amozeshonline
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 10
- لایکها
- 0
سلام به تمامي دوستان :
من چند وقت پيش يه سوال در مورد چگونگي نصب HtmL Aria بود كه ديدم هيچكي من رو دوست نداره ! و جواب ندادن و ...
امروز بعد از حدود يه هفته است كه تونستم اين HtmL Aria رو نصب كنم و خيلي هم به نظرم بهتر از ورژن قبليش هست.
ولي باز به يه مشكل بزرگتر برخورد كردم و اونم اينه كه بنده اگه بخوام يه وبلاگ جديد درست كنم يه چند خطي خطا برام ظاهر ميشه كه ميگه نميتوني همچين كاري كني و اگه هم بخوام برم توي مديريت وبلاگم بازم همين خطا داده ميشه.
خطا به شرح زير است :
-------------------------------------------------------------------------------
اگه دوستان ميتونند كمك كنن بگن كه مشكل از كجاست تا رفع كنيم ؟
من منتظر جواب شما استادان هستم !
يا علي :happy:
من چند وقت پيش يه سوال در مورد چگونگي نصب HtmL Aria بود كه ديدم هيچكي من رو دوست نداره ! و جواب ندادن و ...
امروز بعد از حدود يه هفته است كه تونستم اين HtmL Aria رو نصب كنم و خيلي هم به نظرم بهتر از ورژن قبليش هست.
ولي باز به يه مشكل بزرگتر برخورد كردم و اونم اينه كه بنده اگه بخوام يه وبلاگ جديد درست كنم يه چند خطي خطا برام ظاهر ميشه كه ميگه نميتوني همچين كاري كني و اگه هم بخوام برم توي مديريت وبلاگم بازم همين خطا داده ميشه.
خطا به شرح زير است :
-------------------------------------------------------------------------------
Loading template 'edit_blog.tmpl' failed: HTML::Template->new() : Cannot open included file tmpl/cms/edit_blog.tmpl : file not found. at extlib/HTML/Template.pm line 1500 HTML::Template::_init_template('HTML::Template=HASH(0x8720d38)') called at extlib/HTML/Template.pm line 1105 HTML::Template::_init('HTML::Template=HASH(0x8720d38)') called at extlib/HTML/Template.pm line 999 HTML::Template::new('HTML::Template', 'filename', 'tmpl/cms/edit_blog.tmpl', 'path', 'ARRAY(0x871a794)', 'die_on_bad_params', 0, 'global_vars', 1, ...) called at extlib/HTML/Template.pm line 1049 HTML::Template::new_file('HTML::Template', 'tmpl/cms/edit_blog.tmpl', 'path', 'ARRAY(0x871a794)', 'die_on_bad_params', 0, 'global_vars', 1) called at lib/MT/App.pm line 411 eval {...} called at lib/MT/App.pm line 410 MT::App::load_tmpl('MT::App::CMS=HASH(0x84baa24)', 'edit_blog.tmpl') called at lib/MT/App.pm line 464 MT::App::build_page('MT::App::CMS=HASH(0x84baa24)', 'edit_blog.tmpl', 'HASH(0x83cf8d8)') called at lib/MT/App/CMS.pm line 247 MT::App::CMS::build_page('MT::App::CMS=HASH(0x84baa24)', 'edit_blog.tmpl', 'HASH(0x83cf8d8)') called at lib/MT/App/CMS.pm line 1142 MT::App::CMS::edit_object('MT::App::CMS=HASH(0x84baa24)') called at lib/MT/App.pm line 352 eval {...} called at lib/MT/App.pm line 301 MT::App::run('MT::App::CMS=HASH(0x84baa24)') called at mt.cgi line 26 eval {...} called at mt.cgi line 20
-------------------------------------------------------------------------اگه دوستان ميتونند كمك كنن بگن كه مشكل از كجاست تا رفع كنيم ؟
من منتظر جواب شما استادان هستم !
يا علي :happy: