• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

از دادسرای جرایم رایانه ای بهم زنگ زدن ، چیکار باید بکنم ؟ :|

amin1414

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان چند وقت پیش از یه جایی که تا حالا اسمشو نشنیده بودم و تا دو ، سه ماه پیش فکر میکردم کل فیلترینگ ایران و تمام شکایت ها مربوط به فتا و کارگروه تعیینه زنگ زدن به اسم دادسرای جرایم رایانه ای ، تا اومدم ج بدم قطع شد و دوباره زنگ زدم گفتن این خط دست بقیه همکارامونم هست ، و به یه جا وصل کردن که هیچکسم جواب مارو نداد . یه بار دیگه زنگ زدم گفتن اگه بهتون دوباره زنگ زدن ج بدین که الان 2 ماهه کسی زنگ نمیزنه ، منم یه سایت عددی داری یه جورایی تو مایه های تاینی و هزاران سایت فیلم عددی دیگه تو ایران که وقتی فهمیدم همچین ارگانی تو ایران هست حدس زدم برای همین باهام تماس گرفتن ، یه چند وقت قبلشم یه کانال تو سایت نماشا ساخته بودم که تبلیغ سایتم بشه با تیزر و اینجور حرفا که اونم توسط فیلترینگ بسته شد ، حالا 2 ماهه دارم با خودم کلنجار میرم که
1 - برم دادسرایی که میگن ببینم اوضاع از چه قراره 2 - کل سایت و تمام این سال ها زحمت و هزینه هایی که کردمو همرو بیخیال شم و بکشم بیرون 3 - منتظر بمونم بیان منو بگیرن و کل سایت و هزینه هایی که کردمو خودشون ببرن رو هوا 4 - برم خارج از کشور با انبوهی از بی استعدادی که دارم و در هیچ رشته ای علم خاصی ندارم جز وبمستری سایت فارسی که به درد لای جرزم نمیخوره 5 - همینطور که این دو ماه گذشت منتظر بمونم بقیه ی زمان پیش رو هم به خوبی و خوشی بگذره .
واقعا به نظرتون باید چیکار کنم ؟

hady1364

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
543
سلام
در واقع برای شکایت های داخل فضای مجازی باید برید دادسرای جرایم رایانه ای (خیلی ها به اشتباه فکر می کنن اول باید برن پلیس فتا، در حالی که اول باید برن دادسرا شکایت ثبت کنن تا دادسرا اجراییه برای پلیس فتا ارسال کنه)
اون تماسی هم که گرفتن احتمالا بخاطر مشکل کپی رایت هست. یا روی سایتت فیلم و سریال ایرانی گذاشتی که صاحبش ازت شکایت کرده یا اینکه یکی از آثار ثبت شده شبکه خانگی رو گذاشتی (جدیدا هر کسی یه فیلم خارجی رو تو ایران زیرنویس یا دوبله می کنه میشه صاحبش) که ازت شکایت کردن یا یکی از کاربرهات پول داده و خدمات مناسب نگرفته ازت شکایت کرده
تا زمانی که احضاریه کتبی یا حداقل یه ایمیل از دادسرای جرایم رایانه ای نگرفتی لازم نیست نگران چیزی باشی. تلفن رسمی نیست و احضاریه قانونی محسوب نمیشه. بهرحال این روزا فعالیت تو حوزه فیلم و سریال خیلی ریسکش زیاده من توصیه می کنم یه سایت دیگه راه بندازی یا تو تلگرام فعالیت کنی
اگه می تونی بری خارج هم حتما برو که اینجا آینده ای نداره، اونجا دستشویی هم بشوری باز صد شرف داره به این خراب شده. من قبل عید می تونستم برم کانادا از طریق سرمایه گذاری اقامت بگیرم ولی الان با گرون شدن دلار دیگه نمی تونم و مثل سگ پشیمونم که تو این خراب شده موندم

amin1414

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام
در واقع برای شکایت های داخل فضای مجازی باید برید دادسرای جرایم رایانه ای (خیلی ها به اشتباه فکر می کنن اول باید برن پلیس فتا، در حالی که اول باید برن دادسرا شکایت ثبت کنن تا دادسرا اجراییه برای پلیس فتا ارسال کنه)
اون تماسی هم که گرفتن احتمالا بخاطر مشکل کپی رایت هست. یا روی سایتت فیلم و سریال ایرانی گذاشتی که صاحبش ازت شکایت کرده یا اینکه یکی از آثار ثبت شده شبکه خانگی رو گذاشتی (جدیدا هر کسی یه فیلم خارجی رو تو ایران زیرنویس یا دوبله می کنه میشه صاحبش) که ازت شکایت کردن یا یکی از کاربرهات پول داده و خدمات مناسب نگرفته ازت شکایت کرده
تا زمانی که احضاریه کتبی یا حداقل یه ایمیل از دادسرای جرایم رایانه ای نگرفتی لازم نیست نگران چیزی باشی. تلفن رسمی نیست و احضاریه قانونی محسوب نمیشه. بهرحال این روزا فعالیت تو حوزه فیلم و سریال خیلی ریسکش زیاده من توصیه می کنم یه سایت دیگه راه بندازی یا تو تلگرام فعالیت کنی
اگه می تونی بری خارج هم حتما برو که اینجا آینده ای نداره، اونجا دستشویی هم بشوری باز صد شرف داره به این خراب شده. من قبل عید می تونستم برم کانادا از طریق سرمایه گذاری اقامت بگیرم ولی الان با گرون شدن دلار دیگه نمی تونم و مثل سگ پشیمونم که تو این خراب شده موندم
سایتم که فیلتره برای همین عددیش کردیم و حدس میزنم برا همین هم زنگ زدن شاید بکشم بیرون ، اونقدم اونجا پرونده ریخته که تا برسه به من میمیرم و زنده میشم ، واقعا فکر این موضوع خستم کرده . تو ایران اصلا وبمستری آخر عاقبت نداره مگه اینکه دیگه هر قانونی که بهت میگن بهشون تن بدی ، سربازیمو درست کنم قضیشو ، میرم و شاید اونجا دوباره از ازسر شروع کردم .

Masoud.B

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
53
سلام
دوست عزیز تا وقتی که به صورت کتبی بهتون ابلاغ نشده هیچ اهمیتی ندید . اگر هم تماس گرفتن گفتن بیا فلان جا ، بهشون بگین ابلاغیه بفرستید .

akisar

Registered User
لایک‌ها
440
با سلام و احترام
بزرگوار اگر مشکل جدی بود الان بعد دو ماه شما با ما صحبت نمیکردید . مشکل خاصی نبوده که دیگه پیگیر نشدند وگرنه اینطور نیست که بذارن دو ماه طول بکشه و سراغی از شما نگیرند .
بنده بخاطر موردی با ابلاغیه از طرف پلیس فتا اومدن خونمون و فرداش رفتم پلیس فتا و یه بازجویی کوچیک شدم که خداییش به هیچوجه برخورد بدی نکردند و چند روز بعدش هم رفتم دادگاه جرایم رایانه ای و توضیحاتی برای دادیار دادم و بعدش هم اینطور که معلوم شد که حکم به تبرئه من دادند چون فهمیده بودند که اشتباه من سهوی بوده .
پس اگر موردی بود الان حتما باهاتون یه تماسی گرفته بودند .

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
لایک‌ها
14,227
روی گزینه 4 برنامه بریز به ما هم بگو چیکار باید کرد برای اون مورد(4)
سربازیمو درست کنم قضیشو
رفتی نرفتی یا میخوای بری؟
باز صد شرف داره به این خراب شده
ep6g_best-cry-ever.gif

کاش میشد رفت...

Last edited:

omidsmart

Registered User
لایک‌ها
897
پلیس فتا که بری به نکرده هاتم باید اعتراف کنی میگن خوب دیگه چه خبر:د
ولی خوش بینانه ترین حالت میبینی اشتباه زنگ زدن اصلا
من یکبار فتا رفتم احضاریه آوردن گفتن از 3 ماه قبل دنبالم لودن با وثیقه آزاد شدم آخرم تبرئه کردن گفتن این دیگه چیه الکی آوردنت!
در مجموع اگر آشنا نداری ریسک سایت فیلم و موسیقی رو نکن اصلا!

mojtaba0912

Registered User
لایک‌ها
23
برو خارج جدی میگم ولی اونجا کپی رایت بد تر از ایرانه

ehsanina

Registered User
لایک‌ها
335
ببین قانون جرایم رایانه ای رو بخون براحتی میتونن براساس اون قانون متهم کنن به اشاعه ابتذال فیلم های سایت سانسور شده است ؟

fotocopy

مدیر بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
42
vsf

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
44
بالا