• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از ايران خريد كنم يا از كانادا؟

houshang.karami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ممنون مي شوم به من بگوييد با چه مقدار بودجه اي مي توانم شبيه اين سيستم را در ايران جمع كنم ؟ الان من تو كانادا هستم و مي خواستم اين سيستم را از اينجا خريداري كنم و به ايران بياورم ولي اولين مشكل من جابجايي اين سيستم مي باشد و دوم هزينه اين سيستم مي باشد كه ايا واقعا چنين كاري مقرون به صرفه است يا نه ؟ در كانادا به پول ايران ، من بايد حدود سه ميليون تومن به اين سيستم هزينه كنم و بدون مانيتور و كي بورد مي باشد ممنون مي شوم اگر از نظرات شما استفاده كنم اين هم لينك مشخصات سيستم مورد نظر من

http://m.futureshop.ca/defaultpage.aspx?lang=en#/catalog/ProductTabContent.aspx?sku=10253952&tab=Tab_FeatureSpecs&lang=en-CA

pinkdreammss

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان ممنون مي شوم به من بگوييد با چه مقدار بودجه اي مي توانم شبيه اين سيستم را در ايران جمع كنم ؟ الان من تو كانادا هستم و مي خواستم اين سيستم را از اينجا خريداري كنم و به ايران بياورم ولي اولين مشكل من جابجايي اين سيستم مي باشد و دوم هزينه اين سيستم مي باشد كه ايا واقعا چنين كاري مقرون به صرفه است يا نه ؟ در كانادا به پول ايران ، من بايد حدود سه ميليون تومن به اين سيستم هزينه كنم و بدون مانيتور و كي بورد مي باشد ممنون مي شوم اگر از نظرات شما استفاده كنم اين هم لينك مشخصات سيستم مورد نظر من

FS Mobile - Electronics, Cameras, Computers, Video Games, TVs & Appliances - Future Shop

اگر قطعات مورد نظرت ایران پیدا میشه بهتره همینجا خرید کنی تا اینکه بخوای اونور بخری بار بزنی بیاری ایران.

perans0631

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
1,291
هارد ssd فقط با خودت بیار
چونکه اینجا قیمتاش غیر منطقی هست

houshang.karami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
SSD چند گيگ و چه برندي پاپيولار هستش?

houshang.karami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اره مخصوصا من ديدم چه جوري اين چمدونها را موقع جابجايي پرت مي كنند به خاطر همين دوست دارم از ايران بخرم ولي قيمت ندارم مخصوصا واسه اين سيستم
Corsair Vengeance 16GB (2x8GB) DDR3 1600 MHz (PC3 12800) Desktop Memory (CMZ16GX3M2A1600C10)
Intel Core i7-4770K Quad-Core Desktop Processor 3.5 GHZ 8 MB Cache BX80646I74770K
MSI Z77A-GD65 Z77 DDR3 1600 LGA 1155 Motherboards
EVGA GeForce 8400 GS 1 GB DDR3 PCI Express 2.0 DVI/HDMI/VGA Graphics Card, 01G-P3-1302-LR
Kingston SSDNow V300 120GB 2.5in SATA3 LSI SandForce Solid State Disk Flash Drive SSD

Ali.Agha

Registered User
لایک‌ها
165
سلام دوست عزیز

در مورد پرت کردن چمدون با یکم محکم کاری کردن مشکل خاصی پیش نمیاد!
گرافیک و Main رو اگر تهران موندنی هستی از همینجا تهیه کن چون هم قیمتاش بدک نیس هم گارانتی داره

چیزایی که بهت پیشنهاد می کنم حتما از اونجا بخری:

این cpu رو من الان با قیمت اینجا و این مقایسه کردم حدود 60 تومن اختلافه که پس از همون کانادا بگیر چون intel توی ایران گارانتی نداره!
یه جفت رم حرفه ای 2x8gb از مدلهای G.Skill فرکانس بالا مثل سری sniper
یک ssd مدل Samsung 840 pro ترجیحا 256 گیگ به بالا
اگر میتونی بیاری یه کیس خفن هم بگیر! اینجا کیس های خوب کم هست و گرون مدلهای cooler master و corsair!
اگر اورکلاک هم می کنی کولر cpu رو از اونجا سعی کن قیمت بگیری با اینجا مقایسه کنی (البته این مورد خیلی واجب نیس و قیمتهاش رو چک کن با ایران قبلش)
یه مانیتور این مدل هم اگر بتونی بیاری که فوق العاده میشه ... مانیتور رو از جعبه دربیار با یونولیت هاش بزار توی ساک دورشم لباس بریز جهت محکم کاری :)
در کل به ترتیب مانیتور ، ssd ، رم و cpu اینا رو سعی کن اونور بگیری

اینایی که گفتم بهترینهایی هستن که میتونی بگیری ، تازه موس و کیبورد هم اونجا دستت بازتره و میتونی از اونجا تهیه کنی ...

کمکی خواستید در خدمتم ;)

بالا