• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از حرفه ای های موبایل کمک میخام

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
من شب ها 1 ساعت با ترکیه میحرفم با همراه اول برا همین هزینش خیلی بالاست
روشی هست که از طریق اینترنت با هندسفری بحرفم با مثلا یاهو مسنجر یا هر برنامه دیگه که از اعتبارم کم نکنه اگر هم کم کنه به ازای اینترنتی که استفاده میکنم کم کنه؟

راهی هست ؟

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
من شب ها 1 ساعت با ترکیه میحرفم با همراه اول برا همین هزینش خیلی بالاست
روشی هست که از طریق اینترنت با هندسفری بحرفم با مثلا یاهو مسنجر یا هر برنامه دیگه که از اعتبارم کم نکنه اگر هم کم کنه به ازای اینترنتی که استفاده میکنم کم کنه؟

راهی هست ؟

کسی نبود به من بنده خدا کمک کنه؟

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
کسی نبود به من بنده خدا کمک کنه؟

اگه طرف گوشیش اندروییدی باشه میتونید از نرم افزار viber استفاده کنید میتونید روی دو تا گوشی این نرم افزار رو نصب کنید بعد با اینترنت صحبت کنید (یا gprs خود گوشی که البته سرعت زیاد بالا نیست یا اینکه مودم وای فای بخری با وای فای بحرفی اینجوری به ازای اون از شارژ ای دی اس ال ت کم میشه.)(که هزینه ش ناچیزه)

boy67

Registered User
لایک‌ها
7
اگه طرف گوشیش اندروییدی باشه میتونید از نرم افزار viber استفاده کنید میتونید روی دو تا گوشی این نرم افزار رو نصب کنید بعد با اینترنت صحبت کنید (یا gprs خود گوشی که البته سرعت زیاد بالا نیست یا اینکه مودم وای فای بخری با وای فای بحرفی اینجوری به ازای اون از شارژ ای دی اس ال ت کم میشه.)(که هزینه ش ناچیزه)

متوجه منظور شما نمیشوم گوشی من اندرویدی نیس
ولی در مورد وای فای و gprs یه کم توضیح بدین لطفا

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
متوجه منظور شما نمیشوم گوشی من اندرویدی نیس
ولی در مورد وای فای و gprs یه کم توضیح بدین لطفا

ببین کلا برای اینکه بتونه با استفاده از اینترنت حرف بزنی (به طوری که از شارژ خود گوشیت کم نشه و هزینه برات نیاد) باید از برنامه استفاده کنی.
برای این گفتم گوشیت آندروییدی هست یا نه چون اگه سیستم عامل گوشیت آندروید باشه می تونی روش یه نرم افزار نصب کنی که برات اینکارو انجام بده یعنی با خود نرم افزار زنگ میزنی برای دوستت اونطوری به جای اینکه برای هر دقیقه بخوای پول بدی فقط برای اینترنتت پول میدی مثلا می تونی یه طرح GPRS فعال کنی (1 ماهه 10 هزار تومن) و دیگه کل ماه رو به طور رایگان زنگ بزنی و یا اس ام اس بدی (با استفاده از این نرم افزار) ولی اگه گوشیت ساده س یعنی نرم افزار نمیخوره باید بیخیالش بشی.

alireza20102010

Registered User
لایک‌ها
15
من هر شب دارم با انگلیس به صورت تصویری و صوتی میچتم ...کیفیت صدا حرف نداره ..... با برنامه oovoo نصب کن .... آخرشه

tape

Registered User
لایک‌ها
505
از برنامه nim buzz هم ميتوني استفاده كني.

بالا