• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از تمام بچز متخصص فروم درباره خرید 6630 کمک می خواستم!!!

persian-earning

کاربر فعال درآمد اینترنتی
کاربر فعال
لایک‌ها
1
با سلام خدمت تمام بچز متخصص فروم:)
آقا ما می خوایم یک گوشی 6630 ;) بگیریم منتهی بعضی از دوستان می گن چون سیمباین 8.0 داره باگ داره و خود به خود ریست میشه و بعضی موقع ها حافظش می پره و ...
باسه همین گفتم اینجا مطرح کنم تا هر کی هر نظری و یا تجربه درباره این گوشی داره بگه تا بتونم مطمئن تر خرید کنم.
راستی می خواستم از اونایی که با این گوشی کار کردن بپرسم که کیفیت ویس رکوردر 6630 تا چه حد هست. یعنی کیفیت ضبط صداش خوبه :wacko: و واضحه؟
با تشکر
میلاد

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست عزيز اول شما به من بگو چرا ميخواي 6630 بگيري :D چون سمبينه ؟؟؟
اينكه گفتن باگ داره ...صد البته صحيح است موارد متعددي رو چند تا از دوستان من باهاش داشتن كه نشون ميده در كل گوشي راضي كننده اي نيست :hmm:
جالب تجربه يكي از دوستان بود كه 6630 داشت و باتريش 1 روزه خالي ميكرد بنده خدا باتريشم عوض كرد باز همون مشكل برقرار بود برد شركت فخيمه اتصالات ( اونزماني كه تبليغ ميكرد گوشي رو عوض ميكنند ) اونا از عوض كردن اصلا حرفي نزدن گوشي رو گرفتن 1 هفته بعد تحويل دادن شارژ باتري از 1 روز به 1 روز نصفي افزايش پيدا كرد :lol: يعني دوست ما اگه با اون مغازه داره آشنا نبود خلاص :(
حدود 3 نفر از دوستان من 6630 دارن حدود 4 نفر 7610 و 2 نفر 3230 طبق تجربه اين دوستان :
7610 رتبه يك
6630 رتبه 2
3230 رتبه 3
حالا چرا 3230 اينجا رتبه 3 شده بخاطر طراحي افتضاح صفحه كليدشه و همچنين نقص در منوها نسبت به 7610 تو اينجا نكته مثبت 6630 نسبت به 7610 به نظر من فقط استريو بودنشه وگرنه اگه دنبال يه گوشي استيبل هستي و سمبيني صدالبته 7610 بهتره .
موفق باشيد

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از cesoot :
اينكه گفتن باگ داره ...صد البته صحيح است موارد متعددي رو چند تا از دوستان من باهاش داشتن كه نشون ميده در كل گوشي راضي كننده اي نيست :hmm:
جالب تجربه يكي از دوستان بود كه 6630 داشت و باتريش 1 روزه خالي ميكرد بنده خدا باتريشم عوض كرد باز همون مشكل برقرار بود برد شركت فخيمه اتصالات ( اونزماني كه تبليغ ميكرد گوشي رو عوض ميكنند ) اونا از عوض كردن اصلا حرفي نزدن گوشي رو گرفتن 1 هفته بعد تحويل دادن شارژ باتري از 1 روز به 1 روز نصفي افزايش پيدا كرد :lol: يعني دوست ما اگه با اون مغازه داره آشنا نبود خلاص :(
حدود 3 نفر از دوستان من 6630 دارن حدود 4 نفر 7610 و 2 نفر 3230 طبق تجربه اين دوستان :
7610 رتبه يك
6630 رتبه 2
3230 رتبه 3
حالا چرا 3230 اينجا رتبه 3 شده بخاطر طراحي افتضاح صفحه كليدشه و همچنين نقص در منوها نسبت به 7610 تو اينجا نكته مثبت 6630 نسبت به 7610 به نظر من فقط استريو بودنشه وگرنه اگه دنبال يه گوشي استيبل هستي و سمبيني صدالبته 7610 بهتره .
موفق باشيد
والا به خاطره اینکه قیمتیش الآن مناسبه و سیمبینه و دوربین 1.3 داره و صدای استریو عکسهاش هم خیلی شفافه.
البته من فکر می کنم اون مشکل باطریش هم به خاطر اینه که از جای معتبر گوشی را نخریده و احتمالا گوشی مشکل دار بهش انداختن!!!
راستی میشه خواهش کنم از اون دوستات که 6630 دارند ببینی کیفیت ضبط صداش خوب و شفاف و واضح است یا نه چون این مساله برای من خیلی مهمه!
باز هم ممنون
میلاد

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
7610 رتبه يك
6630 رتبه 2
3230 رتبه 3
موفق باشيد
دوست خوبم آزمایش گوشی محدود به دوستان شما نیست
خود من هم 6630 دارم ولی تا حالا یک دونه از این مشکلات رو باهاش نداشتم

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از persian-earning :
با سلام خدمت تمام بچز متخصص فروم:)
آقا ما می خوایم یک گوشی 6630 ;) بگیریم منتهی بعضی از دوستان می گن چون سیمباین 8.0 داره باگ داره و خود به خود ریست میشه و بعضی موقع ها حافظش می پره و ...
باسه همین گفتم اینجا مطرح کنم تا هر کی هر نظری و یا تجربه درباره این گوشی داره بگه تا بتونم مطمئن تر خرید کنم.
راستی می خواستم از اونایی که با این گوشی کار کردن بپرسم که کیفیت ویس رکوردر 6630 تا چه حد هست. یعنی کیفیت ضبط صداش خوبه :wacko: و واضحه؟
با تشکر
میلاد
انتخاب خوبی کردی
سیمبین 8 داشتن این گوشی باعث باگ نیست . شما میگی ویندوز xp باگ داره ولی 98 سالمه سالمه ؟؟؟
باید از جای معتبر نرم افزار دانلود کرد تا گوشی ویروسی نشه
کیفیت دوربین این گوشی واقعا محشره / 1.3 مگا÷یکسلی داره که حتی 6680 و 6681 هم اونو ندارند
این گوشی رو با K750i مقایسه می کردند و به خوبی هم جواب می داد . صداش هم نسبت به تمام نوکیاهای سری 60
بهتره . یک استریوی خیلی خوب و بسیار بلند و قوی
صداهایی رو که می خوای ضبط کنی مخفی کاریه یا مصاحبه وار ؟ اگر برای ضبط غیر مخفی کاری می خوای در دموی
این گوشی اون رو به عنوان ضبط خبرنگاری یک خبرنگار معرفی کرده !!!
قیمتش هم که الآن خیلی مناسب شده . شاید تنها ایراداتش نداشتن اینفرارد و نسبت به 3230 رادیو باشه که اونقدا مهم نیست

موفق باشی ***

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دوست خوبم آزمایش گوشی محدود به دوستان شما نیست
حرف شما كاملا تائيد ميشه اساسي :) دوستان همه نظر ميدن در نهايت سوال كننده تصميم ميگيره .... ولي نظر شما درست است با احترام فراوان اين حرفو زدم :)
راستی میشه خواهش کنم از اون دوستات که 6630 دارند ببینی کیفیت ضبط صداش خوب و شفاف و واضح است یا نه چون این مساله برای من خیلی مهمه!
چشم چون قراره فردا يكيشون رو ببينم ازش ميپرسم و خدمتتون ميگم :)
البته صحبت جناب تين تين :
اگر برای ضبط غیر مخفی کاری می خوای در دموی
این گوشی اون رو به عنوان ضبط خبرنگاری یک خبرنگار معرفی کرده !!!
چون اين گوشي رو دارن و تجربه ايشون مورد تائيد است جاي بحثي نمي زاره :)
موفق باشيد

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
به نقل از tintin :
صداهایی رو که می خوای ضبط کنی مخفی کاریه یا مصاحبه وار ؟ اگر برای ضبط غیر مخفی کاری می خوای در دموی این گوشی اون رو به عنوان ضبط خبرنگاری یک خبرنگار معرفی کرده !!!
والا برای سر کلاس می خوام تا بتونم حرفهای استادمون رااز فاصله 3 تا 4 متری ضبط کنم!!!
:lol: :lol: :lol: نگی این بچه چقد خرخونه:lol: :lol: :lol:​

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از cesoot :
حرف شما كاملا تائيد ميشه اساسي :) دوستان همه نظر ميدن در نهايت سوال كننده تصميم ميگيره .... ولي نظر شما درست است با احترام فراوان اين حرفو زدم :)

چشم چون قراره فردا يكيشون رو ببينم ازش ميپرسم و خدمتتون ميگم :)
البته صحبت جناب تين تين :

چون اين گوشي رو دارن و تجربه ايشون مورد تائيد است جاي بحثي نمي زاره :)
موفق باشيد
20.gif
از برخوردتون خیلی خوشم اومد . منم قصد جسارت نداشتم . خلاصه امیدوارم فکر نکنین بنده قصد توهین داشتم
persian-earning ، برای اون کار خوب جواب میده

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
میلاد جان، نه تنها فیلترشکنت فیلتر شده، بلکه سایز نوشته اش قوانین امضا رو نقض کرده. یه مقدار کوچیک ش کن.

3h$@n

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
salam,
kesi az dostan mitoone be man komak kone baraye kharide 660 ?!?!?! age momkene be man begid ke ma'ayebesh chiye va mazayash chiye ?!?!?!

dar zemn kesi mitoone ye tozih dar morede k700i be man bede ?! ?!?! ye jorayi gheymatesh be emkanatesh nemiyad, age ma'ayebi dare mishe be man begiid...

age do soale fogh ro toye moghayese be man begid mamnoon misham, albate bayad begam ke jadval haye hameye site to 20 bar khondam, pas lotfan link nadid :lol: :lol: tnx looooooooooot

tnx

mamnoon

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
دوست عزیز، خوش اومدی. لطف کن از این به بعد فارسی بنویس.
در مورد 6600 و K700 و حتا مقایسه ی شون قبلا به کرات صحبت شده. با یه جستجوی ساده می تونی مطالب زیادی رو همین جا پیدا کنی. بعد از اون اگر سئوالی داشتی توی تاپیک های مرتبط مطرح کن.

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
ببخشید xplod عزیز من این قوانین رو نخونده بودم
البته الآن هم صد در صد رعایت نکردم ولی امضام را کوچک تر کردم.
در مورد فیلترشکنم هم حد اکثر تا دو روز دیگه معرفیش می کنم منتهی نه به این صورتی که الآن هست تا برای فروم هم درد سر نشه
مرسی از تذکرت
میلاد

armiin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من 6630 دارم . حدود 6 ماه هست که دارم هیچ مشکلی نداشتم . و به شدت هم راضی هستم . باتریش حدود 3 تا 4 روز کار میکنه اصلا هم ریست نشده . دور بین فوق الاده ای داره . و به شدت هم خوب انتن میده ... هر کسی هم که اینجا میاد میگه 6630 مشکل داره . مطمن باشید که خودش 6630 نداشته . و معمولا این افراد افرادی هستن که از سونی اریکسون استفاده میکنن . !!!!!!!!!

persian-earning

کاربر فعال
لایک‌ها
1
آرمین عزیز شما که خودتون 6630 دارید میشه بگید کیفیت ضبط صداش از محیط چقدره؟؟؟

StarSoheil

Registered User
لایک‌ها
42

armiin

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
کیفیت ظبط صداش هم خوبه . بدون شک بهترین انتخاب تو این رنج قیمت هست.

بالا