye_fereshteh

Registered User
لایک‌ها
144
اره . همکارمون همین کا ررو انجام داده . اگه دستگاهش اینجا باشه واست عکشو میگیرم میفرستم .
خیلی ممنون داداش، آقا از این همکارتون میشه چندتا سوال بپرسید؟! چند وقته که این کارو کرده؟! چه عیب هایی توی این کار دیده؟! مهم ترین سوال هم اینه که هاردشون گرم نمیکنه؟! لپ تاپ داغ تر نشده؟!

vahidtools

Registered User
لایک‌ها
828
خیلی ممنون داداش، آقا از این همکارتون میشه چندتا سوال بپرسید؟! چند وقته که این کارو کرده؟! چه عیب هایی توی این کار دیده؟! مهم ترین سوال هم اینه که هاردشون گرم نمیکنه؟! لپ تاپ داغ تر نشده؟!
الان میرم پیشش ... 2 روز پیش این کارو انجام داد

بالا