• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارور خيلي خفن از ام تي 3

amozeshonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به تمامي دوستان :
من چند وقت پيش يه سوال در مورد چگونگي نصب HtmL Aria بود كه ديدم هيچكي من رو دوست نداره ! و جواب ندادن و ...
امروز بعد از حدود يه هفته است كه تونستم اين HtmL Aria رو نصب كنم و خيلي هم به نظرم بهتر از ورژن قبليش هست.
ولي باز به يه مشكل بزرگتر برخورد كردم و اونم اينه كه بنده اگه بخوام يه وبلاگ جديد درست كنم يه چند خطي خطا برام ظاهر ميشه كه ميگه نميتوني همچين كاري كني و اگه هم بخوام برم توي مديريت وبلاگم بازم همين خطا داده ميشه.
خطا به شرح زير است :
-------------------------------------------------------------------------------
Loading template 'edit_blog.tmpl' failed: HTML::Template->new() : Cannot open included file tmpl/cms/edit_blog.tmpl : file not found. at extlib/HTML/Template.pm line 1500 HTML::Template::_init_template('HTML::Template=HASH(0x8720d38)') called at extlib/HTML/Template.pm line 1105 HTML::Template::_init('HTML::Template=HASH(0x8720d38)') called at extlib/HTML/Template.pm line 999 HTML::Template::new('HTML::Template', 'filename', 'tmpl/cms/edit_blog.tmpl', 'path', 'ARRAY(0x871a794)', 'die_on_bad_params', 0, 'global_vars', 1, ...) called at extlib/HTML/Template.pm line 1049 HTML::Template::new_file('HTML::Template', 'tmpl/cms/edit_blog.tmpl', 'path', 'ARRAY(0x871a794)', 'die_on_bad_params', 0, 'global_vars', 1) called at lib/MT/App.pm line 411 eval {...} called at lib/MT/App.pm line 410 MT::App::load_tmpl('MT::App::CMS=HASH(0x84baa24)', 'edit_blog.tmpl') called at lib/MT/App.pm line 464 MT::App::build_page('MT::App::CMS=HASH(0x84baa24)', 'edit_blog.tmpl', 'HASH(0x83cf8d8)') called at lib/MT/App/CMS.pm line 247 MT::App::CMS::build_page('MT::App::CMS=HASH(0x84baa24)', 'edit_blog.tmpl', 'HASH(0x83cf8d8)') called at lib/MT/App/CMS.pm line 1142 MT::App::CMS::edit_object('MT::App::CMS=HASH(0x84baa24)') called at lib/MT/App.pm line 352 eval {...} called at lib/MT/App.pm line 301 MT::App::run('MT::App::CMS=HASH(0x84baa24)') called at mt.cgi line 26 eval {...} called at mt.cgi line 20​
-------------------------------------------------------------------------
اگه دوستان ميتونند كمك كنن بگن كه مشكل از كجاست تا رفع كنيم ؟
من منتظر جواب شما استادان هستم !
يا علي :( :happy:

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
محمد جان ما كه شما رو دوستت داريم ! اساتيد لطفا كمكش كنن ! :)

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
پي تي خشكسالي اومده؟ هيشكي نيست چرا؟

mohsenmx

Registered User
لایک‌ها
1
اچ تي ام ال اريا تحت ام تي 3 فرق داره

amozeshonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ميدونستم كه اين فروم هيچي خيري به ادم نميده !
ولي كماكان منتظرم ...

Azemati

کاربر فعال
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
به نقل از mohsenmx :
اچ تي ام ال اريا تحت ام تي 3 فرق داره
ايشود از نسخه مربوط به امتي 3 استفاده ميكنه

amozeshonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تشكر آقاي امير عظمتي عزيز دل برادر !
من همه اونها رو خوندم ولي مشكل من حل نشد. كماكان منتظر جواب ديگر دوستان هستم.
بازم مرسي

Shahed

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
34
آقا ميگم يه بار پاك كن امتيو دوباره نصب كن خوب !
مجبورت كه نكردن !

amozeshonline

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شيطونه ميگه قيد سايت رو بزنم و برم دنبال كار و زندگي خودم ! :D :D :D :D :D
ولي كماكان منتظريم !

بالا