• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از این دو سایت کلیکی کدومش بهتره

کدوم سایت کلیکی بهتره

• ptcbox

Votes: 0 0.0%
  • neobux

Votes: 2 100.0%

• Total voters
    2

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
به نظر شما کدوم یک از سایت های کلیکی زیر بهتره +دلیل
1-neobux
2-ptc box
ممنون

سلام دوست عزیز ..

PTCBox اسکم شده و بهتره باهاش کار نکنید ..

اما نئوباکس معتبرترین سایت پی تی سی دنیاست و رنک الکسای جهانیش 120 هستش ..

سال های ساله که داره فعالیت می کنه و بیشترین عضو فعال رو در سرتاسر دنیا داره ..

اطلاعات ترافیکی و رنک این سایت در هر کشور رو می تونید از اینجا ببینید : Neobux.com Site Info

اگر دوست داشتید برای ثبت نام روی لینک من کلیک کنید و زیر مجموعه ی من بشین (هر مشکل و سوالی داشتین پاسخ می دم)

لینک ثبت نام : NeoBux: Die Innovation in Paid-to-Click Dienstleistungen

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
همونطور که دوستمون گفتن نئو خوب هست و پی تی سی باکس هم تازه وقتی داشتم به درآمد خوبی میرسیدم دیزیبل شد.
البته دوست عزیز پی تی سی باکس اسکم نشده درسته پول ها رو واریز نمیکنه این به دلیل این هست که اکانت پی پالشون لیمیت شده و پیزاشون هم دیزیبل و احتمال اینکه بازم بعد اینکه اکانت ها باز بشه دوباره پرداختی داشته باشه زیاد هست.ولی خوب تا پی پال باز بشه فکر کنم حدود 6 ماه طول بکشه.
سایت پرو باکس هم که من الان وقتم رو رو اون گذاشتم عالی هست.میتونی به تاپیک من توی ویژه کاربران عمومی هم سر بزنی.1

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
همونطور که دوستمون گفتن نئو خوب هست و پی تی سی باکس هم تازه وقتی داشتم به درآمد خوبی میرسیدم دیزیبل شد.
البته دوست عزیز پی تی سی باکس اسکم نشده درسته پول ها رو واریز نمیکنه این به دلیل این هست که اکانت پی پالشون لیمیت شده و پیزاشون هم دیزیبل و احتمال اینکه بازم بعد اینکه اکانت ها باز بشه دوباره پرداختی داشته باشه زیاد هست.ولی خوب تا پی پال باز بشه فکر کنم حدود 6 ماه طول بکشه.
سایت پرو باکس هم که من الان وقتم رو رو اون گذاشتم عالی هست.میتونی به تاپیک من توی ویژه کاربران عمومی هم سر بزنی.1
با نئو درآمد خوب و راضی کننده ای داری ؟

rasoulbarazandeh

Registered User
لایک‌ها
120
با نئو درآمد خوب و راضی کننده ای داری ؟
همونطور که گفتم من با پرو باکس کار میکنم راستش با نئو کار نمی کنم ولی هر کسی که پی تی سی کار میکنه قطعاً اسم نئو رو باید بشنوه.من استراتژی خودم رو،رو سایت پرو باکس گذاشتم تا به درآمد خوبی از این سایت برسم.
اگه خواستین زیر مجموعه من بشین پخ بدین چون به برترین زیر مجموعه خودم تو سایت پرو باکس جایزه هم میدم. و کلاً میتونی هر سوالی از این سایت با من داشه باشی درخدمتتون باشم

mahyare

Registered User
لایک‌ها
17
من خودم تو neobux هستم و به نظرم خوبه ولی کلا تا سرمایه گزاری نکنی نباید انتظار سود بالایی را هم داشته باشه من 20 دلار برای اجاره 100 نفر دادم همچنین خودمم minijob هاییو که داره انجام میدم و الان 19 روز مونده که 30 روز اجاره زیر مجموعه هام تموم شه و به 5 دلاری که از قبل با زحمت توش داشتم الان حدودا 19 دلار به دست اوردم و وقتی 20 دلار بشه برای من یه جورایی سود میشه

این ادرس وبلگم هست توش توضیح دادم

درامد اینترنتی neobux

بالا