• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از بین این رشته ها کدوم بهتره؟

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
سلام

پسرخاله من فوق دیپلم کامپیوتر داره و الان میخواد که تحصیلش رو در زمینه کشاورزی ادامه بده،بین رشته های زیر که تو اینجا موجوده مونده الان و میخواد یکی رو انتخاب کنه،به نظر شما کدوم یک از این رشته ها نسبت به بقیه بهتره؟هم از نظر دوشواری درس ها و هم از نظر بازار کار و اینجور چیزا،از من پرسید که من متاسفانه اطلاعات آن چنانی ندارم از این موضوع

کارشناس حرفه ای بهداشت مواد غذایی با منشا دامی
کارشناس حرفه ای حسابداری-حسابداری خدمات و تولیدات کشاورزی
کارشناس حرفه ای مخاطرات کشاورزی
مهندسی فناوری دامپروری-پرورش صنعتی طیور
مهندسی فناوری زراعت-گیاهان دارویی و معطر
مهندسی فناوری زراعت-تولید دانه های روغنی
مهندسی فناوری گیاه پزشکی-مدیریت تلفیقی آفات
مهندسی فناوری ماشین آلات کشاورزی-مکانیزاسیون زراعی و باغی
مهندسی فناوری منابع طبیعی-سامانه های اطلاعات جغرافیایی

پیشاپیش بابت پاسخ هاتون ممنون :)

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
فریاد رسی نیست آیا؟

ramtinhm

Registered User
لایک‌ها
835
من اطلاعات زیادی ندارم ولی از لحاظ بازار کار فکر کنم "مهندسی فناوری ماشین آلات کشاورزی-مکانیزاسیون زراعی و باغی" از همه بهتر باشه

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
من اطلاعات زیادی ندارم ولی از لحاظ بازار کار فکر کنم "مهندسی فناوری ماشین آلات کشاورزی-مکانیزاسیون زراعی و باغی" از همه بهتر باشه
ممنون رامتین عزیز

khunires

مدیربخش کاروسرمایه *فروشنده معتبر
لایک‌ها
4,947
مهندسی فناوری دامپروری-پرورش صنعتی طیور < بلاخره همه انسان ها گوشتخوار هستند و مسلما دامپروری های گاو و گوسفند احتیاج دارند به این رشته!

مهندسی فناوری منابع طبیعی-سامانه های اطلاعات جغرافیایی < اینو اگر تا دکترا بره استرالیا میخوانش و کارش آمادس!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
مهندسی فناوری دامپروری-پرورش صنعتی طیور < بلاخره همه انسان ها گوشتخوار هستند و مسلما دامپروری های گاو و گوسفند احتیاج دارند به این رشته!

مهندسی فناوری منابع طبیعی-سامانه های اطلاعات جغرافیایی < اینو اگر تا دکترا بره استرالیا میخوانش و کارش آمادس!
اینجا دو تا مساله هست،یکی اینکه مدرک رو که گرفت خودش مشغول به کار بشه و بره سمت خود اشتغالی،یکی هم اینکه برای مردم کار کنه،در مورد پرورش صنعتی طیور فک کنم مورد اول یعنی خود اشتغالی بهتر باشه براش تا کار برای کس دیگه

khunires

لایک‌ها
4,947
اینجا دو تا مساله هست،یکی اینکه مدرک رو که گرفت خودش مشغول به کار بشه و بره سمت خود اشتغالی،یکی هم اینکه برای مردم کار کنه،در مورد پرورش صنعتی طیور فک کنم مورد اول یعنی خود اشتغالی بهتر باشه براش تا کار برای کس دیگه
باز از مسائل شما 2 مسئله به وجود میاد! کسی برای خودش کار میکنه که سرمایه اولیه قدری داشته باشه ولی کسی برای دیگران کار میکنه که سرمایه ایی نداشته باشه! اگر سرمایه داره که اصلا مدرک دانشگاه نمیخواد!!! بهترین پول رو با بهترین شغل میتونه داشته باشه! کسی مدرک آکادمیک میگیره که سرمایه نداشته باشه!

Abbath

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
27,705
باز از مسائل شما 2 مسئله به وجود میاد! کسی برای خودش کار میکنه که سرمایه اولیه قدری داشته باشه ولی کسی برای دیگران کار میکنه که سرمایه ایی نداشته باشه! اگر سرمایه داره که اصلا مدرک دانشگاه نمیخواد!!! بهترین پول رو با بهترین شغل میتونه داشته باشه! کسی مدرک آکادمیک میگیره که سرمایه نداشته باشه!
همون حالت اول هست یعنی سرمایه نداره :دی

در کل به نظر شما بازار کار رشته مادر کشاورزی یا زیر شاخه هاش چطور هست؟با توجه به اینکه سرمایه هم موجود نیست!

khunires

لایک‌ها
4,947
همون حالت اول هست یعنی سرمایه نداره :دی

در کل به نظر شما بازار کار رشته مادر کشاورزی یا زیر شاخه هاش چطور هست؟با توجه به اینکه سرمایه هم موجود نیست!

کلا کشاورزی تو ایران رو دارید میبینید! به سبک عهد و دوران بوق هست!!! و اینکه تکنولوژی چون نداره و نمیصرفه وارد کنه صفر هست! و اینکه چون بازارش رو به نزول هست! کلا روی یک رشته نباید تمرکز کرد! ایشون هم که نمیخواد دانشمند بشه! میخواد خرج زندگیشو دربیاره از درسش که عمرا بشه! مدرک آکادمیک هیچ فایده ایی تو ایران نداره با توجه به اوضاع حاضر! بهترین مورد این هستش که درسش رو هم بخونه در هر رشته ایی که خواست! در کنارش یک حرفه یاد بگیره! مثلا طراحی وب که اگر حرفه ایی بشه ماهانه تا 4 میلیون هم داره!! یا مثلا کابینت سازی که تا 800 تومان در ماه داره یا تعویض سیم پیچی موتورهای الکتریکی که تا 2 تومان در ماه داره! میگم باید ایشون هم حرفه بلد باشه که نون بشه واسش هم مدرک که اعتبار... یکی از اینها بدون اون یکی هیچ کاربردی نداره! چون هر سال هزاران نفر وارد دانشگاه ها میشن و کشور ما ظرفیت پذیرش این نیروی کار بدون تجربه رو نداره!

بالا