• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از بین این دو گوشی کدوم رو بخرم؟

MoHamMAD_jOon

Registered User
لایک‌ها
5
اگر دوربین و کیفیت ساخت برات مهم اچ تی سی و گر نه همون هوایی بگیر:D

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
اگه دوربین براتون مهمه ، و میخواین زیاد برنامه برای گوشیتون بریزین ، wildfire s ، چون دوربینش 5 هست ، و رمش 512

اگه بزرگی صفحه براتون مهمه و 2 سیم بودن ، y210d ، سی پی یو y210d از سی پی یو wildfire s قویتره ، ولی با توجه به محدودیت رمی که داره ، چندان توی اجرای برنامه ها تاثیر گذار نخواهد بود.

Stefan_Salvatore

Registered User
لایک‌ها
75
واید فایر بین این 2 گزینه بهتره حداقل موقع فروش هم مث هواوی تو سر قیمتش نمیخوره

rassaie

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
ممنون نظرتون راجه به این Huawei Y300
چیه؟
این بهتره یا htc e دوربین زیاد برام مهم نیست
می خوام هرچی برنامه و بازی میریزم اوکی باشه

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
ممنون نظرتون راجه به این Huawei Y300
چیه؟
این بهتره یا htc e دوربین زیاد برام مهم نیست
می خوام هرچی برنامه و بازی میریزم اوکی باشه

اگه میخواین هرچی بازی و برنامه میریزین راحت اجرا بشه و لگ نداشته باشه ، باید بیشتر از اینا هزینه کنید ، اگر Y300 هم به گزینه هاتون اضافه شده ، به نظر من حتماً برید سراغ y300

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوتا اولی که اصلا پیشنهاد نمیشه
ولی y300 نسبتا خوبه ولی نمیدونم چرا اینقدر گرون شده کم کم ارزش خریدشو از دست داده
توی رنج400-500چندتا گوشی هست ببینید.به ترتیب خوب بودن از نظر خودم شماره گذاری کردم
1-Samsung Galaxy Young S6310 - مشخصات گوشی موبایل سامسونگ گلکسی یانگ اس 6310 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
2-LG Optimus L3 II Dual E435 مشخصات گوشی موبایل ال جی | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
3-LG Optimus L3 II E430 - مشخصات گوشی موبایل ال جی اپتیموس ال 3 2 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
البته فرق 2 و 3 دو سیم کارته بودن 2 هست
اگه هم بیشتر میتونید هزینه کنید گوشیای بهتری پیدا میشه

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
به نظر من اگر رو هواوي تصميم داريد اين گزينه را ببينيد
HUAWEI G510 در مقابل Y300 كه حالا 560 شده اين گزينه به قيمت تر هست در عين حال امكانات بهتري از واي سيصد دارد.
رو وايلدفاير اس الان چهارصد و خورده اي براش هزينه كردن خيلي منطق نداره پشتش،‌ Huawei Y210D در نوع خودش خيلي خوب هست و طرفدارو خريدار خودش رو دارد
مقايسه اش با وايلد فاير خيلي معقول نيست تو يك شرايط نيستند.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
y300 بهتر از جفتشون هست که شما مد نطرتونه

دوتا اولی که اصلا پیشنهاد نمیشه
ولی y300 نسبتا خوبه ولی نمیدونم چرا اینقدر گرون شده کم کم ارزش خریدشو از دست داده
توی رنج400-500چندتا گوشی هست ببینید.به ترتیب خوب بودن از نظر خودم شماره گذاری کردم
1-Samsung Galaxy Young S6310 - مشخصات گوشی موبایل سامسونگ گلکسی یانگ اس 6310 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
2-LG Optimus L3 II Dual E435 مشخصات گوشی موبایل ال جی | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
3-LG Optimus L3 II E430 - مشخصات گوشی موبایل ال جی اپتیموس ال 3 2 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
البته فرق 2 و 3 دو سیم کارته بودن 2 هست
اگه هم بیشتر میتونید هزینه کنید گوشیای بهتری پیدا میشه

دلیل اینکه گرون شده چون واقعا نسبت به قیمتش مقرون ب صرفه بود و تقاضا زیاد شد براش و قیمتش هم افزایش پیدا کرد
ولی قیمتش تو سایتای مختلف متفاوته

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
y300 بهتر از جفتشون هست که شما مد نطرتونه

دلیل اینکه گرون شده چون واقعا نسبت به قیمتش مقرون ب صرفه بود و تقاضا زیاد شد براش و قیمتش هم افزایش پیدا کرد
ولی قیمتش تو سایتای مختلف متفاوته
بهتر هست ولی نسبت به اینایی که گفتم خیلی گرونتره حدود 160-140 به نظرم با توجه به هواوی بودن اینقدر نمیرزه.کلا تو این رنج گوشی خوب کم گیر میاد

بالا