• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارشد دولتی-برق

electrongenius

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز.

با سلام و عرض ادب:).

آقا جان من از دوستانی که ارشد برق (مخصوصاً الکترونیک) رو توی دانشگاه های دولتی تاب و مخصوصاً توی دانشگاه های سطح تهران خوندن یک سوال دارم و اون اینکه ارشد الکترونیک خوندن توی ی دانشگاه دولتی برای شخصی که کارشناسیش رو توی دانشگاه آزاد خونده و مخصوصاً اینکه درسهای دوره کارشناسی رو هم شب امتحانی خونده، سخته؟ از نظر درسهای ارشد همچین شخصی میتونه بدون نگرانی ادامه تحصیل بده؟ اون شخص مذبور داداش ماست. ایشون هم زبان عمومی و تخصصیش فوله و هم الکترونیک آنالوگ عملیش (سابقه 8 ساله توی الکترونیک عملی داره اما خوب همونطور که عرض کردم درسای دوره کارشناسی رو شب امتحانی خونده و در نهایت هم با معدل 13.9 فارغ التحصیل شده). ضمنا ایشون به پروتئوس و متلب و پی اس پایس هم تا حدود زیادی وارده و باهاشون کار کرده. الان هم تنها دغدغه ایشون برای شرکت در آزمون ارشد دولتی که ثبت نامش همین روزهاست ترس و نگرانی از درسهای ارشد و امتحانات پایانی اونهاست. مخصوصاً که خودش میگه توی ارشد حداقل معدل ترمی باید 14 باشه و این باز هم نگرانیش رو بیشتر میکنه، البته اگه اکثر درس های ارشد و البته اغلب نمره دهی ها، به صورت ترجمه مقاله و انجام پروژه های عملی و کار با نرم افزار های مذکور باشه که این داداش ما نفر اول از لحاظ معدل خواهد شد، اما خوب اگه نه بیشتر درسها به صورت امتحان تئوری و فرمول و از ایندست چیزا باشه که معلوم نیست چی میشه. راستش ما هر دو نیست که تا حالا نه خودمون نه از نزدیکانمون کسی ارشد دولتی نخونده در نتیجه مثل ی بچه 6 ساله میمونیم که هیچی از مدرسه نمیدونه و حالا اگه خدا بخواد چند ماه دیگه میخواد بره کلاس اول.
حالا با این وضعیت، بنده بعد از مدت ها برگشتم تو این فروم که از دوستان مطلع کمک و همفکری بگیرم. آقا جان توی مشورت دادن به ما هر گلی که زدید به سر خودتون زدید دیگه:heart:.
نهایتاً تا بیست و پنجم که تاریخ ثبت نام ارشد تموم میشه منتظر یاری سبزتان خواهیم بود. بعدش هم دیگه با خداست:happy:.

ّاز لطف دوستانی که پاسخ خواهند داد پیشاپیش و صمیمانه تشکر میکنم. باقی بقایتان:).

P.S به قول اون دوست گلمون. قربانت حجت:D!

electrongenius

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
ایتفاقا بچه های دانشگاه آزادی خیلی هم خوبن. هیچ موشکولی هم ندارن! دی: آقا من رشته ام برق نبوده ولی مهندسی آزاد خوندم لیسانس و پارسال آزمون دادم و الان هم دانشجوی ارشدم با اجازتون! ای دانشگاهشم بد نیست :D به داداش گرامی بگو بشینه بخونه که اینجا هم خبر خاصی نیست و از پسش برمیاد! خیلی ها هم تو دانشگاه های دولتی شب امتحانی پاس می کنن درسهارو. به شخصه چند تا از فارغ التحصیل های دانشگاه دوره لیسانسمو دیدم که خیلی خیلی موفق شدن. یکیشون که شاگرد اول دانشگاه تهران بود تو فوق و همین یکی دو ماه پیش هم تز دکتری شو تو دانشگاه Georgia Tech آمریکا (چهارمین دانشگاه برتر دنیا در رشته ما) دفاع کرد :eek: برق هم شانس قبولیش خوبه. هم دانشگاه خوب و قابل قبول زیاد داریم براش (همه دانشگاه های صنعتی مستقر در تهران، خود دانشگاه تهران، صنعتی اصفهان، دانشگاه شیراز، سهند تبریز، فردوسی مشهد) و هم ظرفیتهاشون بالاست. داداشتون هم که هم زبانش خوبه و این یه برگ برنده است براش توی آزمون (اگه بتونه نمره خیلی خوبی ازش بگیره به خاطر سیستم محاسبه انحراف معیاری، ترازشو میترکونه. چون اکثر بچه هایی که ارشد میدن زبانشون در حد مهد کودکه :D و سفید میذارن جاشو) و همچنین رزومه خوبی هم داره که باعث میشه کارش برای پیدا کردن استاد راهنما و پروژه ارشد و ... راحت بشه. به موجب همین تجربه کار عملی با مفاهیم هم که قاعدتا مشکلی نداره و از پس آزمون برمیاد.

electrongenius

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ایتفاقا بچه های دانشگاه آزادی خیلی هم خوبن. هیچ موشکولی هم ندارن! دی: آقا من رشته ام برق نبوده ولی مهندسی آزاد خوندم لیسانس و پارسال آزمون دادم و الان هم دانشجوی ارشدم با اجازتون! ای دانشگاهشم بد نیست :D به داداش گرامی بگو بشینه بخونه که اینجا هم خبر خاصی نیست و از پسش برمیاد! خیلی ها هم تو دانشگاه های دولتی شب امتحانی پاس می کنن درسهارو. به شخصه چند تا از فارغ التحصیل های دانشگاه دوره لیسانسمو دیدم که خیلی خیلی موفق شدن. یکیشون که شاگرد اول دانشگاه تهران بود تو فوق و همین یکی دو ماه پیش هم تز دکتری شو تو دانشگاه Georgia Tech آمریکا (چهارمین دانشگاه برتر دنیا در رشته ما) دفاع کرد :eek: برق هم شانس قبولیش خوبه. هم دانشگاه خوب و قابل قبول زیاد داریم براش (همه دانشگاه های صنعتی مستقر در تهران، خود دانشگاه تهران، صنعتی اصفهان، دانشگاه شیراز، سهند تبریز، فردوسی مشهد) و هم ظرفیتهاشون بالاست. داداشتون هم که هم زبانش خوبه و این یه برگ برنده است براش توی آزمون (اگه بتونه نمره خیلی خوبی ازش بگیره به خاطر سیستم محاسبه انحراف معیاری، ترازشو میترکونه. چون اکثر بچه هایی که ارشد میدن زبانشون در حد مهد کودکه :D و سفید میذارن جاشو) و همچنین رزومه خوبی هم داره که باعث میشه کارش برای پیدا کردن استاد راهنما و پروژه ارشد و ... راحت بشه. به موجب همین تجربه کار عملی با مفاهیم هم که قاعدتا مشکلی نداره و از پس آزمون برمیاد.

سلام دوست خوبم:). ممنونم از اینکه پاسخ فرمودید:blush:. کاشکی اسم دانشگاه و رشته تحصیلیتون رو هم ولو شده از طریق پی ام میفرمودید. با این وجود بازم از لطفتون ممنونم که بر سر من منت گذاشتید و پاسخ فرمودید.
کاشکی یکی از بچه های ارشد برف هم اظهار نظر میکرد تا ما بیشتر از این تو گمراهی نمونیم:(
آقا جان این دادش ما داره روی دانشگاه های تاپ تهران فکر میکنه اما خوب با توجه به ضعف ریاضیات نمیدونه که اگه قبول شد میتونه ارشد رو ادامه بده یا نه. اگه یکی از دوستان از درسهای ارشد ولو درسهای ترم اول و نحوه امتحان گرفتن از دانشجو ها و ارزیابی اونها و این جور چیزها هم صحبت کنه خیلی ممنون میشم:blush:. توی امتحانات میانترم و پایانترم (اگه اصلا وجود داشته باشه ی همچین چیزی) ارشد مخصوصاً یکی دو ترم اول که دانشجوها هنوز تو دانشگاه با شرایط مچ نشدن ریاضیات و فرمولهای پیچیده و از این چیزا چقدر مطرح هستند؟ آیا امتحانات مثل دوره لیسانس هستن یا فرق میکنن؟
دوستان جسارته ها اما به نظر من هر چی تخصیلات بالاتر میره باید سطح تواضع و helpfulness مابالاتر بره وگرنه:blush::

یاری اندر کس نمی بینیم یاران را چه شد
دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

آب حیوان تیره گون شد خضر فرخ پی کجاست
خون چکید از شاخ گل باد بهاران را چه شد

کس نمی گوید که یاری داشت حق دوستی
حق شناسان را چه حال افتاد یاران را چه شد

لعلی از کان مروت برنیامد سال هاست
تابش خورشید و سعی باد و باران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

گوی توفیق و کرامت در میان افکنده اند
کس به میدان در نمی آید سواران را چه شد

صد هزاران گل شکفت و بانگ مرغی برنخاست
عندلیبان را چه پیش آمد هزاران را چه شد

زهره سازی خوش نمی سازد مگر عودش بسوخت
کس ندارد ذوق مستی میگساران را چه شد

حافظ اسرار الهی کس نمی داند خموش
از که می پرسی که دور روزگاران را چه شد

با پاسخ ندان های بچه های برق مجبور شدم دوباره ناسزاهای پست دومم رو اینبار به صورت مستقیم نصار کنم...
فربان شما... جان نصار from Barare....
:cool:

Last edited:

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام دوست خوبم:). ممنونم از اینکه پاسخ فرمودید:blush:. کاشکی اسم دانشگاه و رشته تحصیلیتون رو هم ولو شده از طریق پی ام میفرمودید. با این وجود بازم از لطفتون ممنونم که بر سر من منت گذاشتید و پاسخ فرمودید.
کاشکی یکی از بچه های ارشد برف هم اظهار نظر میکرد تا ما بیشتر از این تو گمراهی نمونیم:(
آقا جان این دادش ما داره روی دانشگاه های تاپ تهران فکر میکنه اما خوب با توجه به ضعف ریاضیات نمیدونه که اگه قبول شد میتونه ارشد رو ادامه بده یا نه. اگه یکی از دوستان از درسهای ارشد ولو درسهای ترم اول و نحوه امتحان گرفتن از دانشجو ها و ارزیابی اونها و این جور چیزها هم صحبت کنه خیلی ممنون میشم:blush:. توی امتحانات میانترم و پایانترم (اگه اصلا وجود داشته باشه ی همچین چیزی) ارشد مخصوصاً یکی دو ترم اول که دانشجوها هنوز تو دانشگاه با شرایط مچ نشدن ریاضیات و فرمولهای پیچیده و از این چیزا چقدر مطرح هستند؟ آیا امتحانات مثل دوره لیسانس هستن یا فرق میکنن؟
دوستان جسارته ها اما به نظر من هر چی تخصیلات بالاتر میره باید سطح تواضع و helpfulness مابالاتر بره وگرنه:blush::

سلام علیکم! آقا بد زمونه ای شده! کسی یاری نمیرسونه :D ببین دوست من یه فروم هست مال بچه های برق و کامپیوتره نسبتا هم فعاله. مباحث خوبی تو این زمنیه توش انجام شده! سرچ کن پیداش می کنی.

آقا خودت میگی دانشگاه تاپ میخواد قبول شده! اونم رشته برق که خیلی به ریاضیات وابسته است و ضریبش هم تو آزمون ارشد احتمالا بالاست، پس مسلما ریاضیاتش بد نبوده! ببین همونقدری که برای آزمون بخونه و قبول شه کافیه تو فوق! چه ریاضی و چه درس های تخصصی اش. اگه همه، همه چیزو بلد بودن که دیگه "خوندن" چه معنی داشت؟ میرفتن راحت میشستن سر جلسه دیگه. اکثرا همینطورین. از قول من بهش بگو که خود بنده حتی ریاضی مهندسی هم پاس نکرده بودم و تقریبا هیچ چیز هم از انتگرال های مرتبه بالا و معادلات دیفرانسیل و ... یادم نبود! همه را از پایه دوباره خوندم برای آزمون :eek:

بعد هم اصلا جو فوق با اون چیزی که توی لیسانس بود 180 فرق می کنه. فوق یعنی پروژه، پروژه، پروژه، سمینار، سمینار، تحقیق، آزمایش و ... . یه 20-30 واحد هم درسهای تکمیلی که ادامه همون درسهای لیسانسه این وسط پاس می کنه. برای نمونه هم تمام ریاضی ای که ما تو رشتمون پاس می کنیم یه 3 واحدی "ریاضی پیشرفته" است.

بقیه چیزها مثل میانترم و پاینترم و نمره و حضور و غیاب و ... هم مثل همون لیسانسه!

بالا