• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارور های سایت مپ

hamid_00a

Registered User
لایک‌ها
49
سلام بنده قبلا مطالبی که میزاشتم تو مدت زمان کمی ایندکس میشد یعنی اگه لینک پست رو سرچ میکردم برام میاوردش مثلا زیر 3-4 دقیقه بعد از ارسال پست ولی الان اینجوری نیست
من اومدم از all pack seo استفاده میکنم و یه سایت مپی هم داره اونو فعال کردم یه اسم سایت مپ 1 دادم به اون سایت مپ اصلی سایت هم که تو روت نصب هست با همون افزونه معروف xml genreator کار میکنه ولی الان نکته ای که وجود دراه ایندکسام کم نشده ولی سرعت ایندکس اومده پایین مثلا من نیم ساعت پیش یه پست دادم هنوز ایندکس نشده در صورتی که قبلا زیر 3-4 دقیقه بود
از طرفی ارور های 404 crawl هم زیاد شده نزدیک 200 تا اونا یه سری تصاویر بودن که بعد اپلود تغییر دادم یا یه سری پستای دیگه که تغییر دادم ایا راهی داره که مثلا تمام این ارور های crawl رو یه جا پاک کنم و دونه دونه پاک نکنم چون مارک که میشه مقطعی هست و بعد از crawl کردن مجدد میبینه مشکل داره دوباره گیر میده ایا بهتره من سایت مپ افزونه سئو رو غیر فعال کنیم؟ تو گوگل وبمستر سایت مپام هیچ اروری ندارن فقط وارننیگ زیادی دارن ( هشدار) حجم سایت مپی که xml هست 4.5 مگ هست حدودا و اونی که xml.gz هست نزدیک 500 کیلوبایت ایا حجمشون مناسبه؟
اگه من دوباره یه سایت مپ دیگه بسازم و این سایت مپ رو از روت و وبمستر پاک کنم مشکلی بوجود میاد؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

بالا