• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارزان ترین و بهترین گزینه خرید هارد درونی (اینترنال)

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با درود

دوستان بهترین گزینه و ارزان ترین هاردهای درونی (اینترنال) از دید شما چیه؟

من یک هارد نیاز دارم که تنها روش ویندوز نصب کنم که سرعت خوبی داشته باشه و ...

hwt

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2,415
اگر ارزونیش برات مهمه خوب توشیبا گزینه مناسبیه .
اگر ارزونی و سرعت برات مهمه که یکم گرونتر باشه سیگیت
اگر ارزونی برات مهم نباشه ، سرعت چندان مهم نباشه ؛ پایداری مهم باشه وسترن.

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
با سپاس من پرسشم رو جور دیگه ای هم مطرح می کنم:

با درود

دوستان من هاردهایی دارم که سرعتشون خوب نیست و بدسکتور دارن و به همین دلیل ویندوزم و نرم افزارها کند هستند. اکنون می خواستم برای بایگانی از این هادرها بهره ببرم و برای ویندوز و نرم افزارهای نصب شده از یک هارد تازه که شتاب و سرعت خوبی داره استفاده کنم.

البته از نظر هزینه ای کمی مشکل دارم. یعنی کم هزینه ترین هارد رو می خواستم (حجمش هر چی کمتر بهتر و در اندازه ی نصب ویندوز و نزم افزارها و بازی ها ها) که سرعت خوبی داشته باشه و خب البته کیفتیش هم بد نباشه

شما چه گزینه ای رو پیشنهاد می دین؟
---
از اونجایی که مادربرد من ساتا 3 هم می خوره می خواستم بدونم تفاوت سرعت یک هارد ساتا 3 چه اندازه هست ؟ یعنی برای نمونه سرعتشون چند برابر ساتا 2 هست؟ کم هزینه ترین هارد ساتا 3 چه قیمتی داره؟

با سپاس

nasimparsi

Registered User
لایک‌ها
124
سلام .
پيشنهاد ميكنم حداقل 500GB بخريد . يكي از سه مدلهاي زير پيشنهاد ميشه كه با توجه به نوع گارانتي و موارد ديگر در حدود 160 الي 170 هزار تومن هست .

WD Blue ، مدل نامبر WD5000AZLX كه 32MB Cache و SATAIII هست .
WD Blue ، مدل نامبر WD5000AAKX كه 16MB Cache و SATAIII هست .
Seagate از سري 7200.14 ، مدل نامبر ST500DM002 كه 16MB Cache و SATAIII هست .

در مورد سوال آخر ؛ اگر فرض بگيريم كه تنها تفاوت بين دو هارد ديسك فقط اينترفيس باشه (SATAIII يا SATAII) و ساير مشخصات مثل Cache ، چگالي پلاترها ، تعداد پلاترها و ... كاملاً يكسان باشه و در شرايط يكسان و روي يك سيستم تست بشه در اينصورت سرعت ايندو هارد ديسك مشابه خواهد بود . بعبارت ديگه حتي اينترفيس SATAII هم براي هارد ديسكها كفايت ميكند .

با سپاس

نظرتون درباره ی این هاردها چیه؟ یکی دوتاشون بافرشون 64 هست بهتر نیست؟ قیمتشون همون 160 اینجاها هست

markazi

و

markazi

و

markazi

my_name_is_ali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
495
ما زیاد وارد نیستیم .

اما واسه سرعت خوب یکی اینکه هارد دورش در دقیقه چند باشه مهمه که 7200 دور باشه هارد سریع تر هست و 5400 باشه یکم کندتر.البته زیاد احساس نمیشه.

یکی دیگه از ملاک ها هم سرعت انتقال داده هست که اینم مهمه و روی هارد نوشته فکر کنم .

و یکی بافر که 64 مگابایت باشه بهتره . این یه جور حافظه موقته و هرچی بیشتر باشه عددش ،سرعت اطلاعات درخواستی بیشتره و دسترسی زودتر انجام میشه.

چون میتونه اطلاعات بیشتری رو در حافظه موقت ذخیره کنه و 64 مگ باشه بهتره .

البته مهندس ها میان بیشتر توضیح میدن برات . ما در همین حد بلد بودیم .

نوکرم

بالا