• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارزونترین بی دردسرترین و راحت ترین راه ساخت یک فروم چیه؟

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
سلام. ارزونترین راه برای ساخت فروم با در نظر گرفتن اینکه میخوایم دامنه اختصاصی باشه چیه؟ یعنی تا اینجا یک دامنه ir یک ساله باید هزینه کنیم. بعدش چی؟ طبیعتا هاست نیاز هست درسته؟ کمترین میزان هاستی که میشه باهاش فروم ساخت چقدره؟ کدوم سیستم فروم دهی کاملا رایگان و راحت النصب هست؟ در مجموع ارزونترین برآوردی که از ساخت یک فروم میشه داشت رو میخواستم بدونم. با در نظر گرفتن اینکه فروم محدود هست و تعداد کاربران خیلی خیلی کمی داره شاید زیر 50 تا. سپاس.

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
سلام دوست عزیز
اینطور که از سوال معلومه مبتدی هستید
اگه دانش کافی در مورد استفاده از هاست و نصب فروم نداشته باشید به مشکل میخورید
چندین اسکریپت هست برای ساخت فروم مثل اسکریپت انجمن ساز زنفورو ( XenForo ) مثل MyBB , مثل Vb
MyBB رایگان هست و برای شروع افراد مبتدی خوبه XenForo هم ساده و شیک هست
اگه قصد کار حرفه ای رو دارید vbulletin نصب کنید , این اسکریپ به دلیل اینکه رایگان نیست باید نسخه نال شده و روی هاست وارز نصب بشه
در مورد حجم هم بستگی به خودتون داره , اسکریپت رو کمترین حجم هاست مثل 50 مگ هم نصب میشه , بعد ها که آواتار آپلود بشه یا فایل پیوست بشه و اسپم زیاد بشه به حجم بیشتری نیاز دارید

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
به نظر من اصلا طرف نسخه 4 vb نرو خیلی سنگینه !!! IPB و XF خیلی بهترن
IPB برای افراد مبتدی پیشنهاد نمیشه در صورتی که طرف حرفه ای باشه پیشنهاد خوبیه IPBoard هم پنل مدیریت انگلیسی هست , هم برای کسایی که تا حالا با اینجور اسکریپت ها کار نکردن یاد گرفتنش سخت هست , هم پشتیبانی و قالب های جالبی نداره
بهتره از اسکریپت هایی استفاده بشه که فارسی هست پنل مدیریت

rittux

Registered User
لایک‌ها
710
ممنونم. طرف VB که نمیرم چون لیسانس نمیخوام بخرم و نال هم نمیخوام استفاده کنم. امکاناتش هم به کارم نمیاد. چون خیلی ابتدایی میخوام باشه. Xenforo خیلی خوبه ولی ست آپ و کانفیگش به نظرم مشکلتر از mybb هست درسته؟ کمترین میزان هاستی که برای mybb باید بگیرم (نهایت 30 کاربر و هیچ فایل آپلود شده,فقط تعدادی آواتار و نوشته) چقدر هست؟ تفاوتی داره ویندوز باشه یا لینوکس؟

AmirHossein.M

Registered User
لایک‌ها
710
ممنونم. طرف VB که نمیرم چون لیسانس نمیخوام بخرم و نال هم نمیخوام استفاده کنم. امکاناتش هم به کارم نمیاد. چون خیلی ابتدایی میخوام باشه. Xenforo خیلی خوبه ولی ست آپ و کانفیگش به نظرم مشکلتر از mybb هست درسته؟ کمترین میزان هاستی که برای mybb باید بگیرم (نهایت 30 کاربر و هیچ فایل آپلود شده,فقط تعدادی آواتار و نوشته) چقدر هست؟ تفاوتی داره ویندوز باشه یا لینوکس؟

هاست 100 مگ بگیرید کافیه فرقی نمیکنه هاست چی بگیرید , مهم اینه با کدوم بلدید کار کنید
معمولا Cpanel کار کردن باهاش آسون تره واسه کسایی که میخوان شروع کنن چون آموزش های زیادی واسش تو نت موجوده
نصب و راه اندازی اسکریپت هم بستگی به خودتون داره که تا حالا این کارو انجام دادید یا خیر ولی آموزش نصب جفتش تو نت موجوده سرچ کنید پیدا میشه
ولی در مورد Mybb یا Xenforo من , Xenforo رو پیشنهاد میکنم
اگه مشکل دیگه ای داشتید میتونید پ خ بدید یا pm بدید به ای دی یاهو م که بهتون بیشتر توضیح بدم Amir_HosseinM
موفق باشید

khafan11

Registered User
لایک‌ها
2,237
Xenforo هم لیسانس داره و نال شده

Quen

کاربر فعال هنرهای نمایشی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,806
اگه خواستی درگیر مسائل فنی نشی و دیگری برات راه بندازه من برات با 60 تومن راه میندازم، هزینه ثبت دامنه و هاست (هاست 200 مگ سی پنل یکساله) و غیره هم با خودم

خواستی pm بده (انجمن خودم رو هم می تونی از داخل سایتم لینکش رو ببینی...)

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
phpBB , MyBB = رایگان -> ارزانترین

miladdn2

Registered User
لایک‌ها
802
یه فروم آماده به قیمت 20 30 تومن بخری
دیگه بعدش شروع کنی به تبلیغ و پست زدن

بالا