• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارشد یا کنکور مجدد؟

ارام2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان من لیسانس اقتصاد دارم ودوست دارم ادامه تحصیل بدم اما به رشته اقتصاد زیاد علاقه ندارم
و تا حدودی به رشته داروسازی علاقه دارم چون زیاد هم با این رشته اشنا نیستم مطمعن نیستم که صد درصد علاقه داشته باشم
ولی کلا داروسازی رو بیشتر از رشته های دیگه دوست دارم
من اگه بخوام در رشته خودم ادامه تحصیل بدم باید حداقل 5 سال درس بخوونم تا دکترا بگیرم و اقتصاد هم رشته سختی هست
اگه داروسازی بخوونم بازم با تطبیق واحدهای عمومی تقریبا 5 سال باید درس بخوونم
من الان دقیقا یک ماهه دارم در مورد این 2 تا رشته فکر و تحقیق میکنم ولی نمیتوونم تصمیم بگیرم و با توجه به اینکه فقط 6 ماه تا کنکور ارشد
زمان مونده دارم زمان رو ازدست میدم
در توضیح شرایط خودم بگم که 24 سالمه و متاهل هستم و هر روز 3 ساعت ساز تمرین میکنم و این جز جدایی ناپذیر زندگیم هست
از طرفی هم خیلی ها میگن داروسازی رشته خیلی سختیه - رشته دبیرستانم تجربی بوده و ریاضی و زبانم خیلی قوی هست
من نگران این هستم که اگه داروسازی رو انتخاب کنم به دلیل متاهل بودنم نتوونم به زندگیم برسم و با کمبود وقت مواجه بشم
چون در دوره کارشناسی درس و کلاسهای دانشگاه تمام وقتم رو میگرفت چشمم ترسیده
دوستان شدیدا به همفکری شما عزیزان به خصوص دوستانی که تجربه دارن نیاز دارم ممنون

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام دوستان من لیسانس اقتصاد دارم ودوست دارم ادامه تحصیل بدم اما به رشته اقتصاد زیاد علاقه ندارم
و تا حدودی به رشته داروسازی علاقه دارم چون زیاد هم با این رشته اشنا نیستم مطمعن نیستم که صد درصد علاقه داشته باشم
ولی کلا داروسازی رو بیشتر از رشته های دیگه دوست دارم
من اگه بخوام در رشته خودم ادامه تحصیل بدم باید حداقل 5 سال درس بخوونم تا دکترا بگیرم و اقتصاد هم رشته سختی هست
اگه داروسازی بخوونم بازم با تطبیق واحدهای عمومی تقریبا 5 سال باید درس بخوونم
من الان دقیقا یک ماهه دارم در مورد این 2 تا رشته فکر و تحقیق میکنم ولی نمیتوونم تصمیم بگیرم و با توجه به اینکه فقط 6 ماه تا کنکور ارشد
زمان مونده دارم زمان رو ازدست میدم
در توضیح شرایط خودم بگم که 24 سالمه و متاهل هستم و هر روز 3 ساعت ساز تمرین میکنم و این جز جدایی ناپذیر زندگیم هست
از طرفی هم خیلی ها میگن داروسازی رشته خیلی سختیه - رشته دبیرستانم تجربی بوده و ریاضی و زبانم خیلی قوی هست
من نگران این هستم که اگه داروسازی رو انتخاب کنم به دلیل متاهل بودنم نتوونم به زندگیم برسم و با کمبود وقت مواجه بشم
چون در دوره کارشناسی درس و کلاسهای دانشگاه تمام وقتم رو میگرفت چشمم ترسیده
دوستان شدیدا به همفکری شما عزیزان به خصوص دوستانی که تجربه دارن نیاز دارم ممنون
سلام. بنده دختر خالم رشته داروسازی رو خونده و تموم کرده. رشته سختیه. شیمی خیلی زیاد داره. باید استاد شیمی باشید.
اما به نظر من همیشه باید به این فکر کنید که هدفتون از درس خوندن و ادامه تحصیل چیه؟
این بنده خدا تازه توی یکی از بهترین دانشگاههای دولتی درسش رو خوند و با رتبه خوب فارغ التحصیل شد. الان پس از چند سال بیکاری یه جا استخدام شده با حقوق کم! سواد و تحربش هم خیلی سطح بالایی داره اما ....
به هر حال تا هدف مشخص نباشه به نظر من درس خوندن بی فایدست.

ارام2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از پاسختون اقا رضا
یکی از اشناهای خودم هم دانشجوی داروسازی دانشگاه ازاد هست و همین الان ماهی 2 میلیون درامد داره فکر میکنم به محل کار هم بستگی داره
احتمالا تو شهرستان ها درامد کمتر باشه
من دلم میخواد تو اجتماع باشم و از طرفی محیط علمی رو دوست دارم میتوونم الان با لیسانس برم دنبال کار ولی کارمندی رو دوست ندارم چون هر روز باید برم
سرکار ولی من میخوام شغلی داشته باشم که حداقل 3 روز در هفته سرکار نرم فکر میکنم با داروسازی دستم بازتره که ساعت کمتری کار کنم از طرفی هم دوست دارم علمی رو داشته باشم که تو زندگی به درد خودم و دیگران بخوره و بتوونم به دیگران کمک کنم مثل پزشکی ولی من به رشته های بالینی مثل پزشکی و پرستاری علاقه ندارم وبا روحیم
سازگار نیست فکر میکنم با خوندن داروسازی با بیماری ها و نحوه درمان اونها اشنا میشم و این هم خوبه
از روز اول هم با هدف داروسازی رشته تجربی رو انتخاب کردم ولی به خاطر یه سری مسائل نشد که برم داروسازی واین رو دلم مونده
میترسم چند سال اینده پشیمون بشم که دنبال علاقه ام نرفتم مثل الان که پشیمونم

بالا