• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارزان ترین مکان ثبت دامنه .CO

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
سلام
دوستان کسی هست که دامنه .co رو به پایین ترین قیمت ممکن ثبت کنه ؟ البته با کنترل پنل دامنه .
من در حال حاضر 35000 تومن قیمت دارم . اگه کسی پاین تر بود لطفا خبر بده .
ممنون

P‌C

Registered User
لایک‌ها
87

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335
این تخفیفات فقط برای ثبتش هست ولی شما توجه داری هزینه تمدید بالایی داره؟ فکر کنم 28 دلار باشه تمدیدش و تخفیف هم معمولا نداره. اگر واقعا بدردت میخوره ثبتش کن.

بله از قیمت تمدید خبر دارم .
موضوع اینه که دامین رو باید در هر صورت ثبت کنم و همین تخفیف اولیه هم بد نیست .
خدا رو چه دیدید شاید تا یکسال دیگه ارزون تر هم شد !

iwhost

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
45
37.000 با امکان move در پنل

دقت کنید move باز باشد چون سایت هایی مثل طلا هاست برای انتقال بعدا 2 دلار میگیرند! و برای تمدید هم هزینه بیشتری میگیرند! مراقب باشید move فعال باشد تا اگر هزینه تمدید در جای دیگر کمتر بوده به راحتی منتقل و تمدید کنید بدون هزینه ای

bazarche0098

Registered User
لایک‌ها
335

دقت کنید move باز باشد چون سایت هایی مثل طلا هاست برای انتقال بعدا 2 دلار میگیرند! و برای تمدید هم هزینه بیشتری میگیرند! مراقب باشید move فعال باشد تا اگر هزینه تمدید در جای دیگر کمتر بوده به راحتی منتقل و تمدید کنید بدون هزینه ای

ممنون
اتفاقا من دامنه خودم رو تو پنل شما ثبت کردم .
بهر حال قیمت فعلیتون خوبه و خدماتتونم که چند روزه دارم استفاده می کنم خوب بوده و پشتیبانی .

allkala

Registered User
لایک‌ها
30

با سلام
هنوز هم دامین با پسوند co رو با همین قیمت ثبت می کنید؟

بالا