• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ارور Deprecated: Function ereg_replace()

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
سلام دوستان
امروز بدون اینکه دستکاری تو سایت انجام بهش این ارور میاد :
Deprecated: Function ereg_replace() is deprecated in /home/site/public_html/site.ir/wp-content/plugins/wp-jalali/wp-jalali.php on line 630

همونطور که مشخصه مربوط به افزونه جلالی هست.
خیلی جستجو کردم ولی به نتیجه ای نرسیدم ، لطفآً کمک کنید.

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
سلام
This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged.
اینجا رو ببینید
با پشتیانی هاست تماس بگیرید

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
سلام
This function has been DEPRECATED as of PHP 5.3.0. Relying on this feature is highly discouraged.
اینجا رو ببینید
با پشتیانی هاست تماس بگیرید

ممنون ولی اینم امتحان کردم نشد. مشکل اینه که URL سایت هم براساس سال هست.

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
شما اون تابع رو با ()preg_replace عوض کنید ببینید حل میشه یانه
اینجا رو هم ببینید

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
سروری که سایت شما روشه PHP 5.3 روشه این پلاگینی که گذاشتی PHP 5.2 کار میکنه یا سایت رو باید ببری جایی که PHP 5.2 داره یا اینکه یه Plugin دیگه استفاده کنی یا اینکه همین رو درست کنی .. یا ایکنه Display Errors و خاموش کنی ..

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
شما اون تابع رو با ()preg_replace عوض کنید ببینید حل میشه یانه
اینجا رو هم ببینید

ممنون ، اینکارو کردم منتهی مشکل خیلی بدتر میشه و کلا مطالب دچار تکرار میشه ، یعنی از همون مطلب تعداد زیادی ایجاد میشه....

alibozorg

Registered User
لایک‌ها
297
سروری که سایت شما روشه PHP 5.3 روشه این پلاگینی که گذاشتی PHP 5.2 کار میکنه یا سایت رو باید ببری جایی که PHP 5.2 داره یا اینکه یه Plugin دیگه استفاده کنی یا اینکه همین رو درست کنی .. یا ایکنه Display Errors و خاموش کنی ..
تشکر ، ولی خیلی اتفاقی این مشکل به وجود اومده ، یعنی سرور یا خود سایت هیچ تغییری داده نشده بود.
دیگه مجبور شدم افزونه رو غیرفعال کنم....

Essin

Registered User
لایک‌ها
270
برای جل مشکل فالی wp-jalali.php که داخل پوشه افزونه هست رو باز کنید و کدها رو جایگزین کنید
کدهای زیر رو پیدا کنید
کد:
$patterns =  array("YEAR\(".$sna."post_date\)='*[0-9]{4}'*","DAYOFMONTH\(".$sna."post_date\)='*[0-9]{1,}'*"

,"MONTH\(".$sna."post_date\)='*[0-9]{1,}'*","HOUR\(".$sna."post_date\)='*[0-9]{1,}'*",

"MINUTE\(".$sna."post_date\)='*[0-9]{1,}'*","SECOND\(".$sna."post_date\)='*[0-9]{1,}'*");

foreach ($patterns as $pattern){

$where = ereg_replace($pattern,"1=1",$where); // :D good idea ! isn't it ?

و با کدهای زیر جایگزین کنید
کد:
$patterns =  array("/YEAR\(".$sna."post_date\)='*[0-9]{4}'*/","/DAYOFMONTH\(".$sna."post_date\)='*[0-9]{1,}'*/"
        ,"/MONTH\(".$sna."post_date\)='*[0-9]{1,}'*/","/HOUR\(".$sna."post_date\)='*[0-9]{1,}'*/",
        "/MINUTE\(".$sna."post_date\)='*[0-9]{1,}'*/","/SECOND\(".$sna."post_date\)='*[0-9]{1,}'*/");
        foreach ($patterns as $pattern){
            $where = preg_replace($pattern,"1=1",$where); // :D good idea ! isn't it ?

من خودم تست کردم و جواب داد
موفق باشید

بالا