• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از آکروبات ریدر به سرعت نوت پد استفاد کنید....خیلی تووپه!

pablo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام به همگی...
شاید برای شما هم پیش اومده باشه که بخواهید برنامه Adobe Acrobat Reader رو اجرا کنید و از سرعت بالا اومدن اون اعصابتون خورد شده باشه! مخصوصا ورژن های جدید و پروفشنال اون ....:hmm: :(
حالا با این روشی که میگم میتونید از این برنامه همچون NotePad به راحتی و آسانی و سرعت باالا استفاده کنید :blink: :blink: :blink:

برای این کار ابتدا به پوشه ای که برنامه در اونجا نصب کردید برید.... در داخل اون چند تا پوشه است که دو تا از اونا به نام های Reader و Optional هست ... حال فقط کافیه هر چی فایل و پوشه در پوشه plug-ins هست رو cut و در پوشه Optional اونا رو Paste کنید .... :) :)

به همین راحتی...
حالا برنامه رو اجرا کنید و حالشو ببرید... ایکی ثانیه میاد بالا :p :p

aaber_piade

Registered User
لایک‌ها
25
اون وقت برنامه آسيبي نميخوره؟ درست کار ميکنه يعني؟

Mehdi

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
49
خوب آسيب كه بايد ببينه
اگه نميديد خودشون به عقلشون ميرسيد
ولي خوب با اين روش آدم كارش راه ميفته

pablo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از aaber_piade :
اون وقت برنامه آسيبي نميخوره؟ درست کار ميکنه يعني؟
من خودم دارم ازش استفاده میکنم. فعلا که مشکلی پیدا نکرده ...
کار منو که خیلی راه انداخته.
فوقش اگه دیدی مشکل پیدا کردی همون فایل ها رو سر جاش برگردون .

pablo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از ealy :
به جاي اين روش قديمي و مشکل کافيه موقعه اجراي برنامه بلافاصله و براي چند ثانيه کليد shift رو نگه داريد.امتحان کنيد.
آره والا ..انگاری میخواهیم فیل هوا کنیم!!!!!

afshin_electronic

Registered User
لایک‌ها
1
به نقل از pablo :
سلام به همگی...
شاید برای شما هم پیش اومده باشه که بخواهید برنامه Adobe Acrobat Reader رو اجرا کنید و از سرعت بالا اومدن اون اعصابتون خورد شده باشه! مخصوصا ورژن های جدید و پروفشنال اون ....:hmm: :(
حالا با این روشی که میگم میتونید از این برنامه همچون NotePad به راحتی و آسانی و سرعت باالا استفاده کنید :blink: :blink: :blink:

برای این کار ابتدا به پوشه ای که برنامه در اونجا نصب کردید برید.... در داخل اون چند تا پوشه است که دو تا از اونا به نام های Reader و Optional هست ... حال فقط کافیه هر چی فایل و پوشه در پوشه Reader هست رو cut و در پوشه Optional اونا رو Paste کنید .... :) :)

به همین راحتی...
اصلا دايركتوريي به نام optional وجود نداره .... چيزاي توي reader هم كه غير قابل كپي بودند .... ورژن مال من 6 هست...

♂MAJID

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از pablo :
سلام به همگی...

برای این کار ابتدا به پوشه ای که برنامه در اونجا نصب کردید برید.... در داخل اون چند تا پوشه است که دو تا از اونا به نام های Reader و Optional هست ... حال فقط کافیه هر چی فایل و پوشه در پوشه Reader هست رو cut و در پوشه Optional اونا رو Paste کنید .... :) :)

به همین راحتی...
مرسی از روش خوبتون من تستش کردم!
برا من که زود میاد بالا .........:D

hamedsullivan

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
137
به نطر من برید رم بخرید !!!!!!

pablo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از afshin_electronic :
اصلا دايركتوريي به نام optional وجود نداره .... چيزاي توي reader هم كه غير قابل كپي بودند .... ورژن مال من 6 هست...
افشین جان برای من هم 6 هست و هر دو دایرکتوری ها رو داره!!!!
مثلا برای من توی این مسیره --> E:\Acrobat 6.0\Reader

pablo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
افشین جان توی فولدر Reader بایستی محتوای پوشه plug-ins رو cut و در فولدر optional بریزید.

شرمنده .مثل اینکه اشتباه گفته!

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
ماشالله وضع حامد خوبه !!!!
برای من هر دو تا روش جواب داد
دمتون گرم !!!!

فکر نکنم تا وقتی که نخوای ادیتی انجام بدیم مشکلی برامون پیش بیاد.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
در ورژه 7 و در این مسیر C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0 فولدر Reader وجود داره که توی اون plug_ins و Optional دیده میشه.
برای ورژن 7 هم میشه یا نه؟!

shankimout

Registered User
لایک‌ها
3
ساری . . . . . . . . . . . . . . Permanently Bann
به نطر من برید رم بخرید

کوچک ترین ربطی به رم نداره . بلکه به سرعت ide و خود هارد و کش cpu بستگی داره . acrobat reader ver 7 که من دارم حدود 20mb از مموری رم کم میکنه پس چه رم 256 باشه چه 2GB .

pablo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
به نقل از rezadignity :
در ورژه 7 و در این مسیر C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0 فولدر Reader وجود داره که توی اون plug_ins و Optional دیده میشه.
برای ورژن 7 هم میشه یا نه؟!
آره جواب میده :)

pinokio2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
به نقل از ealy :
به جاي اين روش قديمي و مشکل کافيه موقعه اجراي برنامه بلافاصله و براي چند ثانيه کليد shift رو نگه داريد.امتحان کنيد.
اين هم روش موثري بود.ممنون.ميدونيد در واقع چكار ميكنه.كارش اينه كه برنامه رو در حالت minimize اجرا ميكنه.(منظورم پنجره برنامه است).البته اين روش نه تنها براي اكروبات بلكه براي همه برنامه ها از جمله اتوكد موثره.
روش معادل اينكار اينه كه روي آيكون برنامه راست كليك كنيد.بعدش properties واز پنجره باز شده tab به نام shortcut وسپس run:minimize رو به جاي normal انتخاب كنيد. سرعت بالا اومدن برنامه زياد ميشه.
روشي هم كه گفته شد در واقع با برداشتن plug in هاي برنامه معلومه كه ديگه لود نشده وبرنامه سريع بالا بياد.ولي خوب لابد اين plug in ها به يه دردي ميخوره وگرنه مرض كه نداشتن .....ميتونيد حتي تمام محتويات پوشه plug ins روحذف كنيد و ربطي نداره كه اون رو در پوشه option بريزيد.يا ببريد هر جاي دلخواهي قرار بديد.شايد option براي اين باشه كه اگه وسط كار لازم به plug in مربوطه بود از اونجا لود بشه.نميدونم.شايد.

بالا