• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارسال متغير همراه با فايل فلش

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
آقا من مي خوام كه وقتي روي فلش كليك ميكنند بره به يه صفحه و يه متغير هم با خودش ارسال كنه
.
اين متغير بايد حاوي نام صفحه اي باشه كه فايل فلش توش هست . مثل $_SERVER['HTTP_REFERER'] متغير در PHP . كه نام صفحه رو هم با خودش مي بره

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
من بيشتر از 24 ساعته اينجاسوال پرسيدو ولي كسي جواب نداده ... همگي خسته نباشين .

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
عمرا اگه كسي ياد داشته باشه .... بدبختي اين هست كه هيچكدوم اون غنچه روهم باز نمي كنين بگين ياد ندارين .

Parham

Registered User
لایک‌ها
2
من که متوجه نشدم، وقتی که اون $_SERVER['HTTP_REFERER'] رو خود php میده بهت چرا با فلش بفرستی؟!
به هر حال اگر که نیاز داری حتما یک متغیر با فلش ارسال بشه و مقدار اون رو تو فایل php میخوای مشخص کنی، و اگر کد فلش رو توی php میسازی میتونی مقدار متغیرها رو تو آدرس خود فلش بفرستی به صورت query string و یا میشه وقتی صفحه لود شد با جاوا اسکریپت مقدار بدی و مقدار اون رو قبل از php گرفته باشی. به هر حال هر دو روش رو اینجا توضیح داده: http://www.macromedia.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=tn_14253#querystring
البته اونجا هیچ صحبتی از php نشده و فقط نحوه ست کردن متغیرها از طریق html یا جاوا اسکریپت رو گفته که شما بسته به نیازت هر کدوم رو خواستی تو php استفاده کن.

elecit

Registered User
لایک‌ها
11
به نقل از Parham.G :
من که متوجه نشدم، وقتی که اون $_SERVER['HTTP_REFERER'] رو خود php میده بهت چرا با فلش بفرستی؟!
به هر حال اگر که نیاز داری حتما یک متغیر با فلش ارسال بشه و مقدار اون رو تو فایل php میخوای مشخص کنی، و اگر کد فلش رو توی php میسازی میتونی مقدار متغیرها رو تو آدرس خود فلش بفرستی به صورت query string و یا میشه وقتی صفحه لود شد با جاوا اسکریپت مقدار بدی و مقدار اون رو قبل از php گرفته باشی. به هر حال هر دو روش رو اینجا توضیح داده: http://www.macromedia.com/cfusion/knowledgebase/index.cfm?id=tn_14253#querystring
البته اونجا هیچ صحبتی از php نشده و فقط نحوه ست کردن متغیرها از طریق html یا جاوا اسکریپت رو گفته که شما بسته به نیازت هر کدوم رو خواستی تو php استفاده کن.

ممنوم خيلي عالي بود پرهام جان .

بالا