• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اررور 403 در وبمستر تولز گوگل

shadecute

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
تو گوگل وبمستر تولز سایت مپ + فید ها رو ثبت کرده بودم کار به جایی رسیده بود که صفحاتم خیلی خیلی خوب ایندکس میشد و بعد از ارسال پست تو گوگل سرچ میومد
بعد یه مدت شروع به اررور دادن کرد و بازدیدم روز به روز اومد پایین
اررور زیر رو موقع ثبت دوباره سایت مپ میده یا ثبت فید

HTML:
General HTTP error: HTTP 403 error (Forbidden)
We encountered an error while trying to access your Sitemap. Please ensure your Sitemap follows our guidelines and can be accessed at the location you provided and then resubmit.

خیلی جستجو کردم این بهترین نتیجه ای بود که پیدا کردم

http://groups.google.com/group/Goog...p/browse_thread/thread/cb087d2d4d762406?pli=1

مشکل منو داشته
برداشتی که من کردم این بوده که سرور های ما گوگل بوت رو نمیزاره که اطلاعات سایت رو دریافت کنه و باید سرور رو عوض کرد
دوستان میشه راهنمایی کنن که راه حل این مشکل تعویض هاست هست یا راه حل دیگه ای داره؟

Last edited:

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
بعد از چند روز دوباره امتحان کن...

rezbba

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
تو گوگل وبمستر تولز سایت مپ + فید ها رو ثبت کرده بودم کار به جایی رسیده بود که صفحاتم خیلی خیلی خوب ایندکس میشد و بعد از ارسال پست تو گوگل سرچ میومد
بعد یه مدت شروع به اررور دادن کرد و بازدیدم روز به روز اومد پایین
اررور زیر رو موقع ثبت دوباره سایت مپ میده یا ثبت فید

HTML:
General HTTP error: HTTP 403 error (Forbidden)
We encountered an error while trying to access your Sitemap. Please ensure your Sitemap follows our guidelines and can be accessed at the location you provided and then resubmit.

خیلی جستجو کردم این بهترین نتیجه ای بود که پیدا کردم

http://groups.google.com/group/Goog...p/browse_thread/thread/cb087d2d4d762406?pli=1

مشکل منو داشته
برداشتی که من کردم این بوده که سرور های ما گوگل بوت رو نمیزاره که اطلاعات سایت رو دریافت کنه و باید سرور رو عوض کرد
دوستان میشه راهنمایی کنن که راه حل این مشکل تعویض هاست هست یا راه حل دیگه ای داره؟

دوست غزیز از چه برنامه مدیریت محتوای استفاده می کنی اشکال در تنظیمات انه
یا در همان گوگل وبمستر قسمتی هست برای تست دست یابی crawl به سایت شما از انجا تست کنید ببینید اشکال از شماست یا گوگل

بالا