• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارسال لینک دانلود واتس اپ در سایت ها موجب فیلترینگ خواهد شد

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
photo_2016-04-19_15-18-00.jpg

[Forwarded from کانال رسمی تابناک]
[ Photo, پس از ایمو ،این بار تمامی سایت های دانلود،پیام رسان واتس آپ را به دستور کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه از سایت خود حذف کرده اند
@www_tabnak_ir ]

https://telegram.me/www_tabnak_ir/10678

rezatak6

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
1,906
من الان یاد اون عکس خنده داری افتادم که طرف داره از پنجره بیرون رو نگاه میکنه ولی کلا بیرون صفحه فیلترینگه ، ولی دیگه خندم نمیگیره فقط میخوام تا اون موقع زنده نمونم!

mhdgh

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
مشاهده پیوست 925042

[Forwarded from کانال رسمی تابناک]
[ Photo, پس از ایمو ،این بار تمامی سایت های دانلود،پیام رسان واتس آپ را به دستور کارگروه تعیین مصادیق مجرمانه از سایت خود حذف کرده اند
@www_tabnak_ir ]

https://telegram.me/www_tabnak_ir/10678
من خیلی از سایت هایی که اول گوگل بودن با کلمه دانلود واتس آپ رو چک کردم یکی در میون لینک برداشته بودن خیلی از مارکت ها هم یعنی همشون لینکشون رو برنداشتن...ولی من موندم این واتس آپ چی داره که به این گیر بدن استیکر بد داره که نداره کانالهای مستهجن داره که نداره...کلا فیلترینگ ما یه سر و گردن از فیلترینگ چین بالاتره!!!!!!با این که فیلترینگ چین دومیلیون کارمند استخدام کرده برای نظارت سایت هاشون ولی کارمندان فیلترینگ ما که سر جمع 20 تا هم نمیشن به دو میلیون نفر چینی ها میگن زکی پیش به سوی اینترنت بهتر یا فیلترنت بهتر

birmusical

Registered User
لایک‌ها
253
من خیلی از سایت هایی که اول گوگل بودن با کلمه دانلود واتس آپ رو چک کردم یکی در میون لینک برداشته بودن خیلی از مارکت ها هم یعنی همشون لینکشون رو برنداشتن...ولی من موندم این واتس آپ چی داره که به این گیر بدن استیکر بد داره که نداره کانالهای مستهجن داره که نداره...کلا فیلترینگ ما یه سر و گردن از فیلترینگ چین بالاتره!!!!!!با این که فیلترینگ چین دومیلیون کارمند استخدام کرده برای نظارت سایت هاشون ولی کارمندان فیلترینگ ما که سر جمع 20 تا هم نمیشن به دو میلیون نفر چینی ها میگن زکی پیش به سوی اینترنت بهتر یا فیلترنت بهتر
من فکر میکنم به خاطر آمریکایی بودنش هست. البته این حدس منه! مثل وایبر
اینا ترجیح میدن اطلاعات شخصی مردم دست کشوری مثل روسیه باشه اما دست آمریکا نباشه! چون الحق و الانصاف تلگرامم خیلی داره با مسئولین ایرانی همکاری میکنه... یکی از دوستان میگفت قول استخدام کارمندان ایرانی رو داده واسه کنترل بیشتر مطالب فارسی. چون دوست نداره ترافیک از سمت ایرانو از دست بده. البته من خودم منبع موصقی در مورد این خبر ندیدم!
فکر کنم دیر نیست روزی که واتس آپ به طور کامل فی لتر بشه. الان چون نگاه ها به سمت اون نیست یک مقدار حساسیتشون پایین اوده و به حذف لینک های دانلود تو سایت ها اکتفا کردن...
شک نکنید استفاده از واتس آپ بخواد بالا بگیره سه سوته فیل شده ;)

eskimos91

Registered User
لایک‌ها
148
دلیلش معلومه
در نسخه جدید واتس اپ، پیام های دو طرف رمزنگاری میشن و کسی نمی تونه پیام ها رو بخونه یا جاسوسی کنه (حتی خود واتس اپ)
مسنجرهای آبکی و چرت مثه تلگرام این امکان رو ندارن (البته فکر می کنم توی تنظیمات بشه فعالش کرد)
ایرانی های محترم از تلگرام استفاده نکنید چون اطلاعاتتون در خطره!

hadi_723

Registered User
لایک‌ها
41
دلیلش معلومه
در نسخه جدید واتس اپ، پیام های دو طرف رمزنگاری میشن و کسی نمی تونه پیام ها رو بخونه یا جاسوسی کنه (حتی خود واتس اپ)
مسنجرهای آبکی و چرت مثه تلگرام این امکان رو ندارن (البته فکر می کنم توی تنظیمات بشه فعالش کرد)
برادر عزیز تلگرام از همون ورژن اول از رمزنگاری End to End داره استفاده میکنه که واتس آپ تازه توی ورژن جدیدش راهش انداخته، تلگرام حتی Secret chat داره به نحوی که پیامها توی سرور تلگرام ذخیره نمیشه و فقط بین دو طرف مکالمه ذخیره میشه!

film-dl

Registered User
لایک‌ها
281
اره منم دیشب از مارکت ها اپدیتش کردم و دیدم نسخه جدیدش رمزنگاری میشه و این خیلی خوبه ولی گویا دستشون بسته شده برای خوندن اطلاعات مردم زدن تو کار فیلتر کردن و برداشتن لینک این اپلیکیشن...من ترجیح میدم اطلاعاتم دست افراد خارج از کشور بیفته ولی دست ایرانی ها(سربازان گمنام) نیفته;)تلگرام اگه 40 میلیون کاربر ایرانی نداشت هیچوقت با ایرانی ها همکاری نمیکرد تو زمینه پاکسازی کانالهای مستهجن و روبات های سک..ی کافیه کانال پاول دورف رو چک کنید تو خود تلگرام هرچی اطلاع رسانیه در مورد ایران و قطع شدنش تو ایرانه پاول دورف به گفته خودش به تنها چیزی که اهمیت میده امنیت کاربران و اطلاعات اونهاست سر صفحه شخصی یک کاربر تو شبکه اجتماعی vk.com که خود پاول دورف مدیر اونه با دولت روسیه به مشکل خورد و در اون صفحه کاربر از پوتین و سیاست هاش انتقاد کرده بود و پاول دورف اون رو پاک نکرده بود و اطلاعات کاربر رو در اختیار کاخ مرکلین نداده بود و هنوز که هنوزه سر همون قضیه با دولت روسیه مشکل داره

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
این حجم از شکسته نفسی رو مرحوم jason born هم نداشتن

Last edited:

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
من فکر میکنم به خاطر آمریکایی بودنش هست. البته این حدس منه! مثل وایبر
اینا ترجیح میدن اطلاعات شخصی مردم دست کشوری مثل روسیه باشه اما دست آمریکا نباشه! چون الحق و الانصاف تلگرامم خیلی داره با مسئولین ایرانی همکاری میکنه... یکی از دوستان میگفت قول استخدام کارمندان ایرانی رو داده واسه کنترل بیشتر مطالب فارسی. چون دوست نداره ترافیک از سمت ایرانو از دست بده. البته من خودم منبع موصقی در مورد این خبر ندیدم!
فکر کنم دیر نیست روزی که واتس آپ به طور کامل فی لتر بشه. الان چون نگاه ها به سمت اون نیست یک مقدار حساسیتشون پایین اوده و به حذف لینک های دانلود تو سایت ها اکتفا کردن...
شک نکنید استفاده از واتس آپ بخواد بالا بگیره سه سوته فیل شده ;)

روسیه پستر از این حرفاست که فکر میکنی

AhangCity.CoM

Registered User
لایک‌ها
1,907
این کار همون سربازای گمنام هست دیدن دستشون به پیام های کاربرا تو واتس نمی رسه گفتن جمعش کنن تا همه مجبور شن بیان تله
تلگرام هم که ماله کشور برادر روسیه هست و با کمی خ ا یه مالی پوتین اطلاعات کاربرا و پیام ها رو تحویل ... می دن
ترجیح می دم اطلاعاتم دست سیا / NSA / MI6 و تمام سازمان های جاسوسی دنیا قرار بگیره و ازش سو استفاده بشه اما دست این جماعت نیوفته

بالا