amin1414
کاربر تازه وارد
- نوشتهها
- 2
- لایکها
- 3
سلام دوستان چند وقت پیش از یه جایی که تا حالا اسمشو نشنیده بودم و تا دو ، سه ماه پیش فکر میکردم کل فیلترینگ ایران و تمام شکایت ها مربوط به فتا و کارگروه تعیینه زنگ زدن به اسم دادسرای جرایم رایانه ای ، تا اومدم ج بدم قطع شد و دوباره زنگ زدم گفتن این خط دست بقیه همکارامونم هست ، و به یه جا وصل کردن که هیچکسم جواب مارو نداد . یه بار دیگه زنگ زدم گفتن اگه بهتون دوباره زنگ زدن ج بدین که الان 2 ماهه کسی زنگ نمیزنه ، منم یه سایت عددی داری یه جورایی تو مایه های تاینی و هزاران سایت فیلم عددی دیگه تو ایران که وقتی فهمیدم همچین ارگانی تو ایران هست حدس زدم برای همین باهام تماس گرفتن ، یه چند وقت قبلشم یه کانال تو سایت نماشا ساخته بودم که تبلیغ سایتم بشه با تیزر و اینجور حرفا که اونم توسط فیلترینگ بسته شد ، حالا 2 ماهه دارم با خودم کلنجار میرم که
1 - برم دادسرایی که میگن ببینم اوضاع از چه قراره 2 - کل سایت و تمام این سال ها زحمت و هزینه هایی که کردمو همرو بیخیال شم و بکشم بیرون 3 - منتظر بمونم بیان منو بگیرن و کل سایت و هزینه هایی که کردمو خودشون ببرن رو هوا 4 - برم خارج از کشور با انبوهی از بی استعدادی که دارم و در هیچ رشته ای علم خاصی ندارم جز وبمستری سایت فارسی که به درد لای جرزم نمیخوره 5 - همینطور که این دو ماه گذشت منتظر بمونم بقیه ی زمان پیش رو هم به خوبی و خوشی بگذره .
واقعا به نظرتون باید چیکار کنم ؟
1 - برم دادسرایی که میگن ببینم اوضاع از چه قراره 2 - کل سایت و تمام این سال ها زحمت و هزینه هایی که کردمو همرو بیخیال شم و بکشم بیرون 3 - منتظر بمونم بیان منو بگیرن و کل سایت و هزینه هایی که کردمو خودشون ببرن رو هوا 4 - برم خارج از کشور با انبوهی از بی استعدادی که دارم و در هیچ رشته ای علم خاصی ندارم جز وبمستری سایت فارسی که به درد لای جرزم نمیخوره 5 - همینطور که این دو ماه گذشت منتظر بمونم بقیه ی زمان پیش رو هم به خوبی و خوشی بگذره .
واقعا به نظرتون باید چیکار کنم ؟