• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارسال Flash Message با W800

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حقیقت این یه راه حل قطعی نیست ولی خوب تا یه راه حل کامل پیدا بشه بازم کارگشاست
دوستان خیلی راحت با استفاده از برنامه MyPhone Eplorer می تونن Flash Message بفرستن کافیست در پنجره New Message به هنگام ارسال روی دکمه Flash کلیک کنید
طبیعی است که ارسال Flash Message از طریق خود گوشی راه حل کامل بشمار می آد و در ضمن ای بدان معنی است که فقط پشت کامپیوتر قادر به انجام این کار هستید
ولی خوب تا پیدا شدن یه راه حل کامل اینم بدنیست
فقط فکر کنید که چه SMS های جالبی می تونید بفرستید
پانویس: در واقع این مسئله رو در Persian halls پست کرده بودم چون اونجا بخشی در مورد مسائل مربوط به SMS داره و لی خوب حیفم اومد اینجام این موضوع رو نگم شاید بعضی از دوستان اطلاع نداشته باشن و باهاش حال کنن
درضمن شاید بد نباشه ما هم یه بخش SMS داشته باشیم;)
نکته : این راه رو با W800 امتحان کردم و جواب داد (برای special one مسیج فرستادم حسابی سورپریز شد!)
iاما ازاونجا که MyPhoneExplorer با بقیه گوشیهای SE هم کار می کنه فکر میکنم با همه اون گوشها عملی باشه

adib

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آيااين نرم افزار با اينفرارد هم كار مي‌كنه؟
ضمنا اگه ميشه كمي بيشتر درباره‌ي روش كارش توضيح بدين.

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از شايان :
این Flash Message چی هست ؟ یعنی چی ؟
شایان عزیز تا بحال نشده که کسی برای شما یه SMS بفرسته و اون مسیج بدون اینکه شما بخوای بمحض دریافت روی صفحه شما باز بشه و وقتی که پیام رو خوندین تو گوشی شما ذخیره نشه ؟
خوب این همون SMS با کلاس صفر و یا همان FLASH MESSAGE است
که گویا در بعضی گوشیها با یه سری تنظیمات و با این برنامه برای گوشی های مثل w800 امکان پذیر است
طبق معمول مخلصیم
:)

Bluepyramid

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از adib :
آيااين نرم افزار با اينفرارد هم كار مي‌كنه؟
ضمنا اگه ميشه كمي بيشتر درباره‌ي روش كارش توضيح بدين.
عزیز از طریق سریال پورت می تونید این گوشی رو تنظیم کنید که به چه طریقی با گوشی شما در ارتباط باشه
من علاوه بر کابل از طریق بلوتوث هم امتحان کردم و جواب داده
با اینفرارد امتحان نکردم ولی بعید می دونم که جواب نده تنظیمش هم که راحته کام پورتی رو درقسمت Options امتحان می کنی که به اینفرارد نسبت داده شده.
و اما روش کار این برنامه ...
هیچ چیز پیچیده ای نداره و به اصطلاح خودش معرف خودشه
این برنامه به شما کمک می کنه که اطلاعات گوشیتون رو با اطلاعات کامپیوتر تون سینک کنید sms های خودتون رو مدیریت کنید و...
اگر سئوالی دیگه ای داشتید و یا من متوجه منظورتون نشدم و بهر طریق دیگه ای تونستم مفید واقع بشم در خدمتم
طبق معمول مخلصیم
:)

Stras

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
اگر ممكنه لينك دانلود اين برنامه رو مرحمت بفرماييد:cool:
ضمنا اگر ممكنه يك مقايسه اي هم داشته باشيد بين همين برنامه و MOBILEdit
قبلا ممنونم

بالا