• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از افزونه اتوتگر وردپرس حمایت میکنید؟

از افزونه اتوتگر وردپرس حمایت میکنید؟

• بله,با قیمت حداکثر 5 هزارتومان.

Votes: 5 45.5%
  • بله,با قیمت حداکثر 10 هزارتومان.

Votes: 3 27.3%
  • بله,با قیمت 50 تومان برای هر پست.

Votes: 0 0.0%
  • خیر!

Votes: 3 27.3%

• Total voters
    11

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
با سلام خدمت شما دوستان عزیز.
دوستان اگه افزونه ای برای وردپرس نوشته بشه و با استفاده از این افزونه شما نیازی به وارد کردن برچسب ها نداشته باشید؟حاضر به خرید این افزونه هستید؟
این افزونه تگ ها رو به دو روش تولید میکنه.
روش اول از طریق موتور های جست و جو است(ابتدای کار فقط گوگل ولی چند هفته پس عرضه یاهو و بینگ هم اضافه میشوند)
و روش دوم هم مانند چند تا از نرم افزار هایی که دیدم از الگو های برچسب ها برای سایت ها با موضوعات مختلف استفاده کند.
به نظر شما این افزونه با چه قیمتی به فروش برسه؟یا اصلا به صورت نامحدود برای یه سایت عرضه بشه یا مثلا برای هر پست مبلغ 50 تا تک تومان گرفته بشه؟

miladgraph

همکاربازنشسته
لایک‌ها
6,018
با سلام
میتونه خیلی خوب و کاربردی باشه
به نظر من امکان فروشش میتونه موفق باشه
در صورتی که به صورت نامحدود عرضه بشه چون اگه برا هر پست مبلغ N تومن رو بخواید نمیصرفه به نظرم
مسئله دوم هم واقعا تگ بزنه و مرتبط باشه مثلا برا مطلبی با عنوان پرورش قارچ نزنه دانلود آهنگ جدید :دی بعضی از نرم افزارهایی که دیدم اینجوری بوده

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
با سلام
میتونه خیلی خوب و کاربردی باشه
به نظر من امکان فروشش میتونه موفق باشه
در صورتی که به صورت نامحدود عرضه بشه چون اگه برا هر پست مبلغ N تومن رو بخواید نمیصرفه به نظرم
مسئله دوم هم واقعا تگ بزنه و مرتبط باشه مثلا برا مطلبی با عنوان پرورش قارچ نزنه دانلود آهنگ جدید :دی بعضی از نرم افزارهایی که دیدم اینجوری بوده
به نظرتون با چه قیمتی فروخته بشه؟:confused:
یک تست با یکی از نسخه های اولیه افزونه(با روش اول) برای عنوان پرورش قارچ :
ویرایش نوشته ‹ Alireza Pagheh — وردپرس فارسی.png

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
یک اسم مشخص وارد میکنی یا میشه مثلا 3 تا کیورد اصلی بهش داد ؟
هنوز در نسخه اولیه هستیم ولی چندین روش هست.
مثلا برای انجام روش اولی که بالا توضیح دادم دو روش وجود داره » یک روش اینه که چند(قابل تنظیم) کلمه اول عنوان گرفته بشه و طبق اون تگ زده بشه خوب طبیعتا با دقت کمتری همراه هست.
و روش دو اینه یک فیلد مانند کلید واژه کانونی وردپرس سئو اضافه بشه و طبق اون تگ زده بشه.
و برای روش دوم هم چند حالت داشته باشه مثلا برای سایت موزیک اسم و خواننده آهنگ رو بگیره طبق الگوهایی تگ بزنه.

آیدین الدوله

Registered User
لایک‌ها
663
هنوز در نسخه اولیه هستیم ولی چندین روش هست.
مثلا برای انجام روش اولی که بالا توضیح دادم دو روش وجود داره » یک روش اینه که چند(قابل تنظیم) کلمه اول عنوان گرفته بشه و طبق اون تگ زده بشه خوب طبیعتا با دقت کمتری همراه هست.
و روش دو اینه یک فیلد مانند کلید واژه کانونی وردپرس سئو اضافه بشه و طبق اون تگ زده بشه.
و برای روش دوم هم چند حالت داشته باشه مثلا برای سایت موزیک اسم و خواننده آهنگ رو بگیره طبق الگوهایی تگ بزنه.

برای روش دوم یه راه ساده هست و نیازی به افزونه نمیشه
یه فایل تکست میسازی یه سری تگ نمونه. اون کلمه اصلی رو داخل همشون اتومات تغییر میده
مگر یه سیستم خیلی خاص و عجیبی باشه که ادامه عنوان اصلی چیز مربوط به همون رو اضافه کنه که واقعا عجیبه

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
یه پیشنهاد :

از خود گوگل استفاده کن که 10 کلمه بیشتر جستجو شدرو نشون میده :

کد:
http://google.com/complete/search?output=toolbar&hl=en&q=عکس

من برای خودم 2 ساله استفاده میکنم هر پستی که زده میشه به صورت خودکار از اینجا 10 تا تگ اضافه میکنه به مطلب بر اساس عنوان مطلب و نوشته هاش که میشه مشخص کرد 10 تا باشه یا 20 تا از بیشترینا

کافیه بزاریش تو یه حلقه تا برای هر پست بهترین تگ های چند روز اخیر که جستجو شدن تو گوگل رو فراخوانی کنه

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
یه پیشنهاد :

از خود گوگل استفاده کن که 10 کلمه بیشتر جستجو شدرو نشون میده :

کد:
http://google.com/complete/search?output=toolbar&hl=en&q=عکس

من برای خودم 2 ساله استفاده میکنم هر پستی که زده میشه به صورت خودکار از اینجا 10 تا تگ اضافه میکنه به مطلب بر اساس عنوان مطلب و نوشته هاش که میشه مشخص کرد 10 تا باشه یا 20 تا از بیشترینا

کافیه بزاریش تو یه حلقه تا برای هر پست بهترین تگ های چند روز اخیر که جستجو شدن تو گوگل رو فراخوانی کنه
اونوخت سایتتون شیلتر نشده؟ آخه اینا کلمات ناجور توش زیاده

sajad1745

Registered User
لایک‌ها
328
فقط زبان فارسی رو ساپورت میکنه؟

mohsenshahbazi

همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
3,825
کافیه یه سیستم فیلترینگ داخلی داشته باشید تا بشه کلمه یا کلمه ترکیب ها و کلا موضوعات مرتبط با اون رو بست . اینجوری هم از ظرفیت گوگل استفاده کردید و هم از بروز مشکل جلوگیری. البته این سیستم داخلی باید قابلیت یادگیری داشته باشه که به تدریج خودش هم کلمه و موضوعات مشکل دار رو بفهمه .

amir.tabatabai

Registered User
لایک‌ها
1,251
با سلام خدمت شما دوستان عزیز.
دوستان اگه افزونه ای برای وردپرس نوشته بشه و با استفاده از این افزونه شما نیازی به وارد کردن برچسب ها نداشته باشید؟حاضر به خرید این افزونه هستید؟
این افزونه تگ ها رو به دو روش تولید میکنه.
روش اول از طریق موتور های جست و جو است(ابتدای کار فقط گوگل ولی چند هفته پس عرضه یاهو و بینگ هم اضافه میشوند)
و روش دوم هم مانند چند تا از نرم افزار هایی که دیدم از الگو های برچسب ها برای سایت ها با موضوعات مختلف استفاده کند.
به نظر شما این افزونه با چه قیمتی به فروش برسه؟یا اصلا به صورت نامحدود برای یه سایت عرضه بشه یا مثلا برای هر پست مبلغ 50 تا تک تومان گرفته بشه؟
اگر نیاز به نوشتن برچسب نداره پس برچسب ها رو از کجا پیدا میکنه؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422

والا دوستان جواب دادن سیستم داخلی و این چیزا من نفهمیدم منظورشون چیه :D اما با php به راحتی میشه جلوگیری کرد فقط با یه ریپلیس ساده که یه خط کده !!

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
فقط زبان فارسی رو ساپورت میکنه؟
فعلا آره.
اگر نیاز به نوشتن برچسب نداره پس برچسب ها رو از کجا پیدا میکنه؟
از گوگل و الگو های پیشفرض.
والا دوستان جواب دادن سیستم داخلی و این چیزا من نفهمیدم منظورشون چیه :D اما با php به راحتی میشه جلوگیری کرد فقط با یه ریپلیس ساده که یه خط کده !!
تو همین نسخه اولیه یه بلک لیست تعریف شده که برچسب هایی که اون کلمات رو دارند رو وارد نمیکنه:)

Poets Of Fall

کاربر فعال عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
486
من که از برنامه نویسی برای این ملت خسته شدم ! ترجیح میدم دیگه برای خودم کار کنم
چند تا اسکریپت نوشتم گذاشتم تو بخش وبمستری برای فروش ، بقیه بیشتر از من اسکریپت های خودم رو فروختن ، چند بار هم فحش شنیدم که چرا اسکریپت یکی دیگه رو دارم میفروشم .
اتفاقا یه اسکریپت نوشته بودم برای تولید حداکثر برچسب ها که قابلیت فیلتر کردن هم داشت و از تمام موتور های جستجو و زبان ها هم پشتیبانی میکرد ، برای مثال برای یه کلمه مثل دانلود بالای 2000 تگ کاملا مرتبط میتونست ایجاد کنه . من هنوز یه نسخه از این اسکریپت نفروخته بودم یه نفر دیگه برای فروشش تاپیک زد !

حالا جالبیش اینجاست که من 80 تومن میفروختم اون طرف 500 تومن میفروخت ! جالب ترش هم اینجاست که از 2 نفر دیگه هم سفارش گرفته بود برای فروش اسکریپتی که نداشت ! . جالب تر از جالبش اینه که خود این شخص قرار بوده از یکی دیگه بخره که اون یکی میخواست بیاد از من بخره به این یکی بفروشه !
ساده کنم اینجوری میشه : یکی یه اسکریپتی رو که نداشته ! به یکی دیگه فروخته ! و بهش اجازه فروش هم داده و اون یکی هم که اسکریپت رو هنوز از اولی ( که خودش هم نداشته ) نخریده بوده ! براش تاپیک فروش ! زده و خریدار هم پیدا کرده !

ALIREZA567

Registered User
لایک‌ها
656
چند تا اسکریپت نوشتم گذاشتم تو بخش وبمستری برای فروش ، بقیه بیشتر از من اسکریپت های خودم رو فروختن ، چند بار هم فحش شنیدم که چرا اسکریپت یکی دیگه رو دارم میفروشم .
اتفاقا یه اسکریپت نوشته بودم برای تولید حداکثر برچسب ها که قابلیت فیلتر کردن هم داشت و از تمام موتور های جستجو و زبان ها هم پشتیبانی میکرد ، برای مثال برای یه کلمه مثل دانلود بالای 2000 تگ کاملا مرتبط میتونست ایجاد کنه . من هنوز یه نسخه از این اسکریپت نفروخته بودم یه نفر دیگه برای فروشش تاپیک زد !

حالا جالبیش اینجاست که من 80 تومن میفروختم اون طرف 500 تومن میفروخت ! جالب ترش هم اینجاست که از 2 نفر دیگه هم سفارش گرفته بود برای فروش اسکریپتی که نداشت ! . جالب تر از جالبش اینه که خود این شخص قرار بوده از یکی دیگه بخره که اون یکی میخواست بیاد از من بخره به این یکی بفروشه !
ساده کنم اینجوری میشه : یکی یه اسکریپتی رو که نداشته ! به یکی دیگه فروخته ! و بهش اجازه فروش هم داده و اون یکی هم که اسکریپت رو هنوز از اولی ( که خودش هم نداشته ) نخریده بوده ! براش تاپیک فروش ! زده و خریدار هم پیدا کرده !
بله.متاسفانه از این مشکلات زیاد هست و به نظرم همون که برنامه نویس ها برا خودشون ایده های خودشون رو پیاده کنن سودش بیشتر خواهد بود.

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99

سلام
دوست عزیز نمیشه قفلی چیزی روش گذاشت؟من تازه دارم برنامه نویسی یاد میگیرم اگه اینطور باشه که فایده نداره
یکی از دوستام که سایت طراحی میکنه میگفت یه قالب انگلیسی داره که مثل اینکه روی قسمت فوترش یه قفلی گذاشتن و هروقت یه تغییر کوچیک توی فوتر ایجاد میکنه کل صفحه قرمز میشه و خطای کپی رایت میده
چطوری اینکارا کرده؟ شما نمیتونید روی کاراتون قفلی ، رمزی چیزی بگذارین؟

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
سلام
دوست عزیز نمیشه قفلی چیزی روش گذاشت؟من تازه دارم برنامه نویسی یاد میگیرم اگه اینطور باشه که فایده نداره
یکی از دوستام که سایت طراحی میکنه میگفت یه قالب انگلیسی داره که مثل اینکه روی قسمت فوترش یه قفلی گذاشتن و هروقت یه تغییر کوچیک توی فوتر ایجاد میکنه کل صفحه قرمز میشه و خطای کپی رایت میده
چطوری اینکارا کرده؟ شما نمیتونید روی کاراتون قفلی ، رمزی چیزی بگذارین؟
از این مشکلا زیاد پیش میاد
اوایل منم دنبال همین بودم با بهترین انکودرها کد هم بکنی باز دیکد میشه

یه جمله قشنگی هست که میگه :

هرجا قانونی باشه یه بندی هم برای شکستنش هست

شما با هر الگوریتمی انکد کنی راهی برای دیکدش هست ...

این دوست شما هم که اینکارو میکنه خیلی خیلی روش ساده ای هست که با یه شرط در php انجام شدنی هست که تو دنیای برنامه نویسی اصلا نمیشه روش حساب کرد :)

Last edited:

mohandesin

Registered User
لایک‌ها
99
از این مشکلا زیاد پیش میاد
اوایل منم دنبال همین بودم با بهترین انکودرها کد هم بکنی باز دیکد میشه

یه جمله قشنگی هست که میگه :

هرجا قانونی باشه یه بندی هم برای شکستنش هست

شما با هر الگوریتمی انکد کنی راهی برای دیکدش هست ...

این دوست شما هم که اینکارو میکنه خیلی خیلی روش ساده ای هست که با یه شرط در php انجام شدنی هست که تو دنیای برنامه نویسی اصلا نمیشه روش حساب کرد :)
شما درست میفرمایید که برای هر قفلی یه کلیدی هست اما به این توجه کنید که با گذاشتن قفل(اگه امکان داره) حداقل سودش اینه که دیگه هرکسی با اطلا عات صفر نمیتونه اونا کپی کنه(مثل رفیق بنده که تازه اطلاعاتش بدک هم نیست ولی نتونسته کپی کنه) و کسایی هم که میتونن کپیش کنن لااقل باید یکم زمان صرف باز کردن کد بکنن و در این حین یکم نویسنده اصلی فروش میکنه و مثل این دوستمون نمیشه که هنوز نفروخته طرف جلو جلو قول فروشش را به بقیه داده
بنده یکم php مطالعه کردم اگه اطلاع دارید میشه بگین با کدوم دستور و چطوری این کارا کرده؟
از استارتر عزیز هم عذرخواهی میکنم اگه یکم بحثمون نامربوطه(گفتم یکم چون بحث کپی رایت به این افزونه هم مربوط میشه) در هر صورت اگه این بحثا نظم تاپیکتون را بهم زده بفرمایید تا دیگه اینجا در این مورد پست ندیم

learndl

کاربر فعال کار و سرمایه
لایک‌ها
3,422
شما درست میفرمایید که برای هر قفلی یه کلیدی هست اما به این توجه کنید که با گذاشتن قفل(اگه امکان داره) حداقل سودش اینه که دیگه هرکسی با اطلا عات صفر نمیتونه اونا کپی کنه(مثل رفیق بنده که تازه اطلاعاتش بدک هم نیست ولی نتونسته کپی کنه) و کسایی هم که میتونن کپیش کنن لااقل باید یکم زمان صرف باز کردن کد بکنن و در این حین یکم نویسنده اصلی فروش میکنه و مثل این دوستمون نمیشه که هنوز نفروخته طرف جلو جلو قول فروشش را به بقیه داده
بنده یکم php مطالعه کردم اگه اطلاع دارید میشه بگین با کدوم دستور و چطوری این کارا کرده؟
از استارتر عزیز هم عذرخواهی میکنم اگه یکم بحثمون نامربوطه(گفتم یکم چون بحث کپی رایت به این افزونه هم مربوط میشه) در هر صورت اگه این بحثا نظم تاپیکتون را بهم زده بفرمایید تا دیگه اینجا در این مورد پست ندیم
هر چقدرم مبتدی باشی یه جستجو در گوگل کنی متوجه میشی که میلیون ها نتیجه پیدا میشه برای دیکد کردن هر نوع انکودری

روشی هم که میگی بگو با هزاران روش میشه این کارو کرد که این روش دوست شما احتمالا با تابع get_content هست که سورس رو چک میکنه و اگر کپی رایت نبود else کنه

الآن مثلا ioncube و سورس گاردیان بهترین کد کننده ها هستن که اونا هم در عرض چند ثانیه دیکد میشن :)

بالا