• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارسال تکست مسیج بعنوان ایمیل

babak125

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من قبلا نوکیا داشتم که تو قسمت تنظیمات تکست مسیج یه گزینه داشت به اسم
send as email
میخوام بدونم تو پی پی سی(k-jam) همچین امکانی هست؟برنامه یا هک رجیستری یا هر چیز دیگه ای که این امکان رو بده؟
آخه من با این روش واسه گوشی های سونی اریکسون مسیج بدون درج شماره میفرستادم.(فرستنده ناشناس)
ممنون میشم کمکم کنید

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
از برنامه های flash sms میتونین استفاده کنین که البته همیشه درست کار نمیکنند

babak125

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
متاسفانه هیچکدام از برنامه های فلش مسیج که من تا حالا دیدم همچین قابلیتی رو نداشتند.اگه شما برنامه خاصی رو دیدی که این قابلیت رو داشته ممنون میشم اگه اسمشو یا لینکشو بگید.

power DDL

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سايتي رو ميشناسيد كه mail هاي ما رو به ما sms بزنه؟ و بشه با كارت هاي اعتباري شارژش كرد؟

ممنون

sasan_blue

Registered User
لایک‌ها
29
قبلا یه سایت ایرانی فکر کنم از پشتیبانان LG بود و یه همچین امکانی میداد.
به یه شماره sms میزدید و آیدی یاهو و پیغام میدادید اون خودش میفرستاد.
برعکس اینکارو هم میکرد. یعنی آیدی LG رو add میکردید و شماره تلفن و پیغام میدادید و اون sms میکرد.
یه سرچ کنید. من حوصله ندارم (شرمنده)

babak125

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قبلا یه سایت ایرانی فکر کنم از پشتیبانان LG بود و یه همچین امکانی میداد.
به یه شماره sms میزدید و آیدی یاهو و پیغام میدادید اون خودش میفرستاد.
برعکس اینکارو هم میکرد. یعنی آیدی LG رو add میکردید و شماره تلفن و پیغام میدادید و اون sms میکرد.
یه سرچ کنید. من حوصله ندارم (شرمنده)

از بیپ کارت میتونین استفاده کنید.واسه شرکت رهنماست تو اصفهان.خیلی کارای دیگه هم میکنه منتها مفتی نیست.

babak125

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

این فلاش مسیج است.شماره فرستنده با روش فرستاده میشه.من تکست مسیج رو به شکل ایمیل میفرستادم (send as e-mail)و بواسطه باگی که تو گوشیایه سونی اریکسون هست شماره فرستنده اصلا نمایش داده نمی شد و فرستنده به عنوان ناشناس unknoun sender تلقی میشد.
فکر کنم با دستکاری تو کلاسهای مسیج ذخیره شده توی رجیستری امکان پذیر باشه ولی امتحان نکردم.کسی در این مورد چیزی نمی دونه؟

بالا