• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از بین این دو مدل CPU کدامیک برای یک لپ تاپ بهتر هست؟

oscar-patch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
>> کدوم مدل سرعت و پرفرمنس بهتری ارائه میده. لطفا با دلیل یا ذکر منبع پاسخ بدید.

1- =Intel® Core™ 2 Duo T6600 =2GHz/800Mhz FSB/2MB cache
(از کش صرف نظر کنید اونش برام مهم نیست الان)

2- =AMD Athlon(TM) X2 Dual-Core Processor for Notebook PCs QL-65 =2GHz, 1MB L2 Cache

>> در ضمن اگه میشه بگید این مدلی که از AMD اینجا معرفی کردم مثل Intel core 2 duo هست ؟ منظورم اینه که آیا دو هسته ی مجزا داره؟ 

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
تا جایی که من شنیدم AMD قبل از اینتل 2 هسته ای واقعی رو معرفی کرده. اما متاسفانه تا آخرین باری که خبر داشتم فعلا هیچ CPU ای ام دی نیست که بتونه با مدل های اینتل ( مدلهای موبایل یا لپ تاپی رو منظورمه ) رقابت کنه
البته بقیه مشخصات لپ تاپ های مورد نظرتون هم مهمه، اونها رو هم بگین

oscar-patch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
بله من این لپ تاپ رو میخوام از سایت HP سفارش بدم. همونطور که میبینید در عکس خودم سفارشیش کردم . و یکی از اقواممون با خودش میاره لپ تاپ رو. بررسی کنید.

فایل های ضمیمه

• Specifications.jpg
    Specifications.jpg
    76.4 KB · نمایش ها: 7

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام oscar-patch عزيز
1538.gif

. http://forum.persiantools.com/t123990-post2112753.htmlدر سايت TomsHardware نمودار مقايسه انواع پروسسور‌ها چه desktop و چه mobile قرار دارد. در اين لينك نام برنامه مورد استفاده خودتان (يا برنامه‌‌اي مشابه) را انتخاب نماييد تا نمودار مقايسه پروسسور‌هاي مخصوص لپتاپها را مشاهده نماييد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/04/23
209266.gif
26650.gif

oscar-patch

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام oscar-patch عزيز
1538.gif

. http://forum.persiantools.com/t123990-post2112753.htmlدر سايت TomsHardware نمودار مقايسه انواع پروسسور‌ها چه desktop و چه mobile قرار دارد. در اين لينك نام برنامه مورد استفاده خودتان (يا برنامه‌‌اي مشابه) را انتخاب نماييد تا نمودار مقايسه پروسسور‌هاي مخصوص لپتاپها را مشاهده نماييد.

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/04/23
209266.gif
26650.gif

ولی متاسفانه سایتی که معرفی کردید امکان مقایشه ی سخت افزار های لپ تاپ هایی که من تو نظرمه نداره!

igimax

کاربر فعال کامپیوتر
لایک‌ها
1,348
سلام oscar-patch عزيز
1538.gif

. خوب هيچ سايتي وجود نداره كه قطعه به قطعه لپتاپ‌هاي مختلف را با هم مقايسه كرده باشه!! اما سوال پست يك شما اين بود: دليل و مدركي مي‌خواستيد تا بدانيد چرا و كدام پروسسور بهتر هست؟ Khepele Sibilo عزيز هم كه هر دو سوال شما را پاسخ دادندن و من هم لينك مقايسه تقريبن انواع پروسسور‌هاي مخصوص لپتاپ‌ها در برنامه‌هاي مختلف را برايتان قرار دادم. اما شايد در همين سايت يا سايت‌هاي ديگر و در Review چند مدل لپتاپ باهم مقايسه شده باشند و شايد چندتا از لپتاپ‌هاي مورد نظر شما شانسي در بين اون لپتاپ‌هاي مورد بحث باشه!!

. در كل شما نياز خودتان را روشن و دقيق و مفصل بفرما، لپتاپ‌هاي انتخابي خودتان را هم با لينك سايتشون اينجا بگذاريد، شايد كساني كه در مورد اون‌ها تجربه‌اي دارند، با ديدن اونها و نياز‌ةاي شما، بتوانند راهنماييتان كنند....!

موفق باشيد.
67562.gif

خداحافظ
IgImAx
88/04/23
209266.gif
26650.gif

بالا