• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از این ایمیل ها هم برای شما میاد ؟

ali313

Registered User
لایک‌ها
0
زیر خون قمه ، زنجیر ، سینه ، لطم ، سیلی و ... جای
از این ایمیل ها هم برای شما میاد ؟ تا حالا پیگیری کردید ببینید آخرش اینا چی چی میخوان و هدف مرموزشون از این کار چیه؟ من حوصله نداشتم ادامه بدم ولی هفته ای یک ایمیل برا من میاد با این مضمون که:
من ایمیل شما رو از ژورنال فلان پیدا کردم ، من اهل (عراق ، مصر ، کشور های آفریقایی )هستم، مقدار 10 - 20 میلیون دلار پول دارم که میخوام از کشورم خارج کنم و در کشوری مطمئن مثل کشور شما:wacko: :blink: :lol: نگهداری کنم و ... لطفا شماره حساب بدین تا براتون ارسال کنم ....... من به شما اعتماد می کنم ...... لطفا کمک کنید ......
خلاصه یک نامه 2 صفحه ای چفت در چفت اینگلیسی برام میاد. من نزدیک 3 ساله حساب ارزی دارم ولی حتی جرات نکردم شماره حسابمو بدم بهشون
چه می دونم ولا ... بنی بشر هر کار بگی ازش بر میاد
حالا شما چی تا حالا برخورد داشتید؟ به نظر شما هدفشون چیه ؟ مطمئنا اون چیزی که میگن نیست :rolleyes:

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از ali313 :
از این ایمیل ها هم برای شما میاد ؟ تا حالا پیگیری کردید ببینید آخرش اینا چی چی میخوان و هدف مرموزشون از این کار چیه؟ من حوصله نداشتم ادامه بدم ولی هفته ای یک ایمیل برا من میاد با این مضمون که:
من ایمیل شما رو از ژورنال فلان پیدا کردم ، من اهل (عراق ، مصر ، کشور های آفریقایی )هستم، مقدار 10 - 20 میلیون دلار پول دارم که میخوام از کشورم خارج کنم و در کشوری مطمئن مثل کشور شما:wacko: :blink: :lol: نگهداری کنم و ... لطفا شماره حساب بدین تا براتون ارسال کنم ....... من به شما اعتماد می کنم ...... لطفا کمک کنید ......
خلاصه یک نامه 2 صفحه ای چفت در چفت اینگلیسی برام میاد. من نزدیک 3 ساله حساب ارزی دارم ولی حتی جرات نکردم شماره حسابمو بدم بهشون
چه می دونم ولا ... بنی بشر هر کار بگی ازش بر میاد
حالا شما چی تا حالا برخورد داشتید؟ به نظر شما هدفشون چیه ؟ مطمئنا اون چیزی که میگن نیست :rolleyes:
اگه میشه متن اصلی رو اینجا بذار این مدلیشو من ندیدم ولی به هر حال حتما یه جور کلاه برداریه!:happy:

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
این ایمیلها اصطلاحا فیشینگ نامیده میشوند!!!!!
و از یک سال پیش این قضیه شروع شده و فکر می کنم تا الآن بیش از هزار تا من گرفتم!!! D:

vbigdeli

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
واقعا که برای کمک به مردم عراق زیاد میاد!!!خودشون حمله می کنن و از این ور خودشون کاسه گدایی می گیرن دستشون.

البته تمام این حقه ها برای سایت های موسوم به فیشینگه که از مواردی هستش که سپر باید فیلتر کنه،ولی عقلشون به این جود جاها نمی کشه!

بالا