oldenZoro
Registered User
- تاریخ عضویت
- 2 فوریه 2007
- نوشتهها
- 865
- لایکها
- 110
در این مطلب طرز تهیه اردورهای خوشمزه را برای شما خوانندگان عزیز آماده کرده ایم .
شماره 1
اردور ماست و کلم
مواد لازم پیش غذا ماست و کلم
ماست چکیده500 گرم
کلم برگ200 گرم
کره20 گرم
شوید50 گرم
فلفل دلمه ای100 گرم
لیموی تازه1 عدد
هویج بخار پز شده4 عدد
نان تستبه میزان لازم
شوید تازه اضافیبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
طرز تهیه پیش غذای خوشمزه ماست و کلم:
کلم برگ خرد شده، فلفل دلمه ای و شوید ریز شده را با ماست مخلوط کنید، سپس نمک و فلفل را به آن افزوده، بعد آبلیمو را گرفته و به مخلوط مواد اضافه کنید و به مدت 60 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. سپس روی نان ها را به کمی روغن آغشته کرده و در طبقه وسط فر به مدت 5 دقیقه تست کنید، بعد روی آن را با برگ های شوید تازه و هویج حلقه ای خرد شده بپوشانید. سپس مواد اردور را با استفاده از قالب های حلقه ای، قالب بزنید، بعد آن را روی نان پوشیده شده از شوید و هویج قرار دهید و سرو نمایید.
اردور تست پنیر
مواد مورد نیاز برای پیش غذای تست و پنیر
نان تست سبوس دار 500 گرم
پنیر ******* 200 گرم
پنیر پارمزان 20 گرم
پنیر تست ورقه ای 50 گرم
گردوی خرد شده 100 گرم
پوره اسفناج 1 عدد
پوره گوجه فرنگی 4 عدد
ژامبون ورقه ای به میزان لازم
طرز تهیه اردور تست پنیر
نان تست سبوس دار را به صورت مربع های کوچک برش داده، (نان ها را یک اندازه برش بزنید). سپس روی هر یک از برش ها مقداری پوره اسفناج، پنیر *******، پودر پنیر پارمزان، پنیر تست خرد شده و یک لایه پوره گوجه فرنگی قرقر دهی، سپس یک لایه دیگر نان برش داده شده را روی مواد قرار دهید، به صورتی که مواد بین دو نان قرار گیرد. تمام تست ها را به این ترتیب آماده کرده و روی آنها را با حلقه های هویج، خیار و ژامبون خرد شده تزیین و سرو کنید.
برای تهیه پوره گوجه فرنگی؛ 5 عدد گوجه فرنگی را پوست کنده، سپس آن را با دستگاه غذاساز له کنید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب اضافه آن تبخیر شود.
همچنین برای تهیه پوره اسفناج؛ 300 گرم اسفناج را بدون آب درون قابلمه ای در بسته به مدت 5 دقیقه بپزید، سپس آن را ساطوری خرد کنید.
شماره 1
اردور ماست و کلم
مواد لازم پیش غذا ماست و کلم
ماست چکیده500 گرم
کلم برگ200 گرم
کره20 گرم
شوید50 گرم
فلفل دلمه ای100 گرم
لیموی تازه1 عدد
هویج بخار پز شده4 عدد
نان تستبه میزان لازم
شوید تازه اضافیبه میزان لازم
نمک و فلفلبه میزان لازم
طرز تهیه پیش غذای خوشمزه ماست و کلم:
کلم برگ خرد شده، فلفل دلمه ای و شوید ریز شده را با ماست مخلوط کنید، سپس نمک و فلفل را به آن افزوده، بعد آبلیمو را گرفته و به مخلوط مواد اضافه کنید و به مدت 60 دقیقه درون یخچال قرار دهید تا مزه دار شود. سپس روی نان ها را به کمی روغن آغشته کرده و در طبقه وسط فر به مدت 5 دقیقه تست کنید، بعد روی آن را با برگ های شوید تازه و هویج حلقه ای خرد شده بپوشانید. سپس مواد اردور را با استفاده از قالب های حلقه ای، قالب بزنید، بعد آن را روی نان پوشیده شده از شوید و هویج قرار دهید و سرو نمایید.
——————————————————-
شماره 2اردور تست پنیر
مواد مورد نیاز برای پیش غذای تست و پنیر
نان تست سبوس دار 500 گرم
پنیر ******* 200 گرم
پنیر پارمزان 20 گرم
پنیر تست ورقه ای 50 گرم
گردوی خرد شده 100 گرم
پوره اسفناج 1 عدد
پوره گوجه فرنگی 4 عدد
ژامبون ورقه ای به میزان لازم
طرز تهیه اردور تست پنیر
نان تست سبوس دار را به صورت مربع های کوچک برش داده، (نان ها را یک اندازه برش بزنید). سپس روی هر یک از برش ها مقداری پوره اسفناج، پنیر *******، پودر پنیر پارمزان، پنیر تست خرد شده و یک لایه پوره گوجه فرنگی قرقر دهی، سپس یک لایه دیگر نان برش داده شده را روی مواد قرار دهید، به صورتی که مواد بین دو نان قرار گیرد. تمام تست ها را به این ترتیب آماده کرده و روی آنها را با حلقه های هویج، خیار و ژامبون خرد شده تزیین و سرو کنید.
برای تهیه پوره گوجه فرنگی؛ 5 عدد گوجه فرنگی را پوست کنده، سپس آن را با دستگاه غذاساز له کنید و به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب اضافه آن تبخیر شود.
همچنین برای تهیه پوره اسفناج؛ 300 گرم اسفناج را بدون آب درون قابلمه ای در بسته به مدت 5 دقیقه بپزید، سپس آن را ساطوری خرد کنید.
