• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از بین رفته رتبه کل سایت حرفه ای ها نظر بدن

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
سلام من یک صفحه داخل وب سایتم ساختم به آدری زیر
http://www.arianoil.ir/behranoil.html
من این سایت را داخل وب مستر تولز ثبت کردم ولی نقشه سایت اضافه نکردم این ادرس بالا را برای سریعتر ایندکس شدن fetch کردم بلافاصله
بعد از اون به صفحه 6 امد ولی به صورت ناگهانی از صفحه 6 محو شد و حتی ایندکس این صفحه را هم از دست دادم الان 2 روز است که همچین کلمه ای در کل نتایج گوگل که سرچ میکنم ادرس سایتم را نمیبینم مشکل از کجاست سایت را هم بررسی کنید ممنون

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
نظرات خودتونو بگید

all of

Registered User
لایک‌ها
416
ایندکس گوگل هست
ولی دلیلی نداره تو صفحات اول باشه
مگه تازه نزدین این صفحه رو؟؟؟ چرا توقع دارین صفحات اول گوگل باشه ؟؟؟ مگه قبلا صفحه اول بوده؟؟؟

saman1392

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
112
بله قبلا صفحه 3 بوده

parsixa

Registered User
لایک‌ها
70
بله قبلا صفحه 3 بوده

یه الگوریتم هست به نام رقص گوگل ، احتمالا اون زمان که صفحه 3 بود بنا به فرموده خودتون مربوط به همین مسئله بوده ، سئو و عمر صفحه هات بسیار مهم هست ، من الان چک کردم این صفحه از ایندکس پاک نشده اما فعلا توی نتایج شما نیست

tohid000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز توی ایندکس سایتت که آدرس فوق موجوده site:arianoil.ir لینک دوم هستش
از این بالا پایین شدنا زیاد خواهی دید مطمئنا به جاش یکی از صفحاتی دیگه پیشرفت کرده بگرد پیداش کن :-|
گوگل است دیگر ...

tohid000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
عزیز توی ایندکس سایتت که آدرس فوق موجوده site:arianoil.ir لینک دوم هستش
از این بالا پایین شدنا زیاد خواهی دید مطمئنا به جاش یکی از صفحاتی دیگه پیشرفت کرده بگرد پیداش کن :-|
گوگل است دیگر ...

amitistech

Registered User
لایک‌ها
36

tohid000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
با سلام
دلیل اینکه توی صفحات گوگل هی رتبه عوض میشه چیه؟
مثلا یک ماه صفحه سوم گوکل
دو ماه صفحه دوم گوگل
الانم صفحه چهارم
http://amitistech.com/ability/Water-refinery/Household-water-treatment/page1.aspx
به این میگن رقابت بین سایتها
گوگل هرروز چندین بار اقدام به آپدیت نتایج جستجو میکنه در این میان سایتهایی که از نظر گوگل مطالبشون مفید هس ارتقا رتبه میگیرن و بالطبع با افزایش رتبه دیگر سایتها سایت شما رتبش پایین میاد عوامل متعددی در بهبود رتبه سایت موثره که اصلی ترین آنها مقوله سئو سایت در کلمه کلیدی مورد نظر و برحسب رقابت تعداد و کیفیت بک لینک های دریافتی سایت در اون کلمه هستش یا محتوای ناب تولید کن یا بک لینک با کیفیت بگیر والسلام

Last edited:

alireza rezai

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
گوگل یک الگوریتم داره که سایت های تازه کار بها میده اگر کاربران روی اون سایت خوب کلیک کنند و دوباره رو ان سایت کلیک کننده یک امتیاز ویژه ای براش در نظر میگیره.

بالا