• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارسال ایمیل تبلیغاتی

nadia_kch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام :

کسی اینجا کدی آماده داره که شرایط زیر رو داشته باشه :

میخواهم از طریق ایمیل تعدادی ایمیل تبلیغاتی بفرستم که علاوه بر اینکه در متن ایمیل یک عکس به عنوان پیش زمینه هست داخلش یه فرم باشه که مشتری اطلاعات اون فرم رو پر کنه وفتی رو دکمه تائيد می زنه تمام اطلاعات فرم برای من ایمیل بشه.در ضمن روی هر قسمت این عکس پیش زمینه کلیک بشه لینک بشه به آدرس سایت من.

ممنون میشم اگه یکی از دوستان جواب من رو بده.

H_R

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
17
توی تاپیک بعدی (http://forum.persiantools.com/t31946.html) طریقه میل فرستادن رو جواب دادم ، بدنه ایمیل ها رو با HTML طراحی کن بعد توی یک استرینگ قرارش بده و ازش برای بدنه ای میل ازش استفاده کن، (لینکی که دادم رو ببن ! )
خیلی مواظب باش این کاری که میخوای بکنی غیر قانونی اه و اسپم به حساب میاد برای اینکه دچار مشکل نشی هر یک ربع بیشتر از 20 تا email ارسال نکن و زیرشم حتما یک لینک به زبان انگلیسی بذار که نوشته اگر نمیخواهید دیگر از ما نامه دریافت کنید اینجا کلیک کنید (زیاد مهم نیست حالا کلیک کردن چی میشه :))
ولی اگه به عنوان ارسال کننده اسپم شناخته بشی احتمالا هاستت رو از دست میدی!

nadia_kch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از H_R :
توی تاپیک بعدی (http://forum.persiantools.com/t31946.html) طریقه میل فرستادن رو جواب دادم ، بدنه ایمیل ها رو با HTML طراحی کن بعد توی یک استرینگ قرارش بده و ازش برای بدنه ای میل ازش استفاده کن، (لینکی که دادم رو ببن ! )
خیلی مواظب باش این کاری که میخوای بکنی غیر قانونی اه و اسپم به حساب میاد برای اینکه دچار مشکل نشی هر یک ربع بیشتر از 20 تا email ارسال نکن و زیرشم حتما یک لینک به زبان انگلیسی بذار که نوشته اگر نمیخواهید دیگر از ما نامه دریافت کنید اینجا کلیک کنید (زیاد مهم نیست حالا کلیک کردن چی میشه :))
ولی اگه به عنوان ارسال کننده اسپم شناخته بشی احتمالا هاستت رو از دست میدی!

مرسی ممنون

بالا