• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارور 404 در گوگل وب مستر

ema_d57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان من پیوند یکتا سایتمو عوض کرم حالا 400 / 500 تا 404 از گوگل گرفتم
از قسمت crawl Errors همه 404 رو مارک کردم بعد گزینه mark as a fiixed رو زدم حالا همشون از لیست حذف شدن حالا کاره درستی کردم یا نه!!! بعد چه جوری این ارور رو باید حذف کرد هنوز مینویسه که ارور 404 داری

فایل های ضمیمه

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    50.1 KB · نمایش ها: 62

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
سلام
پسوند یکتای قبلیت چی بود ؟ الان روی چی گذاشتی ؟ چرا از پلاگین برای ریدایرکت 301 استفاده نکردی ؟

ema_d57

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
روز و نام بود تغیرش دادم به پینود دلخواه
حالا اون گزینه ای که زدم درست بوده یا نه؟؟/
اون 425 ارور رو باید چه جوری حذف کنم
از افزونه ام دیگه استفاده نکردم دیر شد باید همون موقع که میخواستم تغییر بدم از افزونه استفاده میکردم الان 404 ریدایرکت نصب کردم که دیگه دیر شده!!!

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
ببینید شما از اول یه کار اشتباه انجام دادین که همینطوری بدون آگاهی اومدین پیوند یکتا رو تغییر دادین و از پلاگین مهاجرت پیوند یکتا استفاده نکردین حالا اون به کنار خواستین اشتباهتون رو جبران کنید _ اما با یه اشتباه دیگه :دی داداش زمانی شما میتونی اون ارور ها رو فیکس بکنی که واقعا مشکل برطرف شده باشه _ وگرنه گوگل رو مسخره کردی یه وقت میبینی خشم شب میزنه بهت حالا اگر فیکس کردی از گوگل وبمستر پس حتما باید بری و اون پلاگین که روی اینترنت برای تغییر پیوند یکتا رو نصب بکنی تا گوگل در مراجعه بعدی به اون لینک ببینه که واقعا فیکس شده.. البته با این کار هم تمام مشکلات شما حل نمیشه و ارزش صفحات شما پایین خواهد آمد.. چون از تمام صفحات شما یک کپی هم وجود داره و باید صبوری پیشه کنید تا این ها رفع بشه

fariborz_j2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
من در وب مستر با کلی ارور 404 رو به رو شدم چطور میتونم برطرف کنم؟ یه کاربرتازه کارم توری توضیح بدبد متوجه شم دمتونگرم

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
مشخصه که!
باید لینک هات رو به حالت قبل برگردونی!
البته این بحثمون خیلی قدیمیه پیوند یکتاهات رو تا الان رو یه یه چیز دیگه گذاشته بودی از نو الان ایندکس شده بود!
قبلا روی هرچی بود روی همون تنظیم کن همین!

بالا