• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از این سایت تا الان کسی پول گرفته

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
خدا وکیلی باور کردی این سایت رو؟
این سایت از همون اولی که آنلاین شد اسکم بود
الان هم یه سری کم عقل هستن تو همین پی تی که دارن تو این سایت فعالیت میکنن به امید پول!!!!
برادر من اگه به همین سادگی 2 دلار میخواستن به شما بدن
1-الان هر 1 ریال ما 100000 دلار بهت میدادن:D
2-ملت ابله نبودن که برن کار کنن همه میومدن تو این سایت فعالیت میکردن زیرمجموعه و اکانت آپگرید میکردن میلیون دلاری پول در میاوردن
آی ملت یه ذره فکر کنید قبل از این که فوری جوگیر بشید

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
خدا وکیلی باور کردی این سایت رو؟
این سایت از همون اولی که آنلاین شد اسکم بود
الان هم یه سری کم عقل هستن تو همین پی تی که دارن تو این سایت فعالیت میکنن به امید پول!!!!
برادر من اگه به همین سادگی 2 دلار میخواستن به شما بدن
1-الان هر 1 ریال ما 100000 دلار بهت میدادن:D
2-ملت ابله نبودن که برن کار کنن همه میومدن تو این سایت فعالیت میکردن زیرمجموعه و اکانت آپگرید میکردن میلیون دلاری پول در میاوردن
آی ملت یه ذره فکر کنید قبل از این که فوری جوگیر بشید

داداش برای خودم نیست.یکی از دوستام 1002 دلار جمع کرده.پس کلا الکیه.به حساب چیزی نمیریزن

Michael Corleone

Registered User
لایک‌ها
122
داداش برای خودم نیست.یکی از دوستام 1002 دلار جمع کرده.پس کلا الکیه.به حساب چیزی نمیریزن
بله دوست عزیز هر سایتی که بیشتر از 2 سنت (0.02$) بده برای هر کلیک 100% کلاه بردار و اسکم هست
تازه همون سایت هایی هم که 1 یا 2 سنت واسه هر کلیک میدن هم بعضی هاشون کلاه بردارن

rockefeller

Registered User
لایک‌ها
462
شما خودت حساب کن یه تبلیغ دهنده هر کلیک حاضره چقدر به این سایت بده که 2 دلارشم برسه به اونی که کلیک میکنه؟!

Squirish

Registered User
لایک‌ها
27
بله دوست عزیز هر سایتی که بیشتر از 2 سنت (0.02$) بده برای هر کلیک 100% کلاه بردار و اسکم هست
تازه همون سایت هایی هم که 1 یا 2 سنت واسه هر کلیک میدن هم بعضی هاشون کلاه بردارن

یک سنت هم زیادیه ....

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,664
مورد تاییده :lol:

بالا