• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

ار بچه های تبریز کسی هست برای خرید محصولات اینترنت(فیلم.بسته نرم افزاری..)اشتراکی

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
سلام دوستان
من خودم بچه تبریزم .میخواستم بدونم اگه کسانی هستند که دوست دارند محصولات اینترنتی رو به طور شراکتی خریداری کنیم و ازشون استفاده کنیم بنده حاضرم.مثلا صد فیلم شاهکار تاریخ سینما یا آموزش فتوشاپ یا محصولات آموزش زبان و یا هر محصول مفیدی که دوستان نظر بدن;)...منتظرم
یاشاسین آذربایجان;)

milijj

Registered User
لایک‌ها
211
سلام من محصولات خوبی واسه فروش دارم انصافا هم قیمت هام خیلی مناسبه.محصولات من شامل مستند راز 2 +راز1+lord2009+king2009+gerdoo2009+MRTpack2009+راز های فوتوشاپ+مستند بی نظیر راز بقا و....
اگه خواستید یه پیغام خصوصی به اسم milijj واسم بذارید تا قیمت ها رو واستون بگم.راستی ارسال محصولات هم رایگانه

vpars

Guest
لایک‌ها
0
سلام من محصولات خوبی واسه فروش دارم انصافا هم قیمت هام خیلی مناسبه.محصولات من شامل مستند راز 2 +راز1+lord2009+king2009+gerdoo2009+MRTpack2009+راز های فوتوشاپ+مستند بی نظیر راز بقا و....
اگه خواستید یه پیغام خصوصی به اسم milijj واسم بذارید تا قیمت ها رو واستون بگم.راستی ارسال محصولات هم رایگانه

خب تو همین تاپیک بذارید نا بقیه دوستان هم استفاده کنن !

tohid63

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
207
سلام دوست عزیز من از تبریز هستم سایت اینترنتی بنده از چندروز دیگه شروع بکار میکنه ..........

بزرگترین فروشگاه اینترنتی فروش مستند در ایران ..... تمام نرم افزارهای روز مجموعه ها رو هم میزارم برای فروش

www.pcmax.ir

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
دوستان عزیز بنده دنبال یک یا چند تا شریک میگردم نه لیست نرم افزارها یا آدرس سایتهای شما .البته با احترام به همه شما .من میخوام از لحاظ مالی فشار کمتری به هم بیاد.زندگی آتشگهی گران قیمت است

tohid63

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
207
حاجی من نگفتم بیا از من بخر .....

Amir_Br

Registered User
لایک‌ها
116
یکی از بسته هایی که من میخوام صد فیلم برتر تاریخ سینما است اگه اونو داری لطف کن قیمتشو بگو بی شریک یا با شریک مشتریم

بالا